Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_zgadzam_się_kurwa

Dlaczego nastały takie absurdalne czasy że pasztety chodzą z przystojnymi facet

Polecane posty

ami i mają wymagania?

Gość gość
dziewczynom sie w doopach poprzewracalo od tego dobrobytu. Maja wymagania z kosmosu

Gość trup w szafie
nie wiem co oni widza w tych pasztetach, prawda? :P, :P, :P

K*rwa człowiek powinien mieć wymagania na takim poziomie na jakim sam jest, a kobietom odbiło już doszczętnie. To co się dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi. Będąc brzydkie chcą przystojnego modela, który do tego będzie na nie robił, jak same będą tylko tyć przy TV.

Gość gość
ach ta polaczkowska złosliwość w polsce brana za inteligencyją

Gość gość
te tak zwane pasztety wiedzą że jedyna szansa żeby zatrzymać przy sobie niezłego faceta to puszczanie się od razu , robienie loda , a faceci na to lecą , szanująca się kobieta nie zrobi tego od razu , już wiecie o co chodzi ?

Gość gość
jestem dobrym przykladem ;))

Gość trup w szafie
a nigdy ci nie przyszlo do durnej paly ze jest dokladnie na odwrot?

Gość gość
"z ładnej miski się nie najesz" chodzi o to że niektórzy przystojni wzieli sobie to powiedzenie głęboko do serca i wolą brzydką a oddaną

Gość gość
chude paszczury nazywają pasztetami laski o fajnych cyckach i tylkach dla facetów to boginię

Gość gość
znaczy ja nie jestem taka puszczalska itd ale czesto jak na Niego patrze to sie zastanawiam co On we mnie widzi

Gość gość
do gościa z 13-23 może on poprostu cię kocha za to jaka jesteś ?

Gość gość
Wiesz... trudno mi w to uwierzyc... Dla mnie jest idealny z wygladu a ja? A ja nie potrafie na siebie w lustrze spojrzec...

Gość gość
Czyli liczy sie dla Ciebie tylko wygląd tak ? A nie to co człowiek prezentuje sobą , swoim zachowaniem ?

Gość gość
Co za absurdalne czasy, że wygląd jest ważniejszy od charakteru, że ludzi ocenia się po wyglądzie, że ważniejsze jest żeby dobrze wyglądać niż być dobrym człowiekiem, że ludzie uważają, że należy się w pary dobierać po wyglądzie, a nie charakterze... Ech :(

Gość gość
Ludzie powinni dobierac sie na podobnym poziomie, zarownoz jednej jak i drugiej strony

Gość gość
Nie no pewnie masz rację. Myślę, że oprócz wyglądu prezentuję się całkiem ok. Jestem wierna, nie pije, nie palę, studiuję, jestem z natury spokojna...

Gość gość
Bhehehehe ty k***o"powinni sie dobierac wg charakteru" czyli pewnie wg ciebie brzydula " ze wspaniala osobowoscia" z jakims przystojniakiem bo tylko przystojniaki wg was maja fajne charaktery zauwazylem

Gość gość
D dlaczego przeciętni/brzydcy faceci chcą mieć piękne laski? Przeciez powinni się dobierać na swoim poziomie.

Bo mnie nawet największe pasztety nie chcą a że sam jestem pasztetem to nie mogę znieść jak nawet te najbrzydsze p***y chodzą z przystojnymi facetami 😠 Bo w takim razie kto zostaje dla mnie?! Nie chcę być prawikiem do końca życia 😡

Gość gość
Przeietni/brzydcy chca przecietnych/brzykich a i tak gowno dotaja bo one wola przystojniaka. Oczu nie masz?

Gość gość
No tak, bo przecież dobranie się na podstawie podobnego wyglądu gwarantuje szczęśliwy związek... Te czasy są okropne...

Gość krzysztoooff 1980
Oj czuć tu nutkę zazdrości ;) Mniej atrakcyjna kobieta jest po prostu normalna poukladana dziewczyna, z którą mozna konie krasc. A co po takiej laluni, dla której wyglad jest najwazniejszy i opinia innych. Szczerze, takie lale omijam szerokim łukiem!

Gość gość
Wszystko byloby ok, tylko dlaczego ta wasza teoria zawsze sprowadza sie do tego ze wy, zalozmy brzydule, o wg was wspanialym charakterze zawsze chcecie tylko przystojniakow bo tylko oni wg was sa fajni?

Gość gość
Nikt nie chce mieć przeciętnego/brzydkiego partnera. Każdy marzy o jak najlepszej osobie, dopiero gdy rzeczywistość zweryfikuje te marzenia to nie pozostaje nic innego jak szukac kogos o zbliżonej aparycji.A jak pojawi się ładna laska to facet jest w stanie zostawić żonę i głupieje. Więc dlaczego kobieta ma mieć kogoś brzydkiego? Celuje w przystojniaka, a jak jej się uda to i ból mniejszy gdy zostawi

Gość gość
A tam wcale nieprawda...

Gość gość
Ja chce przecietna bo sam jestem przecietny. Czy to zle?

Gość gość
A ja jestem piękna i mam przystojnego faceta (no Brad Pitt to to nie jest ale zawsze coś :D)

Gość gość
Oceniacie przez swoj pryzmat bo jetescie puste i dla was priorytetem jet to zeby miec ch*j wie jakiego faceta. Ale mi nie imputujcie tych swoich przekonan, ja nigdy nie ogladalem sie za ladnymi dziewczynami, zawsze tylko szare przecietne myszki ktore nie mialy brania u innych a i tak mam owno. To pokazuje jakie jetescie naprawde