Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magic wand

jak poderwac Pana Raka

Polecane posty

Gość magic wand

Raczki, co Wam sie podoba? ;)

Gość magic wand
aha, i kretynem tez jestes :)

Gość gość
Haha krokodyl to typowy rak i prawdę napisał!

Gość gość
Niekoniecznie balony ale urodę trzeba mieć więc jak jeste ś brzydka to sobie odpuść

Gość gość
Nie słuchaj ich! Mam małe tzytzki, żadna ze mnie piękność, a miałam dwóch Raczkow: jeden chłopak przez 5 lat, a drugi to mąż od nastu lat. Oni uwielbiają rodzinę, swoje mamusie, więc ofensywa z tej strony. Pytaj o mamusie, dzieciństwo, zapropnuj coś w czym cała jego rodzina może brać udział, efekt: od razu maslane oczy. Uwielbiają być rozpieszczani i są leniwcami w dziale uwodzenia. Musisz sama coś wymyślić i tak to przeforsowac, żeby głupiutki Raczek myślał, że to on miał taki pomysł. Jakie głębokie gardło, phiii! Gawędziarz seksualny :-D Ja jestem Skorpionica i Raki są dla mnie ponoc idealni.

Gość gość
modlę się o raka!

Gość Dziewczyna rakaaaaaaaaa
Mojego wzięłam na gotowanie ;) Chyba to mu we mnie odpowiadało. Fakt, bardzo rodzinny człowiek. Marzy o rodzinie i dzieciach. Polub jego rodzinę, bo to dla niego ważne. We mnie też ceni opiekuńczość, dbałość o dom, zaradność i towarzyskość.

Gość magic wand
fakt, lubi rodzine. no to mysle, ze nie bede miala wiekszych klopotow, bo tez naleze do 'rodzinnych'. opiekunczosc? to moje drugie imie ;)