Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUBIĘ GDY ŻONA UBIERA SIĘ WYZYWAJĄCO DO PRACY

Polecane posty

Gość gość

Moja żona to piękna, szczupła i kobieca babka. lubię, gdy do pracy ubiera krótką spudniczkę i kusi w pracy. myśl o tym, że faceci w jej firmie ślinią się za nią strasznie mnie podnieca. wiem,że się śłinią, bo pracuje w firmie gdzie zatrudnionych jest ok 150 facetów. ma pole do popisu. a poza tym maży mi się żeby ją zerżnąć z kolegą do spółki... ona też o tym skrycie myśli, ale jeszcze boi się o tym ze mną rozmawiać:)

Gość gość
Heh kvrwa kolejny pedał. Przyznaj się że marzysz aby chlasnąć rowa kolesiowi jak będzie ją dymał

Gość Polski Robolek z UK
pofantazjowałeś a teraz idz do biedronki i kup swojej tłustej maciorze karton czekolady w procmocji -30 % niech ma na 2 dni żarcia :D

Gość gość
No tak, to chyba standard,że najpierw wypowaidają się idioci, a dopiero później, czase, ktoś normalny:)

Gość gość
Aha, czyli ja jako heteroseksualny osobnik jestem nienormalny, tak ?. I do tego właśnie doprowadza to nachalne propagowanie pedalstwa

Gość gość 9
kto normalny by chciał ,żeby jego kumpel zerżnął mu żonę?

Gość To Ja 40stka
Ludzie,kazdy ma swoje fantazje,nie oceniajcie,bo sami kiedyś możecie czuć podobnie...

Gość gość
Ja nie oceniam, ja nie neguję, ja piszę co mi radość powoduje. a że życie krótkie jest, trzeba czasem puścić się:) lubię i tyle.