Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość kobiety to mit

Polecane posty

Gość gość

to facet kocha a kobieta wymaga. kobieta chce tylko się lenić i ciągnąć kasę od jak najładniejszego faceta. a jak nie ładny to byle by miał kasę-bo kobieta musi leżeć, jej się należy! a i tak faceci bardziej patrzą na charakter bo najczęściej to nie dość ze facet jest z kobieta mniej zaradna to jeszcze brzydsza. bo piękną mogą sobie kupić tylko najbogatsi!

Gość gość
ale kobietę się właśnie kupuje

W momencie orgazmu, zarówno męskiego, jak i kobiecego, oksytocyna (hormon miłości) trafia do krwioobiegu. Przy solidnym zastrzyku oksytocyny,kobieta niespodziewanie, "myśli" już o partnere seksualnym nieco inaczej. Widzi siebie na ślubnym kobiercu, otoczoną gromadką dzieci.... Im więcej przyjemności, tym więcej hormonu i skłonności do przywiązania. X Współczuję autorowi,że nie umie r****ć i dlatego doszedł do dziwnego wniosku , że kobieta nie kocha :O

Tak, tak, piszesz to na na forum dla bab od dłuższego czasu. I co z tego masz?:D

Gość gacie_w_stawie
Mitologia Greków i Rzymian

Gość Naturellee
Co wy mężczyźni z tą kasą? Mam znam męźczyzn co zarabiają więcej ode mnie i jakoś nie mam tego problemu, ze ktoś mi zarzuci ze lecę na kasę. Może po prostu szukajcie kobiet gdzie indziej niż na dyskotekach.