Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Są tu takie dziewczyny

Są tu dziewczyny które zimą prawie cale się nie golą

Polecane posty

Gość gość
Ostatnio zapiściam sobie wlosy na lydkach do 6-7 mm, a w sobotę usunęłam je pastą dukrową. Mam teraz 3 tygodnie spokój, albo nawet dłuzej.

Gość gość120
Najlepiej zrobić sobie najpierw peleng z kawy i dopiero się ogolić. Peleng sprawi że włoski wyjdą na wierzch i nie będziemy mogli ich tak często oglądać.

Gość gość
ale macie bobry fuj

Gość Sebol
to tak jakby powiedziec że noszenie przepoconej koszuli w zime chroni od zimna lub że łupież test dobrym izolatorem. Golenie miesjc intymnych jest higieniczne a ktoś kto uważa że kobieta czuje sie kobieca idąc jak ktoś to napisał z wąsem przez miasto ...to gratuluje. Widocznie miłe miasto masz gdziekolwiek mieszkasz. Ja jako osobnik rodzaju meskiego uwazam że golenie intymne, jak i golenie ogólnie rzecz ujmujac ZNACZNIE pozytywniej wpływa na relacje damsko meskie a kobiety które lubią gąszcz i uważające że nie potrzebuja facetów w życiu życze powidzenia i żal mi ich.

Gość gość
Chłopcze, dla higieny to się człowiek myje. A naturalne owłosienie kobiety nie ma tu nic do rzeczy. Powiedz po prostu, że Ci sie nie podoba, jak laska jest owłosiona, a nie jakieś bzdety i debilizmy.

Gość gość
A od siebie dodam, że mój facet nie znosi, jak się ogolę. Seks jest tylko wtedy, jak jest trochę futerka. I nie ma problemu ani z oralem ani z normalnym seksem. Twierdzi, że pedofilem nie jest i łyse go nie kręcą.

Gość Sebol
hehehehehe. Wiec zapusc sobie wąsy i brode...bedziesz wtedy bardziej kobieca, a i twój facet bedzie sie czesciej ślinił, jak facet lubi owłosione to lepiej niech poszuka wśród szympanic ...ale dla Ciebie chyba obojetnie czy twój facet kooocha sie z Tobą i myśli o zarośnietej babie.

Gość do gość
a pod pachami twoj facet tez lubi co nieco futerka, czy tylko w okolicach intymnych?

Gość najgorzej jak kobieta
jest pod pachami nieogolona

Gość gość
"Golenie miesjc intymnych jest higieniczne a ktoś kto uważa że kobieta czuje sie kobieca idąc jak ktoś to napisał z wąsem przez miasto ...to gratuluje. Widocznie miłe miasto masz gdziekolwiek mieszkasz. " Ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem, bo nie o to w tamtej wypowiedzi chodziło koleś. Za to rację ma ktoś mówiący, żebyś po prostu powiedział, że nie lubisz bobra i tyle, a nie próbujesz się wysilać na argumenty.

Gość gość
Kto chce niech się goli, kto nie chce, niech nie goli, ale macie problemy....

Gość najgorzej jak kobieta
ale pachy nieogolone latem lub nawet zima podczas rozbieranej randki to dla kobiety obciach

Gość gość
Nawet gdyby lubił to i tak bym się nie dostosowywała. Pracuję z ludźmi, muszę wyglądać schludnie - nogi i pachy zawsze ogolone. A Sebol to jeszcze dzieciak wychowany na p***osach, gdzie o kobiet z owłosieniem jak na lekarstwo. Dorośnie kiedyś, to sie dowie że nie włosy sa ważne, tylko charakter. Ale o czym ja piszę...

Gość gość
Nieogolone to jedno, ale przecież nie można jeździć codziennie po skórze, na wszelki wypadek, bo może już włoski rosną, można trafić na dzień kiedy akurat minimalnie urosły, ale nie zostały jeszcze ogolone, więc rozbieranej randki nie będzie :D A facet się zamartwia "co ja zrobiłem źle" hahahahhaa.

Gość gość
Hahaha no to jest dobre:)

Gość gość
Ja w zimie bardzo rzadko gole tylko nogi reszta regularnie

Gość przed rozbierana randka
kobieta musi sie ogolic

Gość gość
Ja nigdy nie lubilam golic mojego miejsca intymnego. Nie lubie wygladu mojej pochwy, uwazam ze jest brzydka i z wlosami tak nie widac. Na szescie moj maz mowi ze nie musze bo jestem w koncu kobieta a nie dziewczynka. On woli naturalniejsze.Wiec podcinam tylko wloski.

Gość do gość
a nogi pachy golisz zawsze?

Gość duzo kobiet czesto
pod pachami ma ciemny slad zarostu

Jak się ma czarne włoski i mocne, to zawsze będzie ślad. Ja jestem brunetką, golę pachy codziennie, a ślad zarostu mam zawsze. Przebijają spod skóry po prostu. Musiałabym wydepilować.

Gość paddypady
pod pachami golę zawsze, nogi też bikini strzygę i podgalam, mój mąż nie lubi wygolonej cipki, swoją drogą ciekawe czy Sebol goli pachy i krocze?

Gość do paddypady
a bikini podgalasz zawsze, czy tylko na plaze i basen?

Gość gość
zawsze golę nogi i pachy w zimie, bikini trochę rzadziej niż w lecie, ale też. wiecie co? ja wstydze się isc do ginekologa z taka ogoloną.

Gość a jest tu dziewczyna
ktora zima pod pachami czesciej strzyze na krotko niz goli na gladko?

Gość do kobiety pytanie jedno
nie krepujecie sie przy facetach owlosienia miedzy posladkami? przeciez w czasie seksu facet to widzi...

Gość gość7774
Mezczyzni tez maja owlosienie miedzy posladkami. Ja depilacje robie co tydzien,gole pachy,miejsce intymne i nogi ale tylko do kolan wyzej nie musze.

Gość gość7774
Mezczyzni tez maja owlosienie miedzy posladkami! Ja co 3 dni gole pachy,miejsca intymne co tydzien a nogi co dwa tygodnie.

Gość nogi tylko co 2 tygodnie
??

Gość Krupierka_z_Kasyna_Złota
Golenie miejsc intymnych NIE JEST higieniczne. Spytajcie ginekologa. Co do laski, która pisała, że tak jej przeszkadzają nieogolone kobiece nogi - tego totalnie nie rozumiem. Męskie owłosione mocno Ci nie przeszkadzają, a damskie z delikatnymi włoskami Ci przeszkadzają? Skoro aż tak Ci to przeszkadza, to jesteś przeerażliwiona.