Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilacja bikini

Polecane posty

Gość gość

Jakich kremow badz pianek do okolic bikini uzywacie? Cos taniego i dobrego...

Gość gość
krem bielenda w rózowym kartoniku, z bawełną, do skóry wrażliwej

Gość hhh_nka
tylko i wyłącznie Eveline JustEpil, kosztuje grosze, znajdziesz prawie wszędzie. delikatny i ładnie usuwa włoski, nie podrażnia mnie (a z tym miałam nawiększy problem).

Gość gość
a ten z evelin ma linie do skory wrazliwej?

tak jak kolezanka dwa posty wyzej bielenda z bawelna, nie mam zadnych podraznien i skora jest gladka. nie spodziewalam sie takich efektow po polskich kosmetykach :) mialam kiedys plastry joanny, ale nie wyrywalo mi wszystkich wloskow :/ wczesniej uzywalam kremu z eveline ale efekt byl krotkotrwaly i krem mial nieciekawy zapach... jesli obawiasz sie wosku to moze na peirwszy raz udaj sie do kosmetyczki- porzadnie wyrwie ci wloski :)

Gość gość
Też używam bielendy z bawełną natomiast pachy depiluję w salonie kosmetycznym pastą cukrową, bo sama nie dałabym rady :)

Gość gość
ostatnio wolę wosk - joanna lub isana, nie mam na to uczulenia, więc używam, żeby nie mieć krost używam provag żelu do smarowania depilowanego miejsca, ma działanie łagodzące, plastry z woskiem u mnie się sprawdzają, ale nie mam grubych włosków - jestem blondynką, ale wierzę, że nie u każdego się sprawdzi ta metoda

Gość gość
Ja używam zwykłej golarki i płynu do higieny intymnej a później smaruje miejsce intymne provag żelem aby uniknąć podrażnienia. Sprawdza się on również po basenie, siłowni, w podróży, przed stosunkiem itp. Golę się często aby być zawsze przygotowaną na każdą okoliczność.

Gość gość
Polecam www.laserestetik.pl Po3 zabiegu mam spokój.