Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel_88

ogloszenie

Polecane posty

Gość Pawel_88

Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce ale sprobuje... ;) Mam na imie Pawel, 25 lat, mieszkam w Lodzi. Jestem praktykujacym katolikiem, chlopakiem bez nalogow. Jestem blondynem o niebieskich oczach, 182 wzrostu, waze 65 kg. Interesuje sie Przede wszystkim ekonomia, sportem, teologia. Jestem samotnym kawalerem, szukam drugiej polowki, najlepiej panny i w wieku 18-27 lat. Zalezy mi na stalym zwiazku. Mam swoje zdjecie na wymiane :) Telefon kontaktowy 515 260 549 mail pawel.poczta8@wp.pl Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
poszukaj w koscie tam same katoliczki

Gość gość
To jest nieodpowiednie miejsce:)

Gość gość
O,proszę!Już sie o tym przekonałeś:P

Gość gość
Autor to desperat. Szukać kogoś na kafe...hahahahaha

Gość gość
Uwaga praktyczna: Dziewczyny na pewno bardziej interesuje twój zawód/ wykształcenie niż zamiłowania.

Gość gościówka27
Paweł, po pierwsze- trochę ostrożności- nie podawaj swojego nr na forum. Po drugie- katolicy to mądrzy ludzie i Ty też taki pewnie jesteś, ale..skoro szukasz na forum,, to znaczy że w życiu nie umiesz sam znaleźć dziewczyny a to już bardzo dużo mówi o Tobie. Niestety na niekorzysc. PZDR & <>

Wysłałem mu sms-a z lubieżną propozycją. Moja babcia nie robiła tego od dobrych 20 lat a do kościoła też lubi chodzić. Może ich sparzę ze sobą.

Gość gościówka27
i tu jest baardzo dużo samotnych matek, które szukają ojca dla swoich dzieci, a nie drugiej połówki..więc nie daj się zrobić na szaro.