Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczupłe dziewczyny ok 165 które bardzo mało jedzą

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam ok. 165 cm i wydawało mi się, że jem niewiele, ale przeczytałam jadłospis chudej 170cm - ona się niemal głodziła, ale jak już jadła to same niezdrowe i tuczące rzeczy... Ja jem dużo mniej, niż mój facet, ale jem śniadanie, 2 śniadanie, obiad i kolację. Czy Wy możecie podać swój przykładowy jadłospis? Proszę, zastanawia mnie na jak małych porcjach ludzie potrafia żyć i czy to co mówi koleżanka o swoim jedzeniu może być prawdą?

Gość gość
kiedyś jadłam tak przez parę miesięcy: zupa mleczna na śniadanie godz. 6 kanapka na drugie godz. 10 zupa na obiad godz. 15 kanapka na kolację godz. 21 schudłam 7 kilo

Gość gość
No bo ja widziałam jakieś jadłospisy typu mały jogurt naturalny na śniadanie, mały talerz zupy na obiad albo pół, kostka czekolady A ja jem tak: jedna lub dwie małe bułki na śniadanie, jogurt lub owoc na drugie, obiad normalny - albo zupa, albo ziemniaki, surówka, mięso. Kolację czasem jem czasem nie (np bułka albo mała kaszka manna albo jogurt) Ale większość koleżanek mówi, że ja dużo jem...?

Gość gość
Ty dużo? Ja jem cztery bułki na śniadanie, w pracy z dwie-trzy, do tego jakas drozdzowka, po pracy obiad (np. paczka ryżu z sosem chińskim), na kolacje z trzy bułki, a w ciągu dnia jakiś fast food, jogurt, czekolada. Waże 58 kg przy 165 cm.

Gość gość
Tak słyszałam i to chyba prawda... bo większość z nich w ogole nie je śniadania w pracy!