Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyweight

CZAS WZIĄĆ SIĘ WRESZCIE ZA SIEBIE

Polecane posty

HELLO :D Dziś mój 2 dzień kapuścianej :) SAMOPOCZUCIE mam świetne, cieszę się, że udało mi się już od 2 dni nie jeść nic po 18 i że zmotywowałam się do ćwiczeń. Zważę się dopiero po 7 dniach i napiszę jaki osiągnęłam wynik. Myślę cały czas CO PO KAPUŚCIANEJ? i skłaniam się w kierunku Diety Dukana :) Powodzenia wszystkim - trzymam za Was kciuki :) MIŁEGO DNIA :D

Emilcia - trzymam za Ciebie kciuki żeby dziś się udało! :) Wiesz, sądzę, że każda dieta wyniszcza mniej lub bardziej... trzeba pamiętać żeby brać witaminki, żelazo i suplementy... I faza, gdzie jesz tylko białko trwa tylko kilka dni, a potem możesz już dołączyć warzywa, więc jest duże pole do popisu... można zrobić pieczoną pierś z kurczaka z sałatką albo łososia w ziołach z pomidorami :) już się nie mogę doczekać :D

Gość flower74
ja jako weteranka diet :D, przechodziłam też Dukana. W tym roku od początku lutego do kwietnia. Schudłam przez ten czas 10 kg, ale było mi ciężko, za bardzo tęskniłam za owocami. Jak zaczęły pojawiać się truskawki to wymiękłam :( Ale wagi nie odzyskałam od tego czasu stopniowo w dół. Startowałam z 93, teraz jest 78. W wakacje sobie odpuściłam wszelkie diety, jadłam rozsądnie, ale zdarzało się piwo czy lód. Teraz od miesiąca dalej walczę. Próbowałam wrócić do dukana teraz, ale nie dałam rady. 3-4 dni uderzeniówki i wymiękałam. Brakowało mi jabłka, melona... Ale nawyk jedzenia owsianki na śniadanie został :) Co do szkodliwości dukana, jeśli nie masz problemów z nerkami, będziesz piła odpowiednią ilość płynów, to nie ma czego się obawiać. Warto też zaopatrzyć się w dobrą multiwitaminę z minerałami :)

Ja to dziś nie mam ochoty na nic jeszcze nic nie jadłam żle się czuje i jeszcze ta grypa cholerna mnie dopadła :( dziś chyba będę miała głodówkę:(

Siemka kobitki :D Gratki sukcesów i silnej woli tym co są grzeczne. Ja zabiegana jestem bo zmieniłam pracę i od wtorku zaczynam. Zimno u mnie jak jasna cholera! Dzisiaj grzeczna byłam i jedzonko, które jadłam z całą pewnością można za wartościowe uznać. Kotlety sojowe na obiad pyyyyyyyycha. Co do jutra to jeszcze nie mam nic w planach, bo nie wiem, czy nie będę miała randki, wtedy wiadomo... jedzenie na mieście :/ Chociaż teraz na szczęście wszędzie są sałatki, sorbety i tak dalej... Więc grzeczna będę nawet na randce :D Co tam u was?

baby, trzymam za ciebie kciuki, dasz rade jesli tylko chcesz. ja schudlam 22 kilo, waze teraz 60kg i czuje sie wspaniale. Zdrowa dieta ( nie zadna kapusciana) + cwiczenia

Gość gość
makeithappen - dziękuję za kciuki :) piękny wynik z wagą! gratulejszyn :D ja zaczęłam od kapuścianej, bo stwierdziłam, że po pierwsze oczyści organizm, a po drugie - dobre ćwiczenie silnej woli, bo ta dieta jest megaaa monotonna... ale jak to przejdę, to później łatwiej będzie mi wytrzymać na kolejnej diecie - mniej restrykcyjnej :) a docelowo postanowilam zmienic nawyki żywieniowe i mam nadzieję w tym wytrwać :D emilcia kochana!! nie mozesz głodować, szczególnie jeśli bierze Cię grypa... ugotuj rosołek - od niego nie przytyjesz, a rozgrzeje Cię... trzymaj się i zdrowiej! dieta nie zając, nie ucieknie :) MariaAntonina to powodzenia na randce ! :) żebyś była GRZECZNA hihi ja przez ten tydzień nie umawiam się z nikim na żadne wyjścia na miasto, bo boję się, że mogłabym "zgrzeszyć", za dużo pokus.... jedyne co to na spacerki z synkiem biegam :) a za 2 tyg jego pierwsze i moje 28 urodziny, będę musiała jakoś to przebrnąć :P chociaż mam w planie ROBIENIE tortu dla mojego serduszka :) flower74 to też ładnie Ci zeszło na Dukanie :) dla mnie po tej kapuścianej to nawet I faza bedzie super pyszna.. jajka mmmm :D ja to taka zbytnio "owocowa" nie jestem, wiec mysle, ze dam rade :) No nic dziewczyny udało mi się przebrnąć kolejny dzień, od 18 już nic nie jadłam, tylko piję wodę, ale chyba z tej ekscytacji, że w końcu udało mi się ZACZĄĆ nawet nie czuje głodu :D uciekam do łóżeczka, trzymajcie się ciepło i do napisania jutro :*

Gość amminna
babyweight mam podobna wage do ciebie 103 kg i 165 cm i nie mam pojecia kiedy ja sie tak upaslam:( ..przed ciazami wazylam 63 kg... moj problem jest tez jedzenie wieczorem, kiedy dzieci ida spac..ja mam wtedy spokoj ...i wszystkie drogi prowadza do lodowki;)...aha juz nie bede wpominac fast Food bo mieszkam w duzym miescie, gdzie jest tego masa... moj maz wyjezdza teraz z 2 najstarszych dzieci na 6 tyg....chcialabym po jego powrocie wazyc 10 kg mniej...taki mam cel...jeszcze nie wiem jaka diete bede stosowac...musze wyszystko strategicznie zaplanowac;)...ale ciesze sie, ze was znalazlam;)

hej amminna :) fajnie, że do nas dołączyłaś :) a myślałaś juz o jakiejs konkretnej diecie czy po prostu zdrowe zasady odzywania chcesz wprowadzic?? Ja dziś 3 dzien kapuscianej, na razie się nie ważę, czekam aż będę po czyli do ŚRODY RANO :) no i liczę, że zobaczę chociaż 9 z przodu :P na pewno dam znać tutaj jaki będę mieć rezultat :) ale póki co dietę mogę polecić, naprawdę nie chodzę głodna mimo że jem tylko do 18, to jakoś ta kapusta zapycha :D ciągle tylko biegam siusiu, ale myślę, że to DOBRY ZNAK i spalam tłuszcz :)

Hello :) Witam wszystkich :) Mój kolejny 4 już dzień na diecie, zmodyfikowałam go trochę, bo oryginalnie poza zupą powinno się jeść banany, a ja zamieniam je na warzywa ... MIŁEGO DNIA i POWODZENIA dla wszytkich, którzy jak ja walczą teraz ze słabościami :)

Hejka. Co u was? Ja dzisiaj weszłam na wagę i ku mojemu miłemu zaskoczeniu 1,5 kg spadło. Wiem, że to nie dużo, ale jak się waży pięćdziesiąt pare kilo to każdy kilogram spada wolno. W każdym razie miło mi, że dieta działa, a ja jem i to ludzkie porcje a chudnę. Dzisiaj z moim po komisach jadę pojeździć :D. Miłego dnia wam życzę :*

Naprawde ta dieta kapuściana tak działa? Ja jakoś teraz z niczym nie daje rady bo trzyma mnie choróbsko i jeszcze @ dostałam ehh Przez ile czasu trzeba stosować tą dietę kapuścianą?Może spróbuje

MariaAntonina gratuluje spadku 1,5kg :D Adzia - tak długo na kapuścianej?? bo mowią, że max tydzień mozna być, a powtorzyc najszybciej po pol roku... Emilicia - w środę rano zdam relację ile mi ubyło jak minie równo tydzień :D ale nie jest tak źle, głodna nie chodzę i czuję się dobrze :) a Ty jak już wyjdziesz z choroby, to też spróbuj!! naprawdę myślałam, że będzie gorzej i trudniej... ja potem od środy zaczynam białkową i robię 5 dni uderzeniówki na samych białkach :)

tak ale tydzień był w miarę rygorystyczny a teraz piję zupkę i jem inaczej nie jam ziemniaków chleba ale jak jest na obiad coś co lubię to zjem ale troszkę np. wczoraj zjadłam 3 pierogi ruskie bez tłuszczu

Gość gość
PIERWSZE 2 DNI zupkę jak sok miałam w dzbanku później musiałam się zmuszać do jedzenia, ale nie o zupe chodzi wogóle nie byłam głodna,tylko jak dla mnie zupę trzeba miksować od poniedziałku dietke zaczynają ze mną siostry które dużo mnie mają do zrzucenia

pije herbatę zieloną i czerwoną ale naprawdę jak jesteście głodne to jedzcie zupę do woli jeszcze lepiej podziała

Hej Jak wam idzie? Ja dziś tylko na rosołku bo na nic nie mam ochoty przed południem spacer miałam.Ehhh niech się już skończy te moje przeziębienie:(

Gość kasiol2013
czesc, jestem nowa i chce sie dolaczyc :) 2 i pol roku temu z wagi 104kg w 2ipol m-ca zjechalam rowne 20kg. odtawilam wszystkie slodyccze,czipsy itp. chleb zwykly zastapilam vasa,a na obiad jadlam mieso + surowka, 3 posilki dziennie a w miedzyczasie jak mnie dopadl glod, to wszelakie wody mineralne, czerwone herbaty, kawa, herbata i duza ilosc marchewki, tzn, ssie mnie wiec gryz maechewki i dlugie przezuwanie,ale to nic by nie dalo(tzn,pewnie by dalo,ale nie w tak krotkim czasie) gdyby nie ruch, czyli w moim przypadku szybkie chodzeniei pchanie wozka jednoczesnie. to juz byla chyba moja 1000 dieta i moj zapal konczyl sie najczesciej po kilku dniach lub tyg, jakies cwiczenia przed tv itp,a wtedy rezultat byl taki ze na wadze czasem 0.5kg lub 1kg na tydz, wtedy sie wkurza;lam i przez jeden wieczor (i czasem noc :( potrafilam nadrobic to co w tydz zgubilam.a gdy dodalam do tego chodzenie i codzinnie po poludniu 30min-50min jazdy na rowerz, od tego co prawda nie chydlam,ale nogi po tym jak mi lecialy kilogramy zaczely sie ladnie rzezbic, choc przy mojej wadze i tak wewnetrzna czesc uda jest malo apetyczna. od tamtej pory najwiecej przytylam 95kg,a zazwyczaj trzymam sie pomiedy 91-94. w sobote postanowilam,ze znow biore sie za siebie i z 94 w sobote,dzis mam 91, nawet nie wiecie jak to z***biscie motywuje,ze widac tak szybko rezultat-ale nogi od chodzenia bola jak cholera :P mam nadzieje,ze uda mi sie wytrzymac, chcialabym miec wage 75kg,ale bede szczesliwa jezeli zejde do 80kg.trzymam za was kciuki i czekam na opis jak sie chudnie po diecie kapuscianej, tej akurat nigdy nie testowalam.pozdrawiam

Hej dziewczyny MELDUJĘ, że po 7 dniach kapuścianej schudłam 4,5 kg - dziś na wadze 99 kg :) wiec ciesze sie, ze juz jest dwucyfrowo :D od dzis jestem na bialkach :) jajka na sniadanie smakowały wyśmienicie :D a na obiadek mam pierś kurczaka w sosie z jogurtu0% z ziolami :D Bardzo się cieszę z wyniku, bo to w końcu tylko tydzien i zlecialo szybko :D za tydzien - kolejny pomiar wagi - trzymajcie kciuki! Kasiol witaj wsrod nas :) ja tez praktykuje szybkie spacery z wózkiem i jazdę na rowerku :D MIŁEGO DNIA wszystkim, buziaki!

Gość gość
100kg? To tylko brać :D haha od dziś już zacznij, zjedz połowę tych obfitych posiłków

Gość vikszan
ja juz po śnaidaniu jestem owsianka, filizanka figura detox, borówki i pół banana do tego. Lece nza zakupy póki mały śpi. Jeszcze 8 kilo!!! :)

Babyweight gratulacje. Ja dziś znowu zaczynam ćwiczyć mam nadzieje że mi to wejdzie w nawyk i nie będę przestawać. Nawet mój mąż mi zaproponował wspólne bieganie wieczorami i się nad tym zastanawiam czy moje nogi to wytrzymają.:(

Gość amminna
ja nie robie zadnej diety....poprostu nie jem slodyczy i ograniczylam produkty maczne, pije wiecej wody, i jezdze na rowerku na razie 20 min..ja jak wypowiadam slowo dieta, to od razu jestem glodna;) wiec teraz mowie, ze ja zadnej diety nie robie...

Gość kasiol2013
:D wlasnie sie zwazylam 89,5-90kg, w koncu cos sie bardziej rusza na wadze niz zawyczaj, to jest najlepsza motywacja jak dla mnie, a nie jak slyszalam juz kilka razy:"zobacz, ona tez ma 2 dzieci a jaka jest szczupla-wez sie za siebie.." mam nadzieje,ze do soboty bede miala to 88kg,oby sie udalo,a jak wam idzie dziewczyny??? pozdrawiam