Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia3030

Ciaza 15tydz

Polecane posty

Gość gość
"Wystarczy ze z tym debilem mam syna" Swój do swego ciągnie. :classic_cool:

Gość Madzia3030
Tak po poronieniu

Gość panznawca
Kobieto uspokój się! piszesz jakbyś nic w głowie nie miała

Gość gość
No to teraz nie ma sensu już tego roztrząsać. Myślałam że masz aktualne wyniki.

Gość Madzia3030
Tak po poronieniu i potem drugi raz pol roku temu jak ze mnie ze srodka cos polecialo, a tak od paru mscy wszystko ok.

Gość gość
"piszesz jakbyś nic w głowie nie miała" Nie jakby nie miała tylko nie ma. :classic_cool:

Gość gość
co za idiotka, ona nie ma mózgu :-/ zarażał ją syfami, jakiś brudas a ona z nim ciągnęła temat tyle czasu. I dzieciak jakiś niedoje*bany, żeby 6 letni chłopak stał i płakał za mamą jak wiedział że jest u lekarza....? Ktoś ci napisał patologia, nie powinnaś się oburzać bo jesteś patologia... Poziom masz żenujący babo.

Gość gość
Nie rozumiem co ci leciało? Krwawiłaś czy upławy miałaś. Strasznie chaotycznie piszesz.

Gość panznawca
Ale niech piszę, już pół historii jej życia znamy :) przynajmniej mam z czego się pośmiać. Tak jak ktoś napisał : to jest patologia, uświadom to sobie babo

Gość panznawca
'' nic na to nie poradze ze jak z facetem sie kochac nie chcialam to mnie sila na kolana wziol i trzymal w powietrzu za rece ze mi urwalo wieziadla '' nie to nie jest patologia ... ;p

Gość gość
kurna, ludzie ona chyba nie skończyła podstawówki. Poziom zerowy :-/ i ona wychowuje dziecko, co jest najgorsze.

Gość Madzia3030
Krwawilam!!a uplawy zawsze mialam po tamtym brudasie i chuk z nim. Ps-nie zjezdzaj na temat dziecka bo akurat dziecko jest dobrze wychowywane,a ze bylo ze mna u gin to czekal na korytarzu bo akurat go wzielam by potem z dzieckiem isc do parku.

Gość panznawca
przynajmniej ucichła w końcu, biedne dziecko

Gość panznawca
To po co się r******ś? gadasz że brudas, to jest chore !

Gość gość
A jaka była przyczyna tych krwawień ostatnio? Może masz jakieś problemy hormonalne?

Gość Madzia3030
Ze ojciec mego syna to patologia to wiem ale nie ja,a za kregoslup to po komendzie bedzie sie tlumaczyl!!! Co ja zrobie ze trafilam na patalacha w dodatku ktory i sledzic potrafil w drodze do pracy czy pod mieszkaniem,a zazdrosc go zrzerala.

Gość panznawca
to po co z nim byłaś jak jest taki zły?

Gość panznawca
a tak poza tym to był g***t, poszłaś z tym na policję?

Gość Madzia3030
Wiesz PRZYZNAM ze kiedys nie byl zly ani brudow nie przenosil,ale ingerencja innych robi swoje,a ze ma chorego ptaka to tez swiadczy ze jakies chore dymal I PEWNIE DYMA BO tez duzo slyszalam JAK,syna urodzilam i zawsze ktos sie mieszal,jeszcze jego byla TO MI W 7MSCU WYDZWANIALA OBRAZALA MNIE I MEGO SYNA W BRZUCH I RAZEM ZE SWoja kolezanka takie brednie wymyslaly i psychicznie dobijaly ze szok ze w pracy na 4urodziny syna po glowie laska jakas mi dala ze mam ucisk na rdzen kregowy a tej lasce zostalo oplacone bo mi po lbie dala. A ojciec dziecka mial karna wlasnie za swoje grono.

Gość Madzia3030
A facet SIE ZROBIL JEBNIETY A SIE SPASL,ZE SZOK,CHYBA JAKIES PSYCHotropy zacza brac bo mu sie we lbie poprzewracalo,2tyg telefonicznie mi sie przyznal ze w choroszczy wyladowal bo mial rozbicie. Dawalam mu szanse ale ma dobroc sie skonczyla,niech se idzie do dzi*** bo to oszust klamca psychopata , jak z psychopatka sie zadal to takim samym sie stal.a ja swoje tez wiem bo mam komendanta w rodzinie

Gość Madzia3030
Mniejsza z tym.Ale moja @to sie chyba na brunatnym plamieniu skonczyla:(nie ma ani sluzu ani skrzepow jak woda:/poplamilo i zniknelo i co mam o tym myslec,zaburzen hormonalnych nie mam tylko maciupenkie 3cysty

Gość gość
Zrób test z moczu albo od razu betę.

Gość gość
"zaburzen hormonalnych nie mam" Nie wiesz tego tępaku.

Gość Madzia3030
Jednak zrobie ten test,ale @ bez skrzepow,to co endometrium sie nie zluszcza po raz kolejny? A moze to przez cysty na jajnikach?

Gość gość
Najpierw trzeba wykluczyć ciążę -dlatego beta wskazana a potem szukać dalej przyczyn. Może hormony wariują albo inne przyczyny są.

Gość Madzia3030
Hm..:( @jest i i mleko w piersiach tez,bo przycisnelam to 2piersiach JEST MLEKO LUB SIARA

Gość Madzia3030
I zgaga 3dzien podchodzi:(

Gość Madzia3030
To nie ciaza jednak bo test z moczu negatywny ale mleko w piersiach?jaka moze byc przyczyna?

Gość Madzia3030
Tarczyce i reszte badan z morfologii robilam w kwietniu i wszyskie w granicach normy.A skad te mleko w piersiach???Znowu badania z krwi robic?

Gość gość
badania na poziom hormonów zrób. Prolaktynę zbadaj.