Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia3030

Ciaza 15tydz

Polecane posty

Gość gość
Co do macicy to w końcu 16tc dno macicy (najwyższa część macicy) znajduje się 1-2 palce nad spojeniem łonowym, więc nie ma mowy o tym abyś czuła macice pod pępkiem. Tu masz wysokość dna macicy w poszczególnych tygodniach ciąży: http://www.noworodek.pl/child/cms/data/uploadedimages/20051115025321.jpg Chyba że to starsza ciąża. Zrobiłaś tą betę?

Gość Madzia3030
Bete ide robic jutro,jeszcze do jutra poczekam ale okres mial byc wczoraj i go dalej nie ma a jak do jutra sie nie pojawi to jutro robie na bete a w piatek do ginekologa.Wg.okresu z czerwca gdyby to byla ciaza to by miala 16tyg.1dzien.W okolicach kolo pepka ciut pod pepkiem jest poszerzenie na ok 2dloni reki i twarde,a jeszcze 2msce temu tak nie bylo.Wczoraj BRALAM NOSPE forte i bole krzyza i brzucha minely ale jak polozylam reke na podbrzusie to czulam pykanie,jak siedze czuje jakby wiercenia sie tam a wczoraj byly jakby pierdzenia.ALE wiem jedno ze gdyby to byly jelita nospa by nie pomogla a poprazol.Pare mscy temu mialam wykryte 4maciusienkie cysty ale z nimi potem problemow nie bylo i po pierwszej ciazy mialam mala nadrzerke ale na nia potem leki dopochwowe mialam

Gość Madzia3030
I Wyczowam macice chyba to macica wyzej troche POD spojeniem lonowym na szerokosc pol dloni od jednego biodra i pol dloni do biodra chyba ze to miesnie,3para spodni jest mi ciasna i usiskaja a 2tyg temu jeszcze nie uciskaly w okolicach nizej niz pepek,dziwne

Gość Madzia3030
Jeszcze w dodatku mam jakis lekki bialy sluz.W poniedzialek dla ginekologa mowilam ze mialam gdzies tak piec dni przed ostatnim okresem jednodniowo lekko brazowaty sluz i w lipcu tez jakos piec dni po okresie tez cos takiego bylo i w lipcu przed okresem tez mialam sporo sluzu i w sumie w ostatnich 2mscach sluzu troche bylo wiecej ciut niz wczesniej ale kanal rodny jest czysty

Gość Madzia3030
I dotykam sie do piersi to mnie sutki bola chyba ze to przed spozniajacym okresem.:\w DODATKU jakas otoczka z zakichs bialych krostek sie zrobila

Gość Madzia3030
Patrzylam Z DNEM MACICY WLASNIE AKURAT TAK GDZIES W TYM MIEJScu mam twarde i w tych okolicch czuje ucisk w wsodniach od ok ponad tygodnia,

Gość Madzia3030
a moze to faktycznie jakies urojenia :/ od paru dni:/

Gość Madzia3030
Przepraszam,pomylka szerokosc jest -dwa palce miedzy biodrem jednym a drugim

Gość Madzia3030
czesc kobietki.miesiaczki dalej nie mam.ide dzis robic na hcg.i szczerze przyznam ze okres to mi sie nigdy nie spoznial i nawet sie nie czuje jakbym miala go dosta2.

Gość Madzia3030
Beta HCG nie musze robic bo @ juz jest :)

Gość gość
No to skończyła się już chyba obawa o ciążę?

Gość Madzia3030
To napewno:)ale to nie okres a jakies brazowo -czerwone plamienie ale pewnie sie powiekszy ta @ :)

Gość Madzia3030
A mam jeszcze pytanko odnosnie partnera.Nie chce sie poddac leczeniu na chorego ptaka.Otoz zawsze jakie choroby na mnie przenosil,to rzesika,drozdzaki ,leukocyty i bakteryjne zakazenia.Ginekolog powiedziala ze to on na mnie to przenosil

Gość Madzia3030
Wlasnie jakos ostatnio mam skape @ trwajace JEDEN Dzien a potem jakby lekkie plamienia jednodniowe,zastanawiam sie jaka przyczyna MOGA BYC TAK KROTKIE i skape @,moze ktos wie?

Gość gość
Leukocyty na Ciebie przenosił? :classic_cool: Podobno powiedziałaś mu "w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j.".

Gość gość
Co do krótkiego okresu to masz dwie opcje: 1. Ciąża 2. zaburzenia hormonalne.

Gość Madzia3030
Tak powiedzialam mu tak za to ze mi urwal wiaziadla W kregoslupie, ale znajac go wroci jak bumerang, zawsze na mnie jakies brudy na mnie przenosil i temu o to wojna zawsze byla!a co to sa te leukocyty? Bo to na mnie przenosil

Gość gość
To po co się z nim zadajesz? Leukocyty to nie bakterie a białe krwinki -składniki krwi

Gość gość
s********j tepa dzido z tym tematem jebnietemu czlowiekowi ani swieta woda nie pomoze:p

Gość Madzia3030
Sluchaj ja wiem ze on by chcial mi dzidzie zrobic,zTEGO WZGLEDU ZE MAM W KALENDARZU ZAPISANE dni @ ale poprostu jak ten zawsze chcial w dniu owulacji to mu na to nie pozwolalam:)

Gość Madzia3030
Miedzy innymi za te swinstwa PRZENOSZONE NA mnie go ganialam non stop. Biale krwinki krwi,bo jak mnie zarazal to z wymazu mialam duza ilosc leukocytow i 4stopien po nim.a co to znaczy jak jest duzo LEUKOCYTOW W WYMAZIE

Gość gość
Do fizjologicznego wzrostu leukocytów wraz ze wzrostem procentowym neutrofili dochodzi w wyniku ciąży, porodu, po dużym posiłku lub wysiłku fizycznym. Leukocytoza pojawia się w przebiegi wielu chorób. Do najczęstszych z nich zalicza się: ostre i przewlekłe choroby zapalne, zakażenia bakteryjne (posocznica , ropień), wirusowe (półpasiec), pasożytnicze i grzybicze. nowotwory zwłaszcza te z obecnością przerzutów choroby rozrostowe układu krwiotwórczego: przewlekła białaczka szpikowa, ziarnica złośliwa , czerwienica ostre krwotoki uszkodzenie tkanek : oparzenia, rozległe urazy, stany pooperacyjne, zawał m. sercowego, ostra martwica wątroby zaburzenia metaboliczne : mocznica, kwasica cukrzycowa, rzucawka ciężarnych, ostry napad dny moczanowej.

Gość Madzia3030
Sie ZAPYTAJ A SIE CZEPIASZ.zebys wiedziala,ze juz sie z nim nie zadaje,jak mi przylezie to go wrzaca woda potraktuje:)

Gość Madzia3030
Sluchaj bo ta duza ilosc leukocytow to mialam po samoistnym poronieniu ktore mialam poltora roku temu tez.Jeszcze mnie lekarka pytala SIE CZEMU DZIEN WCZESNIEJ NIE ZASZLAM,NORMALNIE WTEDY JAKIEGOS KRWOTOKU DOSTALAM piersi odrazu mocno bolaly i w krzyzu jak ze mnie krew chlapnela to nie wiedzialam co siedzieje a gin mi na fotelu w srodku czyscilaA Z Bolu SIE MOCNO zwijalam

Gość gość
Z jakiej wsi jesteś?

Gość panznawca
Żałuje że przeczytałem cały temat . Debili i idiotów nie brakuje. Masz problem to idź do lekarza a nie milion postów wysyłasz. żałosne

Gość Madzia3030
Naszczescie jak tamten sie do mnie nie dotknie jest zawsze 1.uff, takiego to tylko wrzatkiem potraktowac w drzwiach by zabolalo:)

Gość gość
Pewnie to ciaza UROJONA hehe

Gość gość
Kiedy miałaś wyniki z tymi leukocytami robione? Zaraz po poronieniu -1,5 roku temu? ---------------- "Jeszcze mnie lekarka pytala SIE CZEMU DZIEN WCZESNIEJ NIE ZASZLAM,NORMALNIE WTEDY JAKIEGOS KRWOTOKU DOSTALAM" Nic nie rozumiem z tego zdania. O co tu chodzi?

Gość Madzia3030
Ja nie ze wsi a tamten ze wsi.A brudu to nienawidze.Wystarczy ze z tym debilem mam syna i mam nadzieje ze syn w slady ojca nie pojdzie:)