Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość beznadziejnaSytuacja2

tesknie za bylym czy to przez hormony czy co

Polecane posty

Gość beznadziejnaSytuacja2

.. jakas chwile przed wlasnym slubem zobaczylam zdjecia slubne bylego chlopaka. usmiechnelam sie, w mysli zyczac mu najlepszego. bo naprawde jest wart tego co dobre. nastepnie odbyl sie moj slub, zaszlam w ciaze. okazalo sie ze ten moj były chlopak rowniez bedzie tatą. smiac mi sie chcialo, ze w podobnym czasie wszystko sie toczy. pozniej bylam na zakupach z mezem, spotkalam GO z żoną, miała super brzuszek i kilka dni temu urodzila dziewczyna synka usmiech.gif ( tez spodziewam sie chlopca).. lecz jakos tak codziennie mysle w szczegolnosci o nim, nie ze z miloscia, przyjaznia.. tylko z taka jakby potrzebą rozmowy z nim. nie wiem jak mam to sobie wybic z glowy. mam wrazenie ze za nim tesknie. nagle, po dobrych 5 latach poczułam potrzebe jego towarzystwa.. i choc jednego usmiechu. a mial chyba najslodszy usmiech swiata. czy to moje hormony czy co? męża kocham ponad zycie..oczko.gif ale przeszkadza mi fakt, myslenia o tamtym chlopaku. chyba mam zbyt duzo wolnego czasu i mi odbija. przepraszam, musialam sie wyzalic.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować