ekamilkae 0 Napisano Październik 1, 2013 dostałam okres 17 wrzesnia trwał 6 dni . dzisiaj znowu mam krwawienie.; / z czego to ? z tabletek anty ? czy moze z grypy co przechodziłam na weekendzie i brałam antybiotyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2013 "z tabletek anty?" Możesz rozwinąć myśl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekamilkae 0 Napisano Październik 1, 2013 biorę tabletki antykoncpecyjne naraya plus , od 17 wrzesnia od pierwszego dnia cyklu , i miałam plamienia brązowe .. ale to normalne ponoć tak pisało na ulotce, a dziś no nomrlanie mam jak okres. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2013 To jest krwawienie śródcykliczne, o którym jest mowa w ulotce i jest normalne podczas pierwszych trzech opakowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekamilkae 0 Napisano Październik 1, 2013 długo trwa to krwawienie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach