Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oto

Czy jeszcze mam szanse

Polecane posty

Gość W podobnej sytuacji
skoro uważasz, że najpiękniejsze dni są za Tobą, to znaczy że nie jestes jeszcze gotowy na nową kobietę. Chociaż wdaje mi się, że jak już ją poznasz a będzie to ta właściwa, to odzyskasz szczęście :)

Gość gość
Dni zanim przyszła kobieta były piękne. Dni po tym jak odeszła też są piękne.:) Ale między tymi dwoma najpiękniejszymi dniami - była bryndza. Myśle że jeden przepiękny dzień nie jest wart lat bryndzy.

Gość jak Górniak
ja ne rozumiem tekstu ::"....Były dwa najpiękniejsze dni w moim życiu - dzień w którym przyszła - i jeszcze piękniejszy: dzień w którym poszła".

Gość gość
Witam te dwie wypowiedzi o tych dniach to nie są moje nigdy bym tak nie napisał i boli mnie to że ktoś się podszywa pode mnie i drwi sobie z nas,.Pozdrawiam.

Gość jak Górniak
też coś czułam, że tobylo nielogiczne i chamskie:(

Gość gość
Większość ludzi na tym forum używa takiego nicka, więc gdzie tu podszyw? A przekaz jest prosty: mężczyzna może być szczęśliwy bez kobiety. I jak jej nie ma to musi z wywieszonym językiem i łzami w oczach szukać drugiej. I jeszcze tłumaczyć to dobrem dziecka? Macocha i dobro dziecka??

Gość gość
Wesołych świąt i powodzenia.

Gość gość
Nigdy dzieciatych.Potrzeby partnerek są zawsze na drugim miejscu, są tylko dodatkiem, a to przynosi same cierpienia plus wiecznie wynagradzający rozwód/śmierć tatuś. Koszmar.

Gość gość
Autorze szczęścia i poznania dobrej kobiety ,wartościowej .

Gość gość
Oj dziękuje ale żeby to takie proste było.

Gość gość
Wy dzieciaci tylko krzywdzicie nowych partnerow na kazdym kroku manifestujac ze dzieci sa dla was najwazniejsze. Nie zycze wam nowych partnerow. No chyba ze bedziecie traktowac ich powaznie

Gość gość
Witam i dlaczego wkładasz wszystkich do jednego worka, a ty nigdy dzieckiem nie byłes, i pamiętaj nie sadz a nie będziesz sądzony,pozdrawiam

Gość gość
Masz małą córcię i wiedz ,że znajdzie się taka która ją pokocha.

Gość gość
Nie gadaj bzdur, jakas zaakceptuje, ale nie pokocha

Gość gość
Zaakceptuje do czasu. A sie nie rozkokosi i swoich jajek nie naznosi. A potem normalnie znienawidzi - jak każda macocha.

Gość gość
Zapewne tak ale to wszystko przez tatusia ktory zeby wynagrodzic dziecku smierc matki bedzie na wszystko dziecku pozwalal, to samo tyczy sie rozwodow, trudno kochac obce rozwydrzone dzieci

Gość gość
Widać ,że jesteś wartościowym facetem .Gdyby byłam trochę młodsza sama bym się za Ciebie wzięła ,też jestem sama bo trafiam na drani .Także nie myśl,że jesteś sam .pozdrowienia z mazowieckiego.

Gość mynasze
Ja nie rozwydrzam mego dziecka ze względu na brak Mamy i gdybym to robił to pewno bym ja skrzywdził,chcę aby miała wszystko to co maja dzieci w jej wieku i tyle,i wręcz przeciwnie jest twardo stąpajacą dziewczynką po ziemi.

Gość gość
ej życie

Gość xioalinx
a kto to jest maja klimczak?

Gość gość
co tam autorze u ciebie?:) poznałeś kogoś?:) czekam na optymistyczne wpisy ;)

Gość gość
Nie nikogo nie poznałem,dziękuje za troskę.

Gość kiedys i na ciebie
przyjdzie czas i poznasz kogos

Gość gość
Pewnie że masz szansę jeśli fany z Ciebie chłopak. Ja jestem w twoim wieku ( rocznik79) w tym roku wychodzę pierwszy raz za mąż i to za suoer gościa z zagranicy. Ważne żebyś się nie zamykał na ludzi; może jakiś czacik wieczorami? Powodzenia!

Gość gość
dziękuje miłe słowa,powodzenia w nowym związku,a z tym czatem to co miałaś na myśli.

Gość gość
Miałam na myśli na przykład badoo. Kiedyś za gówniarza poznałam w taki sposób wiele osób, po " odsiewie" zostały mi dwaj interesujący goście. Przyjaźń rozwijała się powolutku, ale bezustannie. Dałam sobie z nimi spokój tylko dlatego że poznałam i wkręciłam się w związek z moim przyszłym mężem (którego poznałam w realu) Po tamtych znajomościach pozostało mi miłe wspomnienie i pewność że internet daje dużo możliwości, także dla samotnych ludzi. Lubiłam sobie po prostu tak czasem usiąść i pogadać, nic na siłę. Jak ma Cię dogonić to Cię dogoni, tylko troszczeczkę trzeba pomóc. Powodzenia.

Gość gość
Miało być "pozostali mi dwaj interesujący goście".