Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkolanka z tatuażem na dłoni i szyi

Polecane posty

Gość gość
W szkole w której uczę jest zakaz u nauczycieli tatuaży i kolczyków w dziwnych widocznych miejscach. Nawet w ustawie jest napisane o wizerunku nauczyciela. Ja takiej osoby bym nie zatrudniła do pracy z dziećmi.

Gość gość
mojego syna nauczycielka ma tatuaże i woli kobiety,jest bardzo dobrym nauczycielem i jej sprawa, co robi ze swoim ciałem i życiem

Gość gość
do wyzej-naucz sie pisac,pani od dress code :D

Gość mama szarańczy
Taaaak wizerunku nauczyciela i opiekunki( nie przedszkolanki do jasnej ciasnej) to wymaga każda mama .....fajnie by było jakby wymagała też tego od własnych dzieci!!!! Nie mówię o przedszkolakach ale o takich gimnazjalistach jak najbardziej....

Gość gość
co wy o tych przedszkolankach? Nawet w ustawie jest takie "słowo" uzyte a wy sie bulwersujecie... źle brzmi to idźcie na inne studia

Gość gość
nauczyciel a nie przedszkolanka na miłość boską :o Także uważam, ze tatuaż u nauczyciela przedszkola jest niedopuszczalny! Po co dzieciom od małego wpajać jakieś dewiacje, okaleczanie ciała i inne. Wszyscy piszą o tolerancji, ale nie jestem pewna czy ta tolerancja rzeczywiście jest taka dobra. W TV same pedały w dziwnych ciuchach, wytatuowani ludzie z jakimiś innymi deformacjami (czy jak się to tam zwie- te rogi i te inne :D). nie uśmiecha mi się żeby moje dziecko patrzyło na takie rzeczy w TV w dzień czy na ulicy. Jak ktoś jest dewiantem to niech sobie te dziwne rzeczy w domu robi nie na pokaz i to się też tyczy tatuaży, sznyt itp.

Gość gość
jak chcesz uchronić swoje dziecko przed złem tego świata,to zamknij je w domu i nie wypuszczaj

Gość gość
Nie jestes przekonana,ze dzieci trzeba uczyc tolerancji ?!!! :O

Gość gość
Nie jestes przekonana,ze dzieci trzeba uczyc tolerancji ?!!! :O

Gość gość
luudize, przeciez to gorzej niz średniowiecze robic takie zakazy... mnie juz bardziej drazni u niektórych "nauczcycielek" k***wski makijaz, ale tatuaze? nie wiem jaki głąb to wymyslił

Gość gość
a co ci sie nie podoba w moim pisaniu oprócz literówek? Pani od dress code

Gość mama szarańczy
No właśnie...makijaż i tipsy mają nieraz takie że nie wiem jak one sobie zadek podcierają a co dopiero dziecku:)

Gość gość
zatrudnij taka to ci bedzie dzieci straszyla tatuazami.

Gość gość
kolczyki w uszach to takze forma samookaleczenia ;) a jezeli przebijasz uszy malemu dziecku to nawet nie samo... ;)

Gość gość
tatuaż to wiocha i tandetna moda, zwłaszcza chińskie znaki - obciach . Ludzie ida , jak barny za moda, ale swoje biale kozaczki moga schowac do szafy, a tatuażu nie zdrapia - ich problem. . Prawie każda solarka ma motylka na tyłku. Ale takie mamy przedszkolanki niestety.

Gość mama szarańczy
I znowu z tymi przedszkolankami...:)litości...

Gość gość
jesli ktos ma wolny zawod, moze sobie chodzic z kólkami w nosie i pióropuszem w tyłku. Jesli ma zamiar pracowac w szkole, przedszkolu, urzędzie, powinien znac zasady ubioru, które tam obowiazują. Tyle.

Gość gość
Slownik języka polskiego :przedszkolanka «wychowawczyni w przedszkolu» Coś w tym nieodpowiedniego?

Gość gość
liczy się człowiek i jego stosunek do pracy ,a nie to co ma na sobie co z tego ,że dzieci będzie uczyła pani o nieskazitelnym wyglądzie a okaże się,że kawał z niej suki

Gość gość
stosunek do pracy wyjdzie w praniu, przy zatrudnieniu liczy sie pierwsze wrażenie - dziwi mnie, ze ta dziewczyna o tym nie pomyslała, tatuujac się w widocznych miejscach.

Gość gość
pierwsze wrażenie,ocenianie człowieka zanim się go pozna,całe szczęście,że nie wszyscy pracodawcy są idiotami

Gość gość
A może to "pamiątki" z czasów młodzieńczego buntu:-) Z reszta jak jest dobrym i oddanym pedagogiem to wszystko ok!

Gość gość
a ta nauczycielka z przedszkola.. nie jest czasem katachetką? znam taką ;)

Gość gość
Pewnie idiotki tolerancyjne jesteście, wykonuje dobrze pracę to ok... nawet ze smokiem i kilogramem złomu na ryju? :-) Ciekawe bo z takim wyglądem nie dostanie pracy w poważnej firmie nawet jako sprzątaczka, ale dzieci niech straszy :-)

Gość gość
jak dzieci będą się pytały co to, to każ jej odpowiadać, że to choroba skórna.

Gość gość
"co wy o tych przedszkolankach? Nawet w ustawie jest takie "słowo" uzyte a wy sie bulwersujecie... źle brzmi to idźcie na inne studia" - w której ustawie? Możesz zacytować? Bo mnie to zaciekawiło...

Gość gość
Koleżanki zapomniały że często widuje sie dzieci z tzw wodnymi tatuażami i jakoś rodzice pozwalaja bo to...zabawa. Wstyd mi za was kobiety! Kiedy mówicie, ze faceci oceniaja nas po wyglądzie i mówimy o pieknym wnętrzu. Hipokryzja!

Gość gość
...zaraźliwa, albo klątwa szatana 😠

Gość budzik z ikei
No i? Co jest złego w tatuażach i kolczykach? Czy można tak oceniać po okładce? Drodzy rodzice czego Wy UCZYCIE te swoje dzieci? Stereotypowego myślenia? WSTYD.

Gość gość
tak a takie dziecko,kiedy wyrwie się z pod klosza porządnej mamusi,dopiero pokaże na co go stać,