Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafejka dziejka

Czy jest tu jakis GEJ

Polecane posty

Gość kafejka dziejka

Chce tylko pogadac

Gość gość
Jestem ja, Damianek :)

Gość gość
Przykre ze sie w geju zabujalas ale jesli naprawde nim jest to mozesz tylko zrobic pare operacji i stac sie fagasem inaczej nie masz szans. gej to gej nie jak dziewucha ze raz chlopak raz kobietka

Gość kafejka dziejka
oj ja wiem..ale nic na to nie poradze wkorzam sie sama na siebie nawet nie wiem czy chcialabym go poderwac ale mnie do niego ciagnie jak magnes a on tez jest dziwny jest taki "dotykowy" caly czas mnie dotyka- niby sie drazni ze mna, dotyka moich wlosow, a to zlapie mnie za reke zeby pomazac dlugopisem albo uszczypnie itp zaznaczam nie jestesmy malolatami bo on ma 31 lat ja 27...A dzisiaj robilismy taka jakby gre, i on lubil udawac ze jest moim mezem i mialam wrazenie ze dobrze sie bawi w tej roli

Gość gość
Wiesz to moze byc spowodowane tym , ze geje sa jak kolezanki , wiec wyobraz sobie ze na jego miejscu jest jakas kumpela i co dalej wydawaloby ci sie to jakies dziwne i dwuznaczne ? nie mowie ze tak akurat jest ale moze tak wlasnie byc , zwlaszcza ze jestes zauroczona i widzisz wszystko co "Was " dotyczy w w innych barwach , wiesz o czym mowie ;) musisz obserowac to wszystko i na chlodno analizowac , a najlepiej w ogole jakbys go powoli dopytywala o jego zycie osobiste ale delikatnie i o orientacje tak wiesz po kolezensku , moze bedzie tak ze wcale nie jest gejem albo jest bi /? kto wie... powodzenia ;)

Gość kafejka dziejka
damianek jestes gejem?

Gość kafejka dziejka
tak, masz racje, widzisz, ja nawet nie moge powiedziec ze jest cos co tylko "nas" dotyczy, ja mysle ze on lubi moje towarzystwo bo mamy podobne poczucie humoru ale to wszystko...To co zauwazylam, ze jest bardzo lubiany i duzo osob poprostu mi zazdrosci ze wiecej czasu przebywa ze mna- mam na mysli wiekszosc dziewczyn, czesto proponuja mu czy idzie do kina czy na piwo, albo np dzisiaj proponowali mu czy zostanie na dluzej zeby uczyc sie do egzaminu- jedna laska mu zaproponowala ale mnie nie...A on ze on zostaje jutro ze mna tylko a jej od razu opadla kopara..i najgorsze jest to ze ja jak i ona czasami zapominamy ze on ma nas gdzies i moze nawet nas tak naprawde nie zauwaza! dla niego to tlyko spedzanie czasu, jest towarzyski i tyle...

Gość gość
Jestem super gejem, nie jakims zwykłym

Gość kafejka dziejka
A co do orjentacji to jestem pewna ze jest gejem, kiedys mialam jedyna okazje byc z nim sam na sam na piwie i tak sobie gadalismy, wyglupialismy i mowie a ty masz kogos nie chcialam byc bezczelna i spytac od razu czy jest homo a on sam mi powiedzial ze tak, ze mieszka ze swoim facetem! ale kiedys byl z dziewczyna chyba 5 lat ale nie chcialby juz do tego wracac

Gość kafejka dziejka
a jaka jest roznica miedzy zwyklym a super?...

Gość gość
Super gej ma własne mieszkanie, samochod, oczywiscie wszystko kupione bez kredytów. Należy do elitarnych klubów i pracuje na wysokim stanowisku.