Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój Mąż marzy o seksie z transem

Polecane posty

Gość gość

Mianowicie nie raz nakryłam go, jak oglądał strony eskort z transami w okolicy, przeglądał zdjęcia, również ogląda p***o z tymi obojniakami i ostatnio przeglądał stronę psotnice.pl ztransami. kiedyś wyznał po pijaku, że waliłby się z taką jak kot! To obrzydliwe i obawiam się że po kryjomu zapłaci za seks żeby spróbować... Zresztą gdyby było go na to tylko jedynie stać i to czyta teraz to niech od razu składa pozew... Zwyrodnialec? Poradźcie co mogę w takiej sytuacji zrobić?????

Gość gość
zapomniałam dodać, że notorycznie powtarza się to jak jest pijany i nie ma mnie w pobliżu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
to że o tym fantazjuje nie znaczy jeszcze źe ma naprawdę ochotę to zrobić. ale na wszelki wypadek lepiej miej go na oku, zeby Ci syfa nie przyniósł do domu

Gość gość
A tu więcej o nim... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5718629 CENTRALNIE MNIE NIE KOCHA

Gość gość
A może raz na jakiś czas po prostu go zapnij przy pomocy strapona czy po prostu dildem, zobaczysz pózniej bedzie jadł ci z reki

Gość gość
Już to robiłam, od tego czasu zaczął sie problem, za bardzo mu wodze fantazji popuscily! Teraz wstydzi sie to robić, ma bloka, ale nie gdy jest sam