Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto wierzyć we wróżby

Polecane posty

Gość gość

Wiem, może mnie tu ktoś zjedzie, ale kiedy mam jakieś duże roblemy w życiu np. brak pracy czy w związku, szukam porady u wróżki na róznego rodzaju forach. Np. dziś dostałam odpowiedź na jedno pytanie i się zdołowałam.Nic nie wyszło jej, tak jak trzeba, a ma byc gorzej. Teraz sie zastanawiam, czy warto w to wierzyc. Inni piszą, że wszystko lub wiekszość im się sprawdza, więc chyba wróżka może być dobra w tym, co robi. jakie jest wasze zdanie? próbuję polegać na Bogu, ale czasami wiara jest bardzo trudna, gdy sie zwala strych na głowę.

Gość gość
mnie sie nic a nic nie sprawdzilo

Gość gość
Wróżki to bajkopisarki i oszustki. 🖐️ Niestety większość kobiet im wierzy. :D🖐️

Gość gość
duże problemy w życiu np. brak pracy jest to kara za chodzenie do wróżek bo każdy grzech ściąga cierpienie i jedyny ratunek jest w spowiedzi i odpuscie bo odpust jest to ze nie będzie sie cierpiało za grzechy

Gość gość
Sądzę, że to kwestia czy trafi się na "wróżkę" czy wróżkę. Cyganka kiedyś mi wróżyła i przy okazji wyciągnęła sporo kasy i nic a nic się nie sprawdziło. Innym razem skontaktowałam się z wróżką Metnemą z wrozby-przepowiednie.pl i było sporo prawdy w usłyszanych słowach.

Gość gość
Popieram wypowiedź mojej poprzedniczki. Sama kiedyś korzystałam z podobnej strony, bo z www.wrozby-hotline.pl i nie powiem sprawdzało się to, ale już np. jak zaczepiła mnie cyganka na dworcu to nic z tego nie okazało się prawdą. Mało tego jak mnie za drugim razem zaczepiła a ja nie chciałam skorzystać z jej "usług" to jakąś klątwę zaczęła na mnie rzucać, z której też nic nie wynikło.

Gość gość
Wróżby to bzdety i zabobony. Triangulacje, fazy księżyca, znaki zodiaku, p*****lolo. Feng shui, pamięć wody, homeopatia, bachory indygo, cuda-niewidy, aniołki, diabełki, piekło, karma, nirwana, wszystko to jedno wielkie p********ie. Mydlenie oczu ciemnym masom, żeby wycyckać je z kasy. Jak można w to wierzyć? Proszę was, mamy XXI wiek nie XII.

Gość Edytka7777
Wierzę we wróżby, odkąd sama zadzwoniłam i przepowiednia mi się sprawdziła. Wywróżono mi miłość i wyjście z depresji (wydawało mi się to wtedy całkowicie niemożliwe) i już po 3 miesiącach rzeczywiście byłam szczęśliwa. Dlatego ja wierzę we wróżby :)

Gość gość
A z jakiej wróżki korzystałaś?

Gość gość
najlepsze są wróżby z Twoich dłoni, z linii od strony wewnętrznej dłoni. Tam jest wszystko dokładnie ukazane co kogo czeka w życiu.

Gość gość
Korzystałem 4 miesiące temu z wróżbity Paulusa (jego strona http://wrozbitapaulus.pl) i muszę przyznać że trafnie przewidział większość wydarzeń.

Gość gość
Mam pytanie, moze ktos tutaj mi odpowie. Wrozka Alyssa, o nia mi chodzi. Ludzie mowia, ze oszustka, ale wydaje mi sie, ze oszusci po prostu naciagaja na kase, namawiaja na rytualy itd. Mi ona odmowila rytualu. Moja kolezanka jest zadowolona z wrozb u niej. Wiec nie wiem, to oszustka czy nie? Sama nie wiem co sadzic. Wydaje sie byc okej, ale nie wiem.. Jestem w rozsypce.

Gość gość
Ja osobiście polecam sympatyczną wrózkę Alicje korzystam z jej porad i wróżb od chyba 4 lub 5 lat raz byłam osobiście. Mega babka bardzo sympatyczna i ciepła otwarta na każdy temat dosłownie każdy! a nie jakaś naciągara. Czasem jak zadzwonię mam darmową wróżbę i poradę. Jeżeli chodzi o trafność to na około 100 wróżb tylko 2 sie nie sprawdziły w moim przypadku, dodam ze możesz do niej dzwonic 24h jest dostępna o każdej porze dla każdego. także z całego serduszka polecam stronę tej pani tu: http://najlepszewrozki.pl/wrozka-alicja

Gość gość
Zapraszam na wróżbę na miesiąc MARZEC. Płacisz ile chcesz :-) Zapraszam również na rozkład całoroczny, we wróżbie zawieram miłość, karierę, finanse, zdrowie, można też zadawać konkretne pytania. Koszt 50 zł. godofrainbow@o2.pl

Gość gość
Moja przyszłość nie zapowiadana się niestety zbyt kolorowo, ale jej znajomość pozwala mi się do niej lepiej przygotować. Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) pozwoliła mi ze spokojem przyjmować to wszystko, co daje mi życie.