Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorcccaaaaa

Pies niszczy mi wszystko w domu

Polecane posty

Gość gorcccaaaaa

czy mial ktos taki problem i udalo sie go wyeliminowac? ja powoli zaczynam miec dosc. wiem, wiem, bralam psa, wiedzialam... ale to jest masakra co wyrabia. w skrocie: mam 1,5 roczna suczke york. wczesniej byla grzeczna, czasem zdarzalo jej sie cos podgryzc ale bylo w normie. obecnie kazde nasze wyjscie z domu to problem bo nie wiemy co zastaniemy po powrocie. rozgryza wszystko co popadnie, sciaga przedmioty z ławy, polek. rozgryza kwiatki. rozszarpala swoje legowisko, legowisko kota oraz rozwala kocia kuwete. bo w domu jest tez kot ale zyja w pelnej harmonii. kot byl pierwszy, wiec gdy pojawila sie suczka to od razu potraktowala go jako swojego przewodnika, nawet spia razem. tym bardziej wydaje sie dziwne, ze tak niszczy sprzety bo przeciez jak nas nie ma, to ma do towarzystwa swojego kociego kumpla. zauwazylam, ze ona niszczy coraz bardziej i coraz wiecej. dzis weszlam do domu to mi rece opadly... tragedia. wygladalo jakby do mieszkania wpadl rozszalaly amstaff, a to wszystko sprawa malego yorka. ma swoje zabawki, gryzaki, ale nie, ona musi rozgryzc to co nasze...

Gość gorcccaaaaa
czyli Wasze zwierzeta sa grzeczne...