Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspomóżmy schronisko dla zwierząt akcja tona karmy dla zwierzaków

Polecane posty

Gość gość
upu upu proszę wspomóżcie schronisko dla zwierząt, idzie zima !!!!!

Gość gość
bedzie selekcja naturalna błahahaha :classic_cool:

Gość gość
ludzie na chleb nie mają a co dopiero jakieś pieski

Gość gość
to nie chodzi o jakieś pieniądze, po prostu wejdźcie na linka na youtube każde wejście to pieniążki od sponsora proszę, pokażcie że macie serce

Gość gość
już jakiś bezduszny pseudoczłowiek się odezwał, że ludzie nie mają chleba więc jak można psom pomagać... a pomogleś chociaż raz w życiu temu ludziowi ?? chociaż raz w zyciu komuś podarowałeś chleb ????

Gość gość
psy gloduja, wiec podarujmy im zmielone swinie! perfect:D

Gość gość
Wolę pomóc tym biednym dzieciakom co to Hołownia o nich dziś mówił w dd TVN

Gość gość
skoro i tak siedzicie w necie to chyba zamiast wchodzić na p***ostrony i czytać prowokacje na kafe możecie też wejść na youtube i kliknąć nie czas na dyskusje kto bardziej potrzebuje pomocy: dzieci czy zwierzaki zamiast się kłócić zróbcie coś pożytecznego

Gość gość
boje się wejść w tego linka wole p***o strony nie ma tam wirusów :classic_cool:

Gość gość
trolli internetowych też należałoby usypiać w linku jest film na youtube na temat akcji a nie żadne wirusy czy panowie typu Bears (przy okazji jeśli już ktoś chce używać języka obcego to niech robi to poprawnie: pan typu Bear)

Gość gość
radwanska mam ogladac?:o wklej lepiej poprawny link

Gość blondyna 3333
A ja poprzedniku uważam, że osoby z tak zaawansowanym debilizmem jak twój powinny być trwale izolowane od reszty społeczeństwa.

Gość gość
Nie dawać żadnej kasy, słyszeliście o tych hyclach, miasto czy tam gmina płaci takiemu 280 tyś zł rocznie i ...jeden złapał tych psów 12 a drugi jeszcze lepszy bo tylko 6. Pomyślcie, kasę rozkradają bo inaczej tego nazwać nie można a wy się litujcie i dopłacajcie zarabiając 1/20 tego. Jeżeli hycel tyle ukradł to wyobrażam sobie ile muszą kraść schroniska 😠

Gość gość
Usypiać i wprowadzić zakaz trzymania kundli w mieszkaniach oraz dopieprzyć odpowiednie podatki dla psiarzy.

Gość blondyna 3333
to było do gościa z 14.52

Gość gość
ogladam trwale izolowani to powinni byc ci co najpierw zwierzaka biora a pozniej wywalaja jak smieci!!!

Gość blondyna 3333
Przecież wy o wiele więcej szkód wyrządzacie na tym świecie niż wszystkie psy. Choćby przekazując swoje upośledzone geny na potomstwo. Wiecie ile nas później kosztuje choćby próba ich wykształcenia? Was powinni sterylizować jak prosiaki.

Gość gość
Mieszkanie z psem to wskazuje wyraźnie na fornalskie pochodzenie. Tak jak przodkowie mieszkali ze zwierzakami pod jednym dachem i je wypasali, tak samo postępują ich potomkowie. 'Pasanie' mają we krwi, jak zbieractwo grzybów, jagód czy czego tam oraz przesiadywanie na działkach i grzebanie w ziemi. Wieś z wieśniaka nie wyjdzie nawet w piątym pokoleniu.

Gość doktorhabilitowany3356
chciałem byc dobry wszedlem w linka a tam k***s na caly ekran :( jak tak można???????????

Gość gość
hehe, Hitler tez byl wielkim milosnikiem zwierzat i prekursorem walki politycznej o przyrode, ja tam glupek jestem i nie rozumiem dlaczego te psy maja byc utrzymywane przy zyciu w nienaturalnych warunkach i w nienaturalnej dla srodowiska ilosci, kosztem zycia rownie inteligentych i czujacych istot jakimi sa swinie. Moze sw. Franciszek by to zrozumial, ale czasami ciezko dostrzec jego wrazliwosc w obroncach zwierzat, ktorzy czesto sa rownoczesnie zwolennikami eugeniki w formie przyzwolenia na zabijanie plodow chorych dzieci lub majacych zyc w trudnych warunkach. Osobiscie nie mam skrystalizowanych pogladow... tak tylko sie zastanawiam.

Gość gość
Bo w większości psiarze to hipokryci. Włóczą się po osiedlu, obserwują i obgadują kogo się da. Zajmują się cudzymi sprawami bo nie mają własnego sensownego życia, dlatego trzymają zwierzaka, jak kiedyś. Trzeba mieć nie po kolei w głowie, aby dobrowolnie w deszcz czy mróz wychodzić z domu dla psiaka..

Gość gość
Eeee, ja mam wrazenie, ze to szlachta miala wieksze fixum dyrdum na punkcie psow, jakiego filmu by sie nie ogladalo, to albo hrabia z pieknymi hartami na polowanie wyrusza, albo dama z jakas wyp**drzona miniaturka psa na zlotej smyczy;p

Gość gość
Tak, jak najbardziej, tylko te psy służyły - polowaniom, ozdobie i zabawie. Nikt z nich nie wstawał z rana po to by popatrzeć jak psiak sra na mrozie, od tego mieli służbę. Spanie ze zwierzętami było już wtedy uznawane za dziwactwo i nie dopuszczalne w domach z tradycjami, czy to na wsi czy w mieście. Pies był 'gadżetem', a jego opieką zajmowali się inni.

Gość gość
C.D. Tak wiele osób sądzi, bo wiedzę na temat przeszłości czerpią z filmów.

Gość gość
No, akurat pierwsze filmy jakie mi przyszly na mysl to byly ekranizacje ksiazek. Uwazam jednak, ze zrownywanie kazdego blokowego posiadacza psa z mentalnym spadkobierca wiesniaka spiacego w jednej izbie z krowami, jest daleko posunietym uproszczeniem intelektualnym;)

Gość gość
Niestety, ale tak jest w większości przypadków. Zależy też to w sporej części od mentalności. Znam wiele osób mieszkających na wsi, które nie wyobrażają sobie życia pod jednym dachem z psem czy kotem. Uważają, że dla zwierząt nie ma miejsca w domu i już.

Gość gość
A co mi tam. Obejrzałam ten film. Jeszcze "tylko" około 100 000 wejść i będzie żarełko dla psiaków.