Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spotkanie z żonatym to

Polecane posty

Gość gość
ciekawe co mówi żonie jak leży z nią w łóżku?

Gość gość
mnie to jakos nie ciekawi... pewnie tez ze kocha pragnie

Gość gość
tak spotkaj się i w krzakach ściągnij szybko gacie i wystaw tyłek. dopiero będzie moc rażenia hahahahahahahaha

Gość gość
no wiesz co, daruj sobie takie komentarze hehhe pytam powaznie

Gość gość
Kocha cię jak psy dziada w ciemnym kącie. :D

Gość gość
A nie wiem jak juz wolisz z tym spotkaniem, hmm, ja bym sie wstydala mi latwiej pisac takie rzeczy ;d

Gość gość
jestes zalosna, wszyscy widza ze lecisz na tego kolesia, piszesz to od kilku dni a nie ma o czym, koles ma ZONE, chce od ciebie tylko seksu i ma gdzies czy mu powiesz cos osobiscie czy nie osobiscie :D co za naiwna laska :) ale oczywiscie poniewaz na niego lecisz to siedzisz tu i przezywasz, zadajesz głupie pytania, madra i szanujaca sie dziewczyna po odmowieniu spotkania dalaby sobie spokoj i wiesz co? ten koles ten uwaza cie za glupia, stad ze zalosne proby wyrazania "uczuc", widocznie nie sprawiasz wrazenia zbyt madrej i uwaza, ze moze za wyznanie "milości" ulegniesz :D wez daj juz sobie spokoj bo jestes juz smieszna i zenujaca

Gość gość
moze byloby lepiej sie spotkac i wprost spytac o co mu chodzi konkretnie i sie pozegnac slowami : odezwij sie dzien po rozowdzie, pa?:)

Gość gość
do osoby powyzej- ale to ja odmowilam spotkanie nie on.. mozliwe ze mnie uwaza za glupia i ze ulegne

Gość gość
ale jak widac nie uleglam wiec moze az taka naiwna nie jestem ;-)

Gość gość
nie naiwna tylko glupia, wiem ze Ty odmowilas a nie on ale patrzac jak podniecasz sie tym jak nastolatka strasznie ci wspolczuje :D masz az takie kompleksy, ze tak ci samoocene podnosi to ze zonaty chce od ciebie seksu?

Gość gość
wlasnie nie mam kompleksow, na pewno nie! a tutaj sie nie podniecam tylko chce uslyszec co o tym myslicie, nic ponadto:)

Gość gość
a kto cię tam wie jak było naprawdę. może to wlaśnie on odmówił po tym jak zrobiłaś się zbyt nachalna.

Gość gość
Jesli jakims cudem bylby w Tobie szczerze zakochany to rozwiedzie sie z zona, ktorej rzekomo nie kocha i sie zglosi:)

Gość gość
ale kogo oszukujesz? podniecasz sie i to zdrowo, co ludzie mysla dowiedzialas sie na pierwszych dwoch stronach, koles szuka glupiutkiej laski do skoku w bok po co dalej ciagniesz?

Gość gość
ja nachalna? nie... pisze prawde

Gość gość
wlasnie nie ciagne, nie spotklama sie i od dwoch dni nie odpisuje na jego smsy... nachalne to nie jest

Gość gość
tak wlasnie przypuszczalam, ze jest tak ja wy tutaj piszcie... bylam ciekawa innych opinii i tyle

Gość gość
dziękuję w każdym razie za wszystkie odpowiedzi i zamykam temat, żeby juz o tym nie myślec, bo nie ma o czym. Fakt ze to tylko sciemnianie, bo nic za tym nie idzie oprocz gadania

Gość gość
Powiedz mu, że poinformowałaś własnie jego żonę o waszym romansie to zobaczysz jak o cię kocha i pragnie. :D

Gość gość
Dobre to wyżej. A tak serio to dobrze zrobiłaą, bo to zwykły lovelas jakich wiele. Szkoda jego żonki, bo pewnie nawet nie wie jakiego ma gagatka, bo w domu to na pewno ideał robiący zakupy, sprzątający i do rany przyłóż.

Gość gość
Zwykły obłudny k... ale takich jest wielu.Bądźcie czujne żony!

Gość gość
jak taki ideał z niego co cały swój czas poświęca żonie sprząta robi zakupy pomaga itd to kiedy no ma czas na romansowanie i pianie tych smsów? mi się wydaje że to ona była nachalna i jej się nie udało rozwalić jego małżeństwa bo jej powiedział że się nie rozwiedzie dlatego tyle tu piała. a jak ci szkoda żony to idź d oniej i ją poinformuj co robi jej mąż. pewnie będzie ci wdzięczna bo to że na kafe napiszesz nic nie da.

Gość gość
moze wieczorem pisze np przez inetenet, w ciagu dnia wysle 1/2 smsa.

Gość gość
napisanie smsa to nie zabiera nie wiadomo ile czasu, a jak serio nie spi z zona to moze pol nocy pisac z kolezanka a moze takim idealem nie jest wcale i sie skupia na pracy a nie na domu i rodzinie

Gość gość
no przecież piszesz, że ideał do rany przyłóż, że sprząta, robi zakupy itd. to nie dla rodziny robi? pracuje też nie dla rodziny? tak, pewnie dla ciebie głupia zdziro. :D tylko ciekawe dlaczego mieszka z żoną i dalej jest jej mężem a dla ciebie ma czas raz na jakiś czas?

Gość gość
albo w ogóle nie ma czsu

Gość gość E
a ty nie wiesz ze oni tak oszukuja zeby zona sie nie skapa? w domu udaja milutkiego pantolfarza, moj nawet ciasta piekla w sobote, a poza domem ...

Gość gość
To nie jest nic zlego, to tylko spotkanie i rozmowa. Ja bym poszla, a Ty rob jak uwazasz.To Twoje zycue.