Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ce plus plus

Kulturalnie przy kawie

Polecane posty

Gość ce plus plus

Witam! Zapraszam do kulturalnych rozmów - mam nadzieję, że tematy same będą się pojawiać ;) Można tu pisać o wszystkim byle kulturalnie i z zachowaniem zasad netykiety ;) Czyli jeśli Ci się nudzi, w pracy, po pracy, w szkole czy w tramwaju - zapraszam! :)

Gość gość
lubjsz lizać jajka?

Gość StaraMauuupa
Może być przy piwku? co wcale nie znaczy, że będę niekulturalna jak się z lekka wstawię :P

Gość ce plus plus
Cześć Kamilu ;) StaraMauuupa może być przy piwku! Ja niestety muszę się wysilać umysłowo, wysłać projekt do północy stąd ta kawa ;)

Gość StaraMauuupa
a jaki temat chciałbyś przewałkowac?

Gość ce plus plus
Kamil jakiego masz donga bo jestem ciekawa

Gość StaraMauuupa
Już masz kulturalnie hehe

Zaczerniłam się bo się jakieś głupie podszywy zaczynają ;) Szczerze to nawet nie mam pomysłu na temat, trochę temat założyłam eksperymentalnie jak wielu ludzi nie potrafi zrozumieć słowa kulturalnie :P

Gość StaraMauuupa
a bo chamstwo jest wszechobecne. W normlanym życiu nawet by się nie odezwał w ten sposób, bo moz ektoś by odpowiednio zareagował a tutaj to anoninmowość i niektórym w to graj. Ja zawsze mówie że internet wszystko przyjmie :( o wiele więcej niż papier

dobry wieczór wszystkim. Tak się właśnie zastanawiam. Zrobić kawę czy otworzyć piwko. Nie poszczujecie mnie psami jak tu przysiądę?

Gość gość
StaraMauuupa co racja to racja ;) anonimowość dodaje odwagi. Arecki witaj, witaj! Psa nie mam, a kotem ciężko szczuć.

Gość gość
Umiecie po piwie pisać bezbłędnie?

ano to się przysiądę. Masz kota? Ja mam psa i dwie fretki. Te to dobiero banda łobuzów i złodziei

Gość StaraMauuupa
czasem błędność powstaje z pośpiechu. Ponadto jak się opatrzę cudzej, netowej pisaniny, to zapominam zasad ortografii.

Gość gość
A wiesz, że ja też coraz częściej muszę się zastanawiać nad pisownią. Zanim nie pisałam/czytałam w necie, zwłaszcza na forach, czatach, nie miałam problemów. To się chyba udziela. :-P

Gość gość
Przyznam się, że bardzo mnie razi nieznajomość poprawnej polszczyzny i czasem bywam złośliwa :-P i poprawiam piszących, za co prawie za każdym razem dostają mi się bęcki :D:D:D Chyba powinnam sobie zaczernić nicka złośliwa maupa :)

Gość złośliwa maupa
:classic_cool:

Gość StaraMauuupa
SAme Maupy - może założymy jakieś małe ZOO ?

Gość StaraMauuupa
Czasem jestem w takim pośpiechu że jak sobie strzelę z palca to zapomnę go wyjąć i tak chodzę po mieście.

Eh ja też nienawidzę błędów językowych, ortograficznych, interpunkcyjnych. Niestety od kiedy mam stały dostęp do internetu i od kiedy rozpoczęłam studia na politechnice, gdzie nawet wykładowcy języka ojczystego nie szanują to sama się uwsteczniłam i robię mnóstwo byków. A fretki śmierdzą, nie? :P

Gość gość
no, zalatują trochu padliną :(