Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można kochać dwie osoby

Polecane posty

Gość gość

Od półtora roku jestem w związku, bardzo nie chciałabym zranić mojego partnera, dotąd byłam pewna, że jest tym jedynym. Ale nie dawno poznałam pewnego faceta, jest uroczy, pomocny, zachowuje się i mówi tak, że aż zapiera dech. Wiem, że w innej sytuacji pewnie już bylibyśmy parą. Problem w tym, że oboje jesteśmy w związkach. Dzisiaj wyznał mi, że nie chciałby krzywdzić swojej partnerki, jednak wie, że to nie jest ta właściwa i chyba się z nią rozstanie. Nie wiem, co mam zrobić, wydaje mi się, że kocham jednego i drugiego. To możliwe? Jak sprawdzić, który jest tym właściwym?

jeśli jesteś w takiej sytuacji, to nie jestem pewna czy to miłość. najlepiej żebyś pobyla sama i zastanowila się czego tak naprawdę chcesz. i sama będziesz musiała wybrać. każdy z wyborów będzie miał jakieś wady i zalety, co do drugiego faceta, nie możesz mieć na 100 procent pewności że on zostawi swoją obecną. może mówi tak dla Ciebie żeby przyciągnąć Twoją uwagę. a co jeśli wybierzesz jego i po jakimś czasie postąpi tak samo z Tobą. najlepiej w takiej sytuacji być samą niż krzywdzić dwie inne osoby. ale to musi być Twoj wybór, rozpatrz wady i zalety każdej sytuacji ps.wydaje mi sie że jeszcze nie spotkałas tego jedynego, bo gdybyś go spotkała to nie miałabyś w głowie innych facetów.

Gość gość nr 2
prokrastynatorka - nie ma chyba czegoś takiego jak "ten jedyny". Ja mam 30 lat i swoje przeżyłam, trudne przejscia z facetami, czasem naprawde nie wiadomo z kim byc... ale generalnie dobrze piszesz, trzeba to dobrze przemyslec, wady, zalety każdego chlopaka, itp.

ja mam 23 ale też zdobylam doswiadczenie, byłam z kimś przez 5 lat i wiem ze mogłabym byc dalej gdyby sie to nie posypalo ... ale trzeba jakoś żyć dalej. i lepiej nie komplikowac sobie życia grając na 2 fronty,

Gość gość
Zorganizuj spotkanie z obydwoma, niech cię obaj jednocześnie ostro zerżną we wszystkie otwory, no i wtedy zdecyduj który wygrał konkurs :P