Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała pszczółka

Czuję się samotna

Polecane posty

Gość Mała pszczółka

A oprócz tego, czy istnieje taka prawdziwa namiętna miłość jak w romansach? Chętnie popisałabym na ten temat i to najlepiej z płcią przeciwną:)

Gość Ritaaa
ja tez sie czuje samotna, także kopytko :3

Gość gość
ja też :( nikt mnie nie kocha

Gość Mała pszczółka
Temat banalny i nieciekawy, czy ktoś ma ochotę podzielić się jakąś romantyczną historią?

Gość kinkyreggae
romantyzm jest na początku a potem jak sie przyzwyczai do seksu z tą osobą to wtedy magia znika :):):) oczywiscie nie zawsze tak jest ale przeważnie, w dzisiejszych czasach nie ma sie czasu na romantyzmy

Gość dzidzia 123
Samotnosc jest rozna Mozna byc w zwiasku a byc samotnym .Napisz dokladniej jakiego rodzaju jest Twoja samotnosc ?

To zapraszam do tematu Do ciekawych mężczyzn. Bardzo przypadł mi do gustu twój Nick!! Mała pszczółka!! Brzmi bardzo romantycznie i sentymentalnie. jesteś chyba romantykiem takie mam wrażenie.

Gość kinkyreggae
jarek tylko sie nie zesraj z tą autoreklamą :D 🖐️ guupi fiuuteQ

Gość Mała pszczółka
Samotność w związku, w pewnym momencie wszystko się zmienia, a seks staję się przykrym obowiązkiem:(

Gość Mała pszczółka
Mój mąż w ogóle nie ma wyobraźni, jedynym miejscem do prokreacji jest nasza sypialnia:(

Być może i masz rację!! Dla jednych sex to rozrywka czy zaspokojenie swoich potrzeb. Dla innych po prostu wspaniały dodatek do uczuć. Sam lubię sex. Zapach kobiecego ciała czy włosów. N.P wspólna kąpiel we dwoje w wanie np przy blasku świec nastrojowej muzyce w tle łazienki i lampką szampana z truskawkami. Czyż to nie piękne gra wstępna??

Gość Mała pszczółka
Brzmi zachęcającą, jednak z doświadczenia wiem, że lepiej jest, jak pewne rzeczy zostają w sferze marzeń:)

Gość Mała pszczółka
No dobrze, a cóż więcej mógłbyś o sobie napisać?

Po pierwsze to Co tu będę pisał o sobie. Z tego co widzę to dzieli nasz duża różnica wieku. A po drugie ty masz męża. Ogólnie wydajesz się być ciekawą osobą.

Gość Mała pszczółka
Duża różnica wieku, a na jakiej podstawie to wywnioskowałeś??? To że jesteś starszy, to chyba duży plus:) Nie chcę się na forum użalać na mojego męża, bo z tym to raczej powinniśmy się udać na jakąś terapię. Hmm, ale chyba jak trochę się pofantazjuje na forum z kim całkiem anonimowym, to raczej nic złego:)