Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wystapienie z kosciola katolickiego

Polecane posty

Gość gość

Nie zagłębiajmy się w szczegóły dlaczego chcę to zrobić... Mam tylko problem m.in. z rodziną. Wiem, że uznają mnie za po*ebaną i nie będę mieć życia w rodzinie. Jeszcze jedno - jestem chrzestną. Co w tej sytuacji? Jak sobie z tym wszystkim poradzić?

nie wiem bo mieszkam w Niemczech a tu idzie sie tylko do urzedu i wymeldowuje.w Polsce to chyba jakies podanie do proboszcza trzeba pisac.

Gość wyślij odpowiedź
a to trzeba jakoś występować? nie wystarczy nie należeć?

Gość gość
Nie wystarczy. W papierach widnieję jako katoliczka a tego nie chcę...

Gość wyślij odpowiedź
ahaaaaa. to idź do proboszcza i zapytaj, co zrobić.

Gość gość
poczytaj sobie na apostazja pl, tez mam w planie wystąpić

Gość karolcia1212
i co p**********icy moze macie zamiar na islam przejś. Boze uchowaj świat schodzi na psy

Gość gość
psy i islam to niedobre połączenie

Gość karolcia1212
no właśnie dlatego mowie? A dla mnie to jedno i to samo

hehe a to dobre.wlasnie czytalam.musisz miec 2 pelnoletnich swiadkow podczas skladania wniosku:DKKnawet nie pozwala myslec samodzielnie.ja bym taki meksyk urzadzila ze by im sie tych swiadkow odechcialo.

Gość gość
ja tam wolę psy niż islam :classic_cool: inna strona, która mi się przypomniała to wystap pl

Gość karolcia1212
no bo nawet z psami da sie przynajmniej dogadac:)

Gość marcys1234
bynajmniej z psami da sie po swojemu dogadac a hitler gdyby zyl to w tych sprawach bylby moim kumplem

Gość gość
ty polamana w srodku,autorka nie chce sie zaglebiac w szczegoly:P

Gość gość
broken nie dopytuj. autorka bredzi albo nie mieszka w PL gdzie może takie papiery są

autorka nie chce sie zaglebiac w szczegoly x to nie są szczegóły, to jest istotne jeśli chce przestać w tych zmyślonych papierach widnieć.

Gość marcys1234
mały bląd:(((chyba pojde sie zapic za moja literówe a teraz jakos cwaniak bedzie dochodził

Gość gość
w sumie ciekawe, jak to jest, gdy jest się chrzestnym i chce się wystąpić, rodzina będzie musiała nominować kolejną osobę czy jak

marcys1234 bynajmniej z psami da sie po swojemu dogadac a hitler gdyby zyl to w tych sprawach bylby moim kumplem Oooo On kochal zwierzeta.Mial ulubionego wilczura,ktorego zastrzelono w domku alpejskim. :(

tego wilczura to on chyba sam otruł przed samobójstwem ale z pewnością w tym k***idołku znają łagodniejszą wersję, czego się w końcu spodziewać po kafe.

chrzest straci waznosc a dziecko nie bedzie moglo przystapic ani do komunii ani bierzmowania ani nawet wejsc do kosciola.dopiero jak skonczy18 lat to ew.za zgoda watykanu moze przyjac chrzest ale juz w innej parafii:(

Nie otruł psa tylko chciał sprawdzić czy cyjanek będzie odpowiednio działać zanim zażyje go Ewa tzn czy nie jest przeterminowany.

Gość gość
czarna nie żartujesz ? ale jaja. a co jak dziecko już skończyło 18 lat, nie dostanie ślubu i pogrzebu ?

Sluchajcie.wszystkich nas zmuszono byc katolami.Ochrzcili nas w czasie gdy mielismy marne pojecie co sie dzieje w naszej zasranej pielusze.Teraz KK sie chwali ze ma tyle baranow pod swoja piecza ponad 90%. Prawda jest taka ze nie kazdy nawiedzony to baran,tyle ze mu przypisano wraz zasrana pielucha przynaleznosc "partyja" Wg papierow tez jestem katolka,moj maz ateista nasze dzieci tez nie skazone i kochaja psy. Moi rodzice odmuwili posluszenstwa Bogu i jego pedofilskim poslancom.Krotko mowiac,wypinamy tylek