Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosiony000

Depilacja klaty

Polecane posty

Wszystkiego? Hmmm... Ciekawie się robi. Muszę niestety uciekać do pracy. Może pogadamy o tym wieczorem? ;-) Zapraszam ;-)

Gość ona_waw
oj zdecydowanie ogolona klata!! facet dopiero wtedy jest sexy...;) ale nie musisz od razu się depilować laserowo (ja bym miała obawy jednak... ) wystarczy golarka. przyjemnie się jej używa (mój chłopak ma taką - bodygrooma) i można golić właściwie całe ciało

Gość gość
Nie wyobrażam sobie, aby mój men ogolił klatę. byłoby fujjjj

Gość gość
Czyli lepiej żeby był zarośnięty od stóp do głów?? :))) Jeżeli chce golić klatkę czy co tam uważa to moim zdaniem nie ma tematu. Każdy wybiera jak wygląda :) Chociaż ja tam jestem zdecydowanie za goleniem. I to bardziej estetyczne i higieniczne.

Gość gość
Wszystko zależy, jak bardzo facet jest owłosiony. Mi generalnie podobają się włosy u mężczyzn, ale nie przesadne. Fajnie, jak facet przycina tu i ówdzie, a nie wiszą kłaki w strategicznych miejscach, trochę owłosiona klata też jest super :-) Za to "swetry" odpadają oczywiście, już lepiej, jak facet depiluje, chociaż tacy zupełnie goli faceci są dla mnie aseksualni. Dobrze, że mój ma wszystko w odpowiedniej ilości :D

Gość gość
ja tam osobiście nie lubię zbyt nadmiernego owłosienia na klacie u faceta mnie osobiście odrzuca :P

Gość Depilacja123
Hej, polecam depilację laserem diodowym w salonach Delux, są w kilku miastach Polski, ja swoje zabiegi robię we Wrocławiu, już po pierwszym zabiegu są efekty! To jest strona salonu: depilacjalux.pl !!!! Jeśli któraś z was chce mieć 20% zniżki na pierwszą depilację (niezależnie od ilości depilowanych miejsc) to niech do mnie napisze na e-mail: depilacja123@gmail.com !!!!!!! Jeszcze przez jakiś czas są promocyjne ceny depilacji, a każdy kolejny zabieg serii jest liczony wg cennika z dnia pierwszej depilacji! Warto się pospieszyć ;)