Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego uważacie że dla małego dziecka najlepsze są spiochy i pajacyki

Polecane posty

Gość gość
I trzeba wybierać z głową, bo są takie z przylegającymi nogawkami, a nie worem w kroku. I bardzo dobre są takie bez stóp bo ładnie się nóżki trzymają. Jak kupujecie pierwsze lepsze, to potem psioczycie, że masakra i niedobre. Słuchać się odechciewa. Myślcie zanim coś kupicie, to nie będziecie miały problemów.

Gość gość
ale wiecie, że pajacyki i śpiochy są do spania? moje dziecko nie śpi w dresiku ani innych rzeczach, w których chodzi w dzień, ale w nocy śpi w pajacyku, ponieważ ma wtedy osłonięte plecki, nie rozkopie się jak w piżamce...

Gość gość
niekoniecznie do spania. jest kupę wyjściowych o ładniejszym wzornictwie niż niejedne spodnie z bluzką z waszej szafy, naprawdę. przestańcie kupować byle co to zmienicie zdanie.

zgadzam sie w 100% z autorka pajace dla mnie obrzydlistwo, wyglada jak nie wyglada- zalozylam raz, 2 min i zdjelam (oddalam znajomym) spiochow w ogole nie kupowalam, nikt tez mi w prezencie dla dziecka nie przyniosl zdecydowanie bardziej wolalam polspiochy lub rajstopy

Gość gość
Kto Ci powiedzia, ze rozpinałam całośc od góry? Tak jak koleżanka wyżej miałąm.. nogi mu wypadały z ubranka.. a ubranko było 0-3 miesiąca.. Okropność.

Gość gość
nie no wyjściowe ok, mój miał jeden fantastyczny pajacyk jak był mały, ale teraz ma rok i w pajacykach tylko śpi

Gość gość
bo kupiłaś pierwsze lepsze tanie gówienko. jakbyś lepiej wybrała to żadne nogi by mu nie wypadały z nogawek. nawet nap nie musiałabyś mieć

Gość gość
no faktycznie, nigdy się nie spotkałam z tym żeby nóżki wypadały... a kupuję zwykłe pajacyki w tesco po 65zł 2-pak lub 3-pak i są rewelacyjne do spania...

Gość gość
w tamtym temacie chodzilo o to, ze dla rozm. 56-62 niepraktyczne sa sukieneczki i dresiki, bo takie dziecko glownie spi/lezy wiec na co mu inne ciuchy? nikt nie kaze wam rocznego dziecko w spiochach trzymac. Chodzi o malutkie dzieci

Gość gość
no jak mój syn nosił 56 i 62 to po domku tylko w śpioszkach i pajacach bo najwygodniej się leży maluszkowi, a na wyjścia od początku jakieś dresiki itp