Gość gość Napisano Październik 3, 2013 - nudny jak flaki z olejem nigdy nie mieliśmy o czym gadać wiecznie nie wiedział co powiedzieć całą rozmową sterowałam ja - ciągle przesiadywał przy komputerze był informatykiem mówił że pracuje a oglądał p***osy i głupie filmy - wiecznie był niewyspany tylko by spał i spał. Kiedy do niego zadzwoniłam o 7 rano z pytaniem czy na południe u mnie bedzie czy pozniej odpowiedział co chcesz tak chamsko że nie chciałam nawet by do mnie przyjeżdzał - kłamał , zdradził mnie z d****a z burdelu jak byłam zagranicą - nigdy nie zabrał do domu rodzinnego bo jak twierdził zabierzemy jak bede jego narzeczoną a o ślubie nigdy gadać nie chciał bo nie wiedział co kiedyś będzie - był wiecznie niezdecydowany nigdy nie wiedział czego chce - męska c**a nigdy nie postawił by sie nikomu wolał s********ć i ucieknąć jak tchórz jak kiedyś mnie jakiś koleś zaczepiał w knajpie to nic sie nie odezwał tylko spuścił wzrok - małomówny skryty udawał hardego jaki to on nie jest a tak naprawde był zwykłą c**ą co sie bał każdego a przedemna grał ogiera - nigdy nie chciał nidzie jechać raz w życiu byłam z nim na wakacjach za które ja zapłąciłam - miał hopla na punkcie wychudzonych lasek i ciagla kazał mi sie odchudzac i był zły jak w dany dzien nie poszłam na siłownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach