Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

obraz mojego byłego faceta

Polecane posty

Gość gość

- nudny jak flaki z olejem nigdy nie mieliśmy o czym gadać wiecznie nie wiedział co powiedzieć całą rozmową sterowałam ja - ciągle przesiadywał przy komputerze był informatykiem mówił że pracuje a oglądał p***osy i głupie filmy - wiecznie był niewyspany tylko by spał i spał. Kiedy do niego zadzwoniłam o 7 rano z pytaniem czy na południe u mnie bedzie czy pozniej odpowiedział co chcesz tak chamsko że nie chciałam nawet by do mnie przyjeżdzał - kłamał , zdradził mnie z d****a z burdelu jak byłam zagranicą - nigdy nie zabrał do domu rodzinnego bo jak twierdził zabierzemy jak bede jego narzeczoną a o ślubie nigdy gadać nie chciał bo nie wiedział co kiedyś będzie - był wiecznie niezdecydowany nigdy nie wiedział czego chce - męska c**a nigdy nie postawił by sie nikomu wolał s********ć i ucieknąć jak tchórz jak kiedyś mnie jakiś koleś zaczepiał w knajpie to nic sie nie odezwał tylko spuścił wzrok - małomówny skryty udawał hardego jaki to on nie jest a tak naprawde był zwykłą c**ą co sie bał każdego a przedemna grał ogiera - nigdy nie chciał nidzie jechać raz w życiu byłam z nim na wakacjach za które ja zapłąciłam - miał hopla na punkcie wychudzonych lasek i ciagla kazał mi sie odchudzac i był zły jak w dany dzien nie poszłam na siłownie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować