Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ostrzec zakochanego przyjaciela przed toksyczna kobieta

Polecane posty

Gość gość

Jak? Żeby chociaż troche mi uwierzył, ze nowa wybranka powinna sie udac na psychoterapie, zeby nie obrazil sie na mnie itd.? Macie jakies pomysly jak postepowac?

Gość gość
A co pewnie zazdroscisz jej. Wez sie odwal najgorsze to takie osoby co sie wtracaja do zwiazku. Jedna z bliskich osob wtracala sie w moj zwiazek i w koncu chlopak wybral mnie. Jestesmy malzenstwem 9lat szczesliwym. A z tamtym typem nie ma juz kontaktu co macil miedzy nami

Gość gość
jestem facetem, jego przyjacielem , wiec nie piszcie glupot... po prostu wiem troche o przeszlosci tej kobiety i dziwnych zachowaniach, ona naprawade ma cos z psychika....

Gość gość
racjonalnymi argumentami. a jak ktoś dostał rozwolnienia mózgu i nie potrafi kierować się rozumem to nic go nie uratuje.

Gość gość
zaraz rozwolnienia mozga... nie byliscie niegdy zakochani i nie wiecie jak to jest? sa razem dopiero od niedawna, wiec chlopak jest zauroczony.....latwo wpadl w jej ramiona, bo czul sie bardzo samotny, od kilku lat nie byl w zadnym zwiazku...

Ale przepraszam bardzo, po to mamy rozum aby się nim kierowac. Zakochanie czy inne stany emocjonalne nie powinny mieć tu nic do gadania, albo jestesmy racjonalnymi powaznymi ludźmi abo nie.

Gość gość
Dareios - niektórzy są slabsi psychicznie, a dodatkowo bardziej podatni na manipulację...

Gość gość
powiedz mu co słyszałeś,

Gość gość
powiedz, powiedz, przeciez to jasne ze mi nie uwierzy, jak on poza nia swiata nie widzi.... trzeba to jakos sprytniej rozegrac... tylko jak?