Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieniądze szczęścia nie dają Niby mam wszystko ale nie mam swojej Księżniczki

Polecane posty

Gość rrrrrrrorrrrrrr
i własnie dlatego zasługuja na pełną rodzinę oraz miłosc mamy i taty, którzy tez wzajemnie sie kochaja i szanują ;-) dobranoc :-)

Gość gość
Moim skromnym zdaniem, szczytem egoizmu jest zrobienie sobie dzieciaka dla zabicia samotności.

Gość gość
Ile ten golf ma koników?

Gość gość
ty się uważasz za majętnego? biedny nie jesteś, ale na tyle bogaty, by łapać shize pt "każda laska ktora spotkam leci na kase"... to też nie. na zachodzie takie - m4, działka, łódka, motocykl... jest standardem klasy nawet nie średniej. jedz do niemiec.. tam takim "majątkiem" szału ani wrażenia nie zrobisz. wiec problem lasek polujacych na kase odpada..... tylko niestety, ale ludziom twojego pokroju bedzie brakować robienia furrory wsród bidnych poloków.

Gość gość
10 tyś? wez kredyt i wybuduj sobie średniej wielkości domek.. przejżysz na oczy i się ockniesz.. jak ci będzie na żarcie brakować :D

Gość gość
taa jasne, znam wiele małżeństw/par, które pracują za zdechłe 1200 (czyli razem mogą mieć te 2500) i jakoś mają swoje domy i to nie byle jakie tylko fajne chałupy, do tego samochody i wcale nie biedują, więc nie pieerrdol że 10tys/mc to mało by utrzymać dom...

Gość prawictwo pospolite125
jasne ze szczescia nie dają - gdyby dawały bogaci ludzie zyliby 200 lat .. A ja mam sasiada ktory miał mnostwo pieniedzy i zmarł na raka w wieku 42 lat . Pieniadze jednak ułatwiają zycie

Gość gość
buhahahhahahaahahah 2500 to chyba ten domek sobie z bali postawili, albo dostali w prezencie. jesteś naiwny jeśli łyknąłeś od kogoś taką scieme. taka jedna mała pensyjka to idzie na samo ogrzanie wielkiego domu, a i do baku wody przecież nie wlejesz. nigdy nie uwierze, że ktoś kto zarabia 1200zł i nie miał/nie dostał wczesniej większej kasy, sobie postawi dom. moze cudem kredyt dostanie, ale to z pensji mu zostanie tyle coby sobie benzyny wlac do tej mega wypasionej fury :P

Gość annee1
ściemę walisz, dlatego nikogo nie masz naprawdę sądzisz że ktoś o zdrowych zmysłach to łyknie? ...

Gość gość
@annee1 - zazdrość? jakoś mnie to nie dziwi, to takie typowo polskie...

Gość gość
dobra nie produkujcie się już to moje prowo :) Pijak 22 lata - TU BYŁEM :D :D

Gość gość
To co napisze będzie dla niektórych ciężkie do uwierzenia, ale mi w wyjściu na prostą pomógł rytuał przyciągnięcia pieniędzy ze strony http://energiaduchowa.pl , sama wcześniej nie wierzyłam w takie rzeczy, ale po tym rytuale naprawdę moje finanse znacznie się polepszyły.