Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranny gość

Lubię jak dziewczyny noszą legginsy lub rurki

Polecane posty

Gość poranny gość

wtedy mogę podziwiać ich tyłeczki i bioderka :D

Gość gość
Zakładając że mają odpowiednią figurę do rurek i legginsów

Gość gość
A później oskarżają o gwałt a same prowokuja ubierając się jak....

Gość gość
W leginsach uwielbiam patrzeć na te które mają co pokazać,mam na myśli duże okrągłe kształty nawet takie ZBYT duże!

Gość gość
też lubię, namówiłem swoją panią żeby wyszukała sobie takie stroje na różne okazje. Oglądaliśmy w necie filmiki prezentujące super seksowne legginsy firmowane "jeny Smith". Na tak odważne stylizacje jeszcze się moja nie zdecydowała publicznie, ale w domu i okolicy już tak. Na wyjścia ma seksowne jeansy biodrówki, opięte i diabelsko elastyczne tak że środkowy szew rozdziela pośladki i po max godzinie wbija się też trochę z przodu. Moja to lubi bo fajnie ją tam drażni i w razie czego jest gotowa do seksu, ja jestem zachwycony.

Gość gość
a lubisz drzeć te legginsy a potem wkładać?

Gość gość
lubię chodzić w legginsach bez bielizny pod spodem. Podnieca mnie, że tylko jedna warstwa cienkiego materiału i już wszystko co mam ... Oczywiście nie na wyjścia, chociaż zdarza się na wyjazdach że na króciutkie wyskoki - np rano po prysznicu do sklepiku obok po bułeczki lub owoce nie chce mi się kompletnie ubierać. Legginsy i top na ramiączkach bez niczego pod spodem - fajna swoboda. Wtedy całym moim seksownym ciałem najlepiej czuję że jestem na urlopie.

Gość gość
Polecam kobietom ubierać się wyzywająco w obcisłe leginsy,to bardzo działa nawet jeśli macie wałeczki i zbyt dużo ciała !