Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

Miałam trzech chłopakow ale nie uprawiałam seksu bo sie wstydzilam, nie byłam w stanie TEGO zrobić, po prostu nie i tyle :/ bardzo mnie krepowalo gdy sie dotykalismy, gdy bylam prawie gola :/ niby jestem z człowiekiem do ktorego cos czuje ale nadal mialam opory

Gość gość
kiepska prowokacja nikt nie uwierzy w tak wiekowe dziewice!

Gość gość
i co mnie to kurffa obchodzi? zastanów sie idiotko tepa strzało.

Gość brzydka_anka
a 23 lata to już wiekowa dziewica? mam się do trumny kłaść?:o

Gość gość
kobiety tracą dziewictwo max do 20 roku życia

Gość kollooo
to spasione świnie wszystko albo jakieś idiotki katolickie co się podniecają pedofilami w sukienkach

Gość brzydka_anka
a te po 20 to co?

Gość gość
nie istnieją dziewice po 20. Może jeszcze powiesz, że są kobiety, które czekają z seksem do ślubu :P hehe ale masz wyobraźnie kobieto :)

Gość gość
Istnieja takie dziewice chłopcze :P Mam 22 lata i jestem dziewicą, czekam na seks z kimś, kogo będę kochac, miałam facetów i okazje do seksu, ale to nie było TO. Nie chce czekac do slubu, po prostu czekam z seksem na kogoś odpowiedniego.

Gość gość
nie kłam, że jesteś dziewicą zrobienie sobie błony od nowa nie zmienia faktu

Gość brzydka_anka
a ja mam 23 lata i jestem dziewicą, to znaczy, że nie istnieje? jestem dziewicą dlatego , że żaden facet mnie nie chciał:o

Gość gość
Hhahahaha, no chłopie ja chyba lepiej wiem czy jestem czy nie ;) I mówię ci, że jestem :) Dlaczego tak trudno uwierzyć, ze istnieja jeszcze ludzie, którzy nie traktują seksu jak sportu i co weekend nie spią z innym. Te czasy są do doopy :O

Gość gość
Są ludzie co nie traktują seksu jak sportu ale to dotyczy mężczyzn a nie kobiet.

ja też mam wiele powodów, ale jak już bym się nawet zdecydowała to właśnie to rozebranie się przeważy na niekorzyść. nienawidzę lekarzy, ginekologa, nienawidzę jak na basenie jakiś dzieciak odsłoni zasłonę jak się przebieram albo rozbieram ze stroju. w sumie strój też muszę mieć kompletny, w bikini bym nigdy nie wyszła do ludzi, a szkoda bo podobno bardziej wyszczupla niż jednoczęściowy. więc nawet jakbym się już zdecydowała na seks z kimś to musiałabym być pijana, żeby to zrobić w sensie fizycznym.

Gość gość
a ja mam 33 i nigdy nawet nie bylo zadnego zwiazku

Gość gość
marne te wasze prowokacje

myślę, że poza chęcią lub niechęcią, decyzją życiową indywidualną też duże znaczenie ma to, że się tego nie zrobiło będąc jeszcze dzieciakiem. taki gimnazjalista nie ma takich odczuć, barier, przemyśleń na temat swojego ciała i wszystko jest łatwiejsze, gdy jest się dzieckiem. Ci, którzy nie potrafią zrozumieć jak można nie chcieć albo wytrzymać bez seksu z pewnością robili to już w gim, nawet nie pamiętają, czy inicjacja była krępująca, poza tym bardzo wcześnie zaszczepili sobie potrzebę seksu i bycia z kimś.

Gość brzydka_anka
tia.. prowokacje:o chciałabym, żeby to była prowokacja:o ja chciałabym seksu tylko nie mam z kim:o

Gość gość
To nie prowo. Ja znak kobietę 39-lat i tez dziewica

Gość gość
prowokacje prowokacje bo facetów w młodym wieku jest znacznie więcej niż kobiet dodatkowo kobiety mogą wybierać w starszych. Prędzej znajdzie się prawiczka niż dziewice po 20. dziewica po 20 to wiadomo, że ściema.

Gość gość
Nie rozumiem co jest złego w byciu dziewicą:O Bo niektórzy traktują to jak coś złego. Ja się cieszę że nie poszlam z byle kim do lóżka i mogę to zrobić z tym, w którym będę naprawdę zakochana. Nie ma to nic wspólnego z religią, bo akurat jestem ateistką ;) Po prostu mam takie wartości

Gość brzydka_anka
ja nie jestem ściemą po prostu brzydka jestem:o nie znasz żadnej samotnej brzydkiej dziewczyny, której nikt niechce?

hm, ludzie generalnie reagują agresją wręcz, gdy się nie chce uprawiać seksu. właśnie lecą takie najdziwniejsze raniące obelgi wtedy. a to dlatego, że osoby z wysokim i rozbuchanym libido frustrują się, gdy widzą jakąś blokadę, nawet u innych. jest to przykre, ale z drugiej strony wytłumaczalne.

Gość prawiollo2X
Dlaczego kobiety tracą dziewictwo do max 20 r.ż. a faceci już niekoniecznie?

Gość gość
nikt nie mówi, że źle być dziewicą ale nie oszukujmy się nie ma kobiet dziewic po 20. prawiczek po 20 to nic nadzwyczajnego z racji większej konkurencji bo pełno młodych rówieśników jak i starszych 30 latów

Gość gość
Broken, to prawda niestety. To chyba po prostu takie czasy, ze wyzwolenie i bycie seks maszyną jest trendy i modne i jak taka/taki nie jesteś, to nie jestes fajny wg masy. Chore to jest :O

Gość gość
na jedną 20 latkę przypada kilku 20 latków a biorąc pod uwagę, że kobiety lecą na starszych i 20 biorą często 30 latków albo jeszcze starszych to wręcz normalne, że sporo 20 letnich chłopaków nie było nawet w związku bo niby z kim?!

Gość brzydka_anka
coś ty się tak gościu uparł, że nie ma dziewic po 20:o ja piszę, że jestem i mi nie wierzysz:o chcesz sprawdzić:P w związku żadnym nie byłam bo nikt nie chce brzydkiej laski:o