Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie jem obiad schabow ziemniaki ogurek korniszoxy

Polecane posty

Gość gość

Zazdroscicie mi?

Gość gość
Nie , bo to nie zdrowe i zaden Luxus .

Gość trzy razy tak
nie, ja wciagam bliny ze skwarami i kiszona kapusta twoj schaboszczak moze sie schowac :)

Gość gość
kurcze sprawcie mi troche radosci , zazdrosccie mi. wzielam na tp kredyt we frankach

Gość gość
Ja dzis mam rybke na szpinakowej poduszeczce z puree ziemiaczanym z orzeszkami pinii :)

Gość gość
Wole z piersi kurzych , albo fileta ryby , bo swinskie tuczy , a jestem szczupla i dbam o Linie. . Jem tylko jarzyny i chude mieso , owoce , ale tez takie co nie Maja wiele cukrow . I to jedzenie moze byc tez smaczne. Pije szampana z truskawkami , na sniadanie sok z pomidorow . Zazdroscisz mi ??? Pozatym siedze na plazy w cieplym kraju i zastanawiam sie jak mozna takie glupoty pisac . Ja tego kotleta bym podarowala wrogowi , bo niezdrowy !!!!

Gość gość
Ja jem schabowego z kurczaka, najadlam sie a teraz pale papieroska

Gość gość
Ocet , owszem czasami jablkowy , ale zadnych ogorkow z octu , zakazane !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
wy pewnie biedoto brudna szczawiową wsuwacie a w niedzielę dzień świąteczny i rodzinny z jajkiem i kompotem z mirabelek. żal mi WAS

Gość gość
Ile wazysz , ile masz wzrostu , jaka cere i jakie wlos ???? Po tym schabowym i ogorku z octu !!!!!! Prosze napisz , bo naprawde jestem ciekawa , jak tak niezdrowe jedzenie dziala na czlowieka .

Gość gość
Ta szczawiowa zupa nie jest glupia , ale tu szczaw nie rosnie .

Gość gość
Ja waze 56kg 165cm wzrostu i jem i zyje. Ahahaha. Dobre bylo wazne ze kiche zapchalam a muj facet poszedl na ryby i zje zimne, ostatnio jak mu wlozylam obiad to pies zjadl z taleza i niezjadl ale byl zly zbil psa

OGÓREK?! Lubię kiszone własnej roboty.Ja jem w pracy ziemniaczki,rybke +surówke i kompot.

Gość gość
Dobre bylo wazne ze kiche zapchalam a muj facet poszedl na ryby i zje zimne, ostatnio jak mu wlozylam obiad to pies zjadl z taleza i niezjadl ale byl zly zbil psa Acha juz wszystko wiem , i krzaki pod pacha .