Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic oszaleje

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, od ostatniego stosunku minęło 2,5 miesiąca.Od tego czasu dostałam dwie miesiączki jedna ta sierpniowa była nieco mniej obfita, krwawienie trwało 3 dni potem ptzy sikaniu i podcieraniu się, po tym wszystkim zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywnny.Aa zapomniałam dodać miesiączka przyszła w terminie. Potem we wrzesniu miałam owulację, poznałam po śluzie był rozciągliwy jak białko kurze i bolały mnie jajniki, okres obfirty przszedł 14 dni po owulacji, były w nim skrzepy krew też normalna.7 tygodni do stosunku zrobiłam test ciążowy co prawda nie z pierwszego moczu. Wynik był tez negatywny.Czy powinnam zaufać wynikowi? Czy jest wiarygodny ? Czy może powinnam podejrzewać ciążę? Jakoś zaobserwowałam u siebie nieco większy brzuch, boczki ale nie wiem czy to tłuszcz czy może ciąża?? Juz wariuje :(:(

Gość gość
zajmij się propagowaniem wspaniałej ideologii GENDER

Gość gość
idz do ginekologa IDIOTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
dlaczego idiotko???????????

Gość gość
a co my jasnowidzami jestesmy tepa picko ????

Gość gość
ni zasmiecaj forum ,pytasz sie jak 15 latka bojaca sie ciazy, idz do lekarza i bedziesz wiedziala

Gość gość
Jaka agresja jest w was, kobieta chyba powinna zrozumieć kobietę, chyba nie zadaje nie wiadomo jakich pytań

Gość gość
to na forum o ginekologgi i ciazy idz , pozatym my jasnowidzami chyba nie jestesmy,chyba nie ???