Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAM reprezentatywnej dziewczyny do 25lat do pokazania się jako moja ZAPŁACĘ

Polecane posty

Gość gość

Za dwa tygodnie moja znajoma z klasy szkoły średniej bierze ślub, u nas (kujawsko-pomorskie) odbywa się tzw. poltrowanie (jak nie wiesz co to - wygoogluj) Na tym poltrowaniu będzie cała moja była klasa. Ja byłem za granicą ostatnie dwa lata i chciałbym się im pokazać żeby im GÓL wyskoczył :) A przede wszystkim aby gól wyskoczył właśnie tej która wychodzi za mąż, kiedyś do niej startowałem przez kilka lat nawet, w szkole średnej i po szkole się o nią starałem i tak mnie olała, wtedy wlasnie wyjechałem za granice... Chce jej pokazać co straciła, żeby żałowała w pewnym sensie że mnie kiedyś olała... Mam super motocykl i chciałbym podjechać na to poltrowanie z jakąś super ładną dziewczyną (ale naturalną a nie lampucerą) tak żeby im wszystkim kopary opadły :D Propozycja nie ma żadnych podtekstów seksualnych! Chce tylko byś towarzyszyła mi przez jakieś 2-3 godziny i udawała moją dziewczynę przed znajomymi (pogadamy troche wczesniej na skype i opowiem ci troche o sobie zebyś miała jakieś rozeznanie). Oczywiście nie będę się do Ciebie nie wiadomo jak przystawiał, ale jakiś tam mały całus dla uwiarygodnienia mógłby być, no i ogólnie żebyś się mnie trzymała blisko na tym poltrowaniu, żeby to wyglądało, że jesteś moją dziewczyną, a nie że pójdziesz sobie w długą i będziesz sie tam z kimś innym bawić itp. Alkohol będzie lał się litrami jak to na poltrowaniu, ale ja nie będę nic pił, prowadzę w końcu motocykl, ty jak chcesz to możesz wypić, ale bez przesady, kultura przede wszystkim :) Ewentualnie po prostu przedstawię Cie z imienia ( wiadomo: "Cześć poznajcie to (np.) Ewa/Marta" "Ewo to jest Wojtek i Monika" no wiesz o co chodzi :) Nie muszę mówić że jesteś moją dziewczyną, sami się domyślą :) Oczywisćie nie będe też latał po wszystkich i Cię przedstawiał, to wyjdzie w praniu... Więc ogólnie chciałbym żebyś mi towarzyszyła na poltrowaniu, myślę że nie będziemy dłużej niż 2-3 godziny. Ewentualnie gdyby nas zatrzymywali, to są dwa wyjścia. Jeśli Ci się spodoba i będziesz chciała jeszcze troche zostać to zostaniemy, a jeśli nie to coś się wymyśli że musimy jechać bo "coś tam" Oczywiście mogę po Ciebie przyjechać jak i oczywiście odwieźć plus jestem w stanie Ci zapłacić 1500zł za samo towarzystwo. Ale tak jak mówię Chciałbym żebyś była naprawde naturalnie śliczną dziewczyną, żeby wręcz zaszokować wszystkich a przede wszystkim tą co wychodzi za mąż :) Parę słów o mnie: kiedyś olała mnie może dla tego że byłem gruby i kompletnie bez stylu sie ubierałem, troche nawet nieśmiały, ale wlasnie wyjechałem za granicę, dostałem od życia lekcje, zmężniałem, stałem się bardziej pewny siebie, w między czasie schudłem, zacząłem ćwiczyc, inny styl ubierania, inna fryza, no ogólnie zmiana na duży plus. Trudno siebie samego oceniać, ale odkąd wróciłem do Polski to dużo dziewczyn się za mną ogląda :) proponuje jeśli będziesz zainteresowana odzew meilowy, a potem możemy nawet pogadać na Skype z kamerkami, wtedy mnie zobaczysz i będziesz mogła podjąć decyzję czy wchodzisz w taki układ. Aha, mam na imię Marcin, lat 25 Proszę o kontakt tylko poważne panie zainteresowane moją ofertą -> hulkmarcin@wp.pl

Gość gość
ja bym poszła na taki układ, żeby utrzec nosa lasce ale mój facet sie nie zgodzi. Życze powodzenia :)

Gość gość
Ja sie zgadzam! Wybierz mnie.mam na imie magpua à2 lat ile placisz

Gość gość
byś przeczytała to byś wiedziała ile... a po za tym jeśli faktycznie jesteś zainteresowana to masz podanego meila...

Gość pomysle o tym jutro
skoro cie olala to sadzisz ze teraz koczy jej gul? :D

Gość gość
ja biore 1500 EURO za kazda dziurke a mam ich 3 :-) moze byc? :-)

Gość gość
TO NIE JEST OFERTA SEKSUALNA!!! Boże ludzie, kompletnie wam mózgi zlasowało? Jeśli jest poważna, chętna dziewczyna na taki układ to podałem meila w pierwszym poście, wystarczy się odezwać. Nawet tutaj pisać nie musisz, po prostu napisz na meila :)

Gość wouyek
A koleś może być. ?!?

Gość golciablubla
Ludzie nie widzicie że facet określił się jasno... że nie szuka dziewczyny na seks... ;) a wy takie głupie komentarze.. masakra -,-

Gość gość
no własnie a idioci wyskakują z niewiadomo czym

Gość tyukloikj
Do autora bardzo ciekawy układ, jeszcze jakbyś napisał może jakie masz preferencje dla przyszłej kandydatki wiesz wzrost, blond czy brunetka bo wiesz tak tylko napisałeś ze ma byś ładna i naturalna to trochę mało.

Gość hała12344
a nie masz dziewczyny czy sie jej wsydzisz?ja do ciebie napisze (jestem wysoką,zadbaną i ładną brunetką z niebieskimi oczami) ale ty mnie olejesz i wybirzesz inne,bedziesz czekla na inne propozycje.Obnizy mi sie samoocena i do tego zrobie z siebie kretynke.Tak? o niee ja nie wchodze

Gość gość
no myślę że ładna to po prostu ładna, ma szokować swym pięknem, nie ważne czy blondynka czy brunetka, tutaj preferencje nie są ważne, to ma być spotkanie 2-3 godzinne i tyle, potem każdy idzie w swoją drogę... ma być po prostu piękna

Gość gość
@hała12344 jak narazie jesteś pierwsza która się poważnie zgłasza, na meila tez nikt nie odpisał Ufam Ci że jesteś piękna, więc chciałbym tylko to potwierdzić i już dalej szukać nie musze :)

Gość gość
Jakby co napisz na meila hała12344 :) W Tobie moja nadzieja :)

Gość gość
gdybyś w ten sposób nie znalazł poszukaj na fotcei badoo...za te 1500zł i wytłumaczenie o co chodzi moze jakaś dziewczyna wpadnie Ci w oko..tylko pytanie czy nie będzie to sztuczne,całusa jej nie dasz jak się nie zgodzi i co??wyjdzie itak,że przyszedłeś z koleżanka bo nie miałeś z kim,może poszukaj jakiejś łatwej panny co jest niezła z wyglądu,ale strach,ze ktos będzie znał ja no nie..a moze po prostu nie idz na tą uroczystośc???Musisz iśc...nie utrzesz jej nosa,bo pewnie jest szczęśliwa ze swoim facetem.No chyba,że wychodzi za niego bo jej już nie chciałeś...tak wtedy idź koniecznie z jakąś laską,ale czy musi byc ładna az tak??Ubierz ją pięknie po prostu i niech będzie seksowna,żeby sie faceci gapili w dekold na przykład..................

Gość gość
taaa żeby sie gapili, mi nie chodzi o opinię dziiwki Ona ma sprawiać wrażenie miłej, porządnej, naturalnie pięknej dziewczyny a nie wyuzdanej ladacznicy A to że chce jej utrzeć nosa to moja sprawa, taka maluśka zemsta, niech jej w pięty pójdzie, bo ten jej goguś to za piękny nie jest, wręcz odrażający i nie mówie tego dlatego bo go nie lubie, on naprawde ma dziwny ryj...

Gość gość
tylko maluczki człowieczek może coś takiego zaproponować nie wierzę, jak bardzo ludziom zależy na opiniach innych

Gość gość
O Boże, dziewczyny czy wy nie macie luster? Odezwały się do mnie dwie na meila Przypominam szukam naturalnie pięknej dziewczyny, a kto to do mnie się odzywa? Dziewczyny poniżej przeciętnej... paranoja

Gość gość
A gdzie mieszkasz?

Gość gość
40km od Bydgoszczy, ale jestem w stanie przyjechać po Ciebie nawet 300km i oczywiście odwieźć (samochodem przyjadę, ewentualnie potem przesiadka na motocykl na samą "pokazówkę")

Gość gość
04.10.13 DZIEWCZYNO NIE SIEJ FERMENTU Czy ty naprawdę nie masz lustra? ja normalnie w szoku byłem jak Ciebie zobaczyłem. I ty się uważasz za piękność? naprawde nie kompromituj się...

Gość gość
heh ja bym poszła nawet za darmo żeby tylko zobaczyć minę tej laski ,ale za daleko

Gość gość
nie dość, że malutki zawistny człowieczek to jeszcze analfabeta z autora :o ŻENADA

Gość gość
Ty jestes jebniety nie po to ci wyslalam zdjecie abys mnie ocenial publicznie! Koles wez wyhamuj ok! Trzeba bylo napisac NIE DZIEKUJE i to wszystko a nie dalej obrazac, co za typ prz jeb any.g masakra, wez sie lecz chlopie puki masz. A czas. A wy niebadzcie naiwne ,

Gość gość
Z gniezna jestem ale nie idę. To podejrzane, byłabym się

Gość gość
Kogo ty szukasz miss? Wez sie nieosmieszat c***o