Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAM reprezentatywnej dziewczyny do 25lat do pokazania się jako moja ZAPŁACĘ

Polecane posty

Gość Facet ktory szuka dziewczyny
@Ją bym poszła ale się już na jedną najarales a ona ma cię w dumie więc spadowa dużo tracisz - to narazie jedna z 2 dziewczyn ktora zapodala tutaj fotki. TO na kogo ma czekac i sie jarac ja nie ta? no rusz troche tym co masz pod czaszka. omfg

Gość Anuleczekk
Hej przeczytałm cały temat z ciekawości I powiem Wam, że dziwię się, że autor napisał na jakąś dziewczynę, że jest brzydka, bo nawet jakby była mega brzyda to powinien na meila odpisać, że dziękuje za ofertę, ale jednak nei jest do końca w jego typie /szuka kogoś innego, coś w tym stylu. (ja bym tak napisała w podobnej sytuacji, nie chciałabym by było komuś przykro i by wpędzać kogoś w kompleksy) Poza tym podejrzane to podkreślanie szpanowania motorem (nie mówiąc już, że motor to przecież nie jest żaden u świata) I dodatku wygląda to tak dziwnie, że dziewczyna mu nic nie zrobiła, nie wykrozystała ani nie bawiła się jego kosztem, tylko nie chiała z nim być, a zakochała się w innym chłopaku (ponoć b. brzydkim, więc znaczy, że nei patrzy na urodę - u autora nei pasował jej charaker najwyraźniej) Ogólnie ja bym po takim temacie raczej nie pisała do autora, nie wyczuwam tu żadnej sympatii, a obrażanie urody dziewczyny która mu odpisała na meila to już naprawdę przegięcie, to cios poniżej pasa i świadczy o niskich pobudkach takiego człowieka.

Gość dyplomowana polonistka z habil
habilitacje mam w planach, jestem studentka :classic_cool: a na informatyce sie nie znam 🖐️ i wcale nie sadze, ze wygladam gorzej!!!! zaslepilo was:

Gość gość
nie charakter, tylko gdybyś dokładnie przeczytała, a podobno przeczytalas cały temat, to wiedzialasbys ze wtedy byłem strasznie gruby! i do tego nieśmiały bez wyczucia stylu w ubieraniu, dlatego mnie olała...

Gość A idź pan panie z takim
Wszyscy macie nawalone równo we łbach, a autor wątku najbardziej. Nie dziwię się, że ta laska cię popie*doliła i wychodzi za innego. Całe życie na pokaz, tylko pozory się dla ciebie liczą, taki cyrk odstawiać po to, żeby zrobić z siebie (jeszcze większego?) pajaca. Dno i wodorosty.

Gość gość
że tak zadam kluczowe pytanie skąd jesteś? :D

Gość marrtaa22
Podaje na policje za moje dane , do publicznej wiadomosci, niezycze sobie na takie wypisywanie bzdur na muj temat

Gość gość
Jestem autorem tematu i tego który podał dane tamtej dziewczyny i tą śpiewke o facecie w Holandii, oświadczam że zgłoszę to w odpowiednie miejsce za rozpowszechnianie danych w internecie! Z drugiej strony domyślam się że napisała to sama "ONA" a teraz będzie udawać ze to ja rozpuściłem jej dane i będzie mnie straszyła policją... O nie kochaniutka!!! Ja wiem gdzie to zgłosić i w nic mnie nie wrobisz, sprawdzą ci IP i przetrząsną kompa i sama sie skompromitujesz dziewczyno... Nikt mnie w nic nie wrobi...

Gość gość
Dziewczyny, które zgłaszają swoją kandydaturę: TROCHĘ POMYŚLUNKU ! Ludzie, przecież nie wiecie z kim macie do czynienia. W ciemno wysyłacie swoje zdjęcia, a jaką macie pewność, że koleś was gdzieś nie wywiezie, nie zg****i, a o gwarancji zapłaty nie wspomnę ! Przecież to jest internet, za mało się słyszy o podobnych sytuacjach? A potem społeczeństwo się dziwi, rodzice płaczą, a sama ofiara lamentuje "Jak to możliwe?!". Porażka jakaś dosłownie jak dużo tępych dziewczyn nas otacza. Tyle w temacie.

Gość gość
Chyba mój tumanie

Gość Amelinowe
Drogi autorze, Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie: Skoro tak piszesz, że wszystkie dziewczyny oglądają się za Tobą, to dlaczego nie masz swojej dziewczyny, żeby się z nią pokazać??

Gość gość
Autorze, po co Ci to? Co na tym zyskasz? Żadna dziewczyna na weselu nie przyćmi panny młodej, która musi być piękną kobietą, skoro się w niej zakochałeś...Biała suknia, te rzeczy...ona będzie w centrum uwagi. Gul to Tobie na razie skacze...Ślubu jeszcze nie było, może zawalcz jeszcze...Naprawdę ta akcja, którą tu robisz jest bez sensu....

musi dzialac zrobcie cos ja sie znam na literaturze nie na wklejaniu linkow :classic_cool: moj przyszly partner napisal, ze jest z bydgoszczy, czytanie ze zrozumieniem sie klania :classic_cool:

Gość gość
droga martoo jak widzisz przejrzałem Cie a posty twój i mój zostały napisane w tej samej minucie. wiedziałem ze będziesz próbowała tego typu sztuczek i wiesz co powiem ci w takiej sytuacji? idź prosto na policję :) ja wiem ze to ty a odpowiednie kroki policji to ewidentnie wykażą, ale żeby nie było tak dobrze, to ja sam się przejdę złożyć zawiadomienie na ciebie za to że mnie wrabiasz :) nie potrafisz honorowo odpuścić? ok... :) tylko sama sobie robisz problemy, wcale nie mi :)

Gość gość
Ta Marta na dodatek ma dziecko,do a Łukasz w Holandii siedzi,wyjechał zaraz maili do niego pójdzie co Martusia wyrabia

Gość marrtaa22
To niech trzepia mi komputer , klamco, ja juz glosilam na policje ze podajesz moje dane.

Gość gość
dyplomowana polonistko mi się Twoje foto otworzyło.....no fajna fajna jeste s,zwłaszcza te paznokietki:), a serio za ładna ta brunetka aby tu siedziała,ale z drugiej strony chyba są jeszcze ładne i normalne dziewczyny co nie????Ja tam średnio ładna jestem ale obiektywna i gdybyś znalazł taką w stylu tej brunetki to by opadły kopary coniektórym ......no szukaj szukaj może nie dzis to jutro..dziś teladne ruzyły na podryw a tu same mężatki albo mniej atakcyjne,choc moim zdaniem wszystko jest kwestią gustu i na pewno polonistka też znajdzie swojego księcia:)

Gość gość
Ktoś chyba coś przeinacza, tu nie chodzi o partnerowanie na ślubie tylko na poltrowaniu które odbywa się w przeddzień ślubu... nie wiesz co to poltrowanie? wygoogluj sobie

Gość gość
Ta Marta już portami trzęsie ze jej facetowi doniosą

dziekuje, mily gosciu :classic_cool: mysle, ze moja uroda zejdzie na 2 plan, gdy oswiece wszystkich swoja oglada i wyksztalceniem, yy no ten, eryducja i tego 🖐️ 😘

Gość gość
polonistko jesteś sliczna :) wyslij swoja fotke na maila autora

a on tu umiescil link tej calej babeczki co ja olal? bo ja nigdzie nie widze :D

Gość gość
Polonistka chyba sama sobie kadzi, bo jej link nie działa -.-

Gość Anuleczekk
"nie charakter, tylko gdybyś dokładnie przeczytała, a podobno przeczytalas cały temat, to wiedzialasbys ze wtedy byłem strasznie gruby! i do tego nieśmiały bez wyczucia stylu w ubieraniu, dlatego mnie olała..." Czytałam dokładnie. Okej, Ty byłeś gruby, ale napisałeś, że ona ma "bardzo dziwny ryj", więc chyba lepiej nei mieć gustu, być grubym i mieć "normalny ryj" Jaka osoba bardzo brzydka w przeszłosći tym bardziej powinieneś mieć zrozumienie dla brzydkich grubych dziewczyn. Skoro sam taki byłeś???? To czemu upokarzasz dziewczynę z powodu niewłaściwej wg Ciebie urody? To jest po prostu chamskie. Wierz lub nie, ale Twoje posty naprawdę niezachęcająco wyglądają, widać przez nie kompleksy, brak kultury, pozerstwo, szpanerstwo, a uczuć, sympatii - tego nie widać. Dlatego sądzę, że jeśli któraś dziewczyna nawet by była chętna, to po przeczytaniu całego tematu odpuści sobie a przynajmniej zdecydowana większość. Niemniej życzę pwodzenia, choć przebija przez Ciebie taka pycha i grubiaństwo, że to stanowczo odstrasza.

a nie mowilam? wyszktalcenie tez sie liczy, bo co komu po ladnej ale niewyksztalconej, to tez waże :D

Gość gość
Wystarczy maila tej łaski wpisać w wyszukiwarkę fb i sami zobaczycie :))

Gość gość
wow!!Skaczę z podziwu polonistko,czy aby ten autor jest wart ogladania Twojego zdjęcia???Sam był kiedys bardzo pulchny i nieśmiały i wiesz moze nieumieć obejśc się z takim pięknem...a Ty jesteś wprost kochana,no rozbawiłaś mnie do łez..jestem Twoją fanką:)

Gość gość
nie mam FB :O i co jak wyglada naprawde taka brzydka? czy raczej normalna?