Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAM reprezentatywnej dziewczyny do 25lat do pokazania się jako moja ZAPŁACĘ

Polecane posty

Gość zdjęcie brunetki jest z netu
Żaden mail nie doszedł, półgłówku, bo to nie jej zdjęcie, jaja sobie robi :) Ty chyba nie znasz dobrze tego forum, co? Tutaj takie rzeczy to normalka (trolle i prowokatorzy) :)

Gość brunetka wieczorowa
Owszem moje zdjecia w necie sa, bo bylam kiedys modelka:) Ale tych zdjec wrzuconych tutaj w necie nie znajdziesz, bo sa moje prywatne:) I owszem mam chlopaka dlatego na Karaiby sie nie skusze ale na taki uklad jak pisze autor moge sie zgodzic a 1500zl piechota nie chodzi, akurat potrzebuje troszke kaski:)

Gość Facet ktory szuka dziewczyny
Wieczorowa Brunetko, robisz wrazenie. Jak nie wyjdzie Ci z autorem to zapraszam na wakacje zycia. Moge wczesniej przyleciec do Ciebie do miasta mozemy sie blizej poznac. gentleman180@interia.pl

Gość gość
"wysyłam drugie jak ktoś nie wierzy" - tak jakby było trudno zapisać kilka zdjęć tej samej osoby na dysku z fotobloga na przykład -.- Koleś wpadnie swoją karocą po księżniczkę, a tam koleżanka, która bierze ślub, skojarzyła fakty czytając ten post na kafe i nasz autor staje się pośmiewiskiem dla całej byłej klasy i osób im towarzyszących :D

Gość brunetka wieczorowa
Glupoty piszesz, siedza tu tez bardzo ladne dziewczyny nie raz widzialam zdjecia, jeszcze ladniejsze ode mnie:)

Gość gość
brunetka to dlaczego w takim razie meila nadal nie doszedł? a po za tym ja głupi nie jestem, wiem że fotki można z neta wziąć, dlatego jako drugi krok proponuję rozmowę na skype z kamerkami lub po prostu spotkanie gdzieś na kawie, jeśli mi nie ufasz co rozumiem, spotkanie to moze sie odbyć gdzieś w centrum handlowym w jakiejś kawiarni lub innym publicznym miejscu. Chce po prostu wykluczyć robienie sobie ze mnie jaj i wysyłania fotek z neta

Brunetko, a moze potrzebujesz mezczyzny ktory pokaz Ci kawalek swiata, jestes mloda, wiec warto zyc. Zastanow sie i napisz. Nie sadze ze to wielka milosc do grobowej deski ;)

Gość gość
Ja mam propozycję na rozwiązanie problemu wiary i niewiary. Niech koleżanka brunetka zrobi sobie zdjęcie trzymając kartkę na której jest napisane np. kafe - brunetka wieczorowa. I po problemie :)

Gość gość
dokładnie zdjęcie z kartką załatwia sprawę, a pozatym dziewczyna ze zdjęcia jest poprostu śliczna :)

Gość gość
pierwsza dziewucha wyglada zupelnie innaczej niz druga :-O k***a sperma wam juz wzrok psuje :-O pierwsza jest starsza i ma brazowe oczy druga jest mlodsza i ma niebieskie :-O

Gość gość
Coś mi się jednak wydaje że brunetka to faktycznie fake... meil nadal nie doszedł...

Gość brunetka wieczorowa
Autorze napisalam na maila gdzie wyslalam jeszcze dwa zdjecia oraz kontakt na skypa takze czekam na twoja odpowiedz. A mozesz napisac dokladnie kiedy bedzie to spotkanie klasowe tzn dokladny dzien i godzina.

Gość dyplomowana polonistka z habil
ja sie nie wstydze swojego wygladu. mieszkam w inowroclawiu. a co mi tam, jestem samotna,wiec.... ubrac wysokie szpilki? prosze,mozesz ocenic, smialo...

Gość gość
@brunetka wieczorowa W takim razie widocznie pomyliłaś adres meilowy... Do mnie nadal nic nie doszło hulkmarcin@wp.pl ogólnie to ma być w piatek 18 października

ten ostatni link nie dziala. @ brunetka, to jak z nasza randka? chcesz poznac mezczyzne swoich marzen?

Gość brunetka wieczorowa
Nie pomylilam @ wyslalam dokladnie na ten. A mozesz podac skypa bedzie prosciej i nie bedziesz mial watpliwosci z kim rozmawiasz:)

Gość dyplomowana polonistka z habil
to wklej go sebie, facet skopiuj i wklej.... teraz jestescie zaslepieni kolezanka,ale ja tez jestem urocza brunetka-i wolna ;)

Gość gość
@dyplomowana polonistka z habil ten link naprawdę nie działa, mimo wklejenia go i usunięcia spacji... @brunetka sory, ale dla mnie to jest mega podejrzane, to jest nie możliwe by meil nie doszedł... chyba sobie ktoś tu robi ze mnie niezłe jajca

Gość gość
polonistka pewnie dużo lepiej nie wyglądasz...

Gość gość
Kolego, poproś o zdjęcie z kartką jak ktoś wyżej napisał i po problemie !

Gość gość
czytam to czytam i jedyne co mogę to wznoszę ręce do nieba i wołam ... gdzie ja jestem

Gość gość
właśnie, link nie działa - nawet tego nie umiesz zrobić a bierzesz się za habilitację. Autorze nie poddawaj się. Cały czas Ci kibicuje. Nie przejmuj się tą bandą debili. To takie polskie wyciągać komuś dywan spod nóg....

Gość gość
Jeśli jest tak jak mówisz, że od pół godziny ten meil "nie może" dojść to ewidentnie ktoś się tylko bawi w podchody, a o fotce z kartką to już w ogóle nie ma mowy w takim wypadku

Gość gość
Polonistko jeżeli dobrze rozumiem nick jesteś dr habilitowanym tzn. że nie spełniasz kryteriów wiekowych, a Twój link rzeczywiście nie działa.

Gość gość
Ją bym poszła ale się już na jedną najarales a ona ma cię w dumie więc spadowa dużo tracisz

Gość gość
polonistka- szpilek się nie ubiera tylko zakłada:D Ubiera się choinkę! POLONISTKA :o

Gość tralalla
ZA ta kase, moglbys sobie wziac dobra prostytutke to jeszcze mialbys gratis przyjemnosc na zabawie.

Gość gość
"Ją bym poszła ale się już na jedną najarales a ona ma cię w dumie więc spadowa dużo tracisz" domyślam się że to właśnie napisała ta na którą podobno "najarałem" widze ze dalej robisz krecią robotę, mszcząc się za to że z ciebie zrezygnowałem. Nawołuje jeszcze raz: Miej resztki godności i honoru, odpuść...