Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAM reprezentatywnej dziewczyny do 25lat do pokazania się jako moja ZAPŁACĘ

Polecane posty

Gość gość
Słuchaj nie przesadzaj, bo sobie teraz wszystko wymyślasz bo ci podziękowałem!? Co teraz ci głupio i się wyżywasz próbując mi rzucać kłody pod nogi? Miej dziewczyno resztki honoru! A jak chcesz to mogę nawet twoje zdjęcie tu dać i dopiero ci wstydu narobie... Koło piękności to ty nawet nie stałaś, jesteś grubo poniżej przeciętnej. Ja nie wiem jakie ty masz mniemanie o sobie, ale ono jest znacznie, ale to znacznie zawyżone...

Gość gość
Ty mnie naobrazales a nie podziekowales a to jest ruznica capie

Gość gość
stary ok nie spasowała Ci to jej to mogłes napisać na maila a nie na forum publicznym. Wysłała Ci fotkę bo była chętna z Tobą pójść a ty ją tutaj oczerniasz. Takim sposobem wątpię żeby Ci się udało tutaj kogoś znaleźć

Gość gość
widocznie mąż ślepy... i trzeba wstydu nie mieć i za grosz honoru żeby swoją własną żone sprzedawać za głupie 1500zł...

Gość gość
przeciez nie chcesz seksu więc o jakiej sprzedazy żony mówisz? to zaczyna podjerzanie wyglądać..

Gość gość
HA HA HA HA Laska jak sie bije o 1500zł JPRDL ale trzeba nisko upaść żeby tak walczyć :D Widać że jakaś patologia albo cuś, jeszcze własną żone odstawił obcemu kolesiowi, no to jest szczyt szczytów :D Laska nie może się pogodzić z przegraną i utratą łatwej forsy Ha Ha :D oj jak mi przykro :) Autorze zgłoś jej posty to ją WYKASUJĄ

Gość brunetka wieczorowa
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale zglaszam swoja kandydature. Jestem z Torunia i mam 22 lata:) Jesli spodobam ci sie daj znac, przyznam, ze kaska przydalaby mi sie bardz h tt p:/ / files.tinypic.pl/i/00453/g9s1m6qhogia.jpg usunac spacje przed liniem:P

Gość gość
Od mojego meza to wara ok, ty sie lecz czopku ,

Gość gość
tu nie chodzi o seks, bo ja tego nie chce i zaznaczałem to wielokrotnie, ale nie sądziłem że facet może być do tego zdolny by "wystawić" swoją kobietę do takiego przedsięwzięcia, liczyłem bardziej na wolne, niezależne kobiety, a nie na kogoś kto upatrzył w tym niezły interes na podreperowanie rodzinnego budżetu Wstyd chłopie wstyd!

Gość gość
@brunetka wieczorowa Kontakt tylko meilowy, bo sama widzisz co tutaj się wyprawia, napisz na meila ok? :) Ty to naprawdę jesteś Śliczna, a nie tak jak tamta która chciała z ropuchy przemienić się w Księżniczke... naprawde nie wiem za kogo ona się ma...

Gość gość
ciekawe jak wyglądały 2 kandydaki skoro skwitowałeś, że sa poniżej przeciętnej... miałam wysłać fotkę ale teraz to się boje :P

Gość slowiankaaaaaaaaaaa ale inna
brunetko jestes sliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość brunetka wieczorowa
Spoko za chwile napisze do Ciebie:) Dzieki za komplement, wiem ze uroda to moj atut, bylam nawet kiedys modelka:) Mysle, ze bez problemu moglabym zagrac role Twojej dziewczyny i napewno nie narobie ci wstydu:)

Gość gość
Masakra ty jestes jakis niepelnosprawny? Muj maz wcale mnie niewystawil o czym ty piszesz? Sam jestes patologia, a o kase mi niechodzi bo oboje pracujemy, zreszta wyjebka , nara i niepisze z takim jak ty pustatkami a jestem jaka jestem, moze nie miss ale jestem soba, i wazne co mam w sercu a nie jak wygladam,

Gość gość
no wiesz... tak to jest jak kobiety mają niewiadomo jakie mniemanie o sobie. ja nie chce juz tamtej oceniać, ale naprawde byłem w szoku, że ona uważa się za piękność...

Gość gość
hehe ważne co ma w sercu, tylko że tu nikt serca nie potrzebuje, tylko koleś chce ładnej reprezentatywnej laski

Gość gość
brunetka wieczorowa pora, jest sliczna. ale to na pewno nie jej fotka. Taki dziewczyny nie przesiadaju na kafe. Ja tkie brunetki szukam na zone, bedzie miala ze mna jak w raju, ale oprocz urody musi byc fajnym czlowiekiem, z ambicjami.

Gość gość
Pozwolę sobie wtrącić swoje 5 groszy. Kolesiem rządzą emocje.... a kim by nie rządziły w takiej chwili? Zaproponował czysty i konkretny układ. Znalazła się banda głupio-mądrzących się wszystko-znających nauczycieli życia, którzy go objechali. Po co? Jego kasa - niech robi co chce pod warunkiem, że układ jest szczery. Komuś pasuje, niech wchodzi. Komu nie, niech się nie odzywa. Trzymam za Ciebie kciuki autorze! Nie zrażaj się. Mam nadzieję że uda Ci się znaleźć kogoś fajnego!!!

Gość gość
Gosc 21.00 muj mail i fote wysle xxmartaxx91@tlen.pl

Gość gość
tutaj nikogo nie znajdziesz raczej, moze wsrod hostess jakichs posuzkaj, moze maja swoje jakies serwisy w necie.

Gość gość
dziewczyno po co swojego meila podajesz? jeszcze nie masz dość? jeszcze nie pogodziłaś się z porażką? wiesz że to jest żałosne? miej resztki honoru i odpuść, idź sobie film w tv obejrzeć...

Gość gość
jakie masz mniej więcej wymagania wysoka, mała, długonoga, krótko opisz coś więcej jaka by Ci pasowała to może jakieś konkretne laski się zgłoszą

Gość gość
Ja dla WIECZOROWEJ BRUNETKI proponuje wspolne wakcja na Karaibach albo na Bali, piszesz sie ? Nie jestem jakims perwersem, jest przystojny, szukam po prostu dziewczyny:) gentleman180@interia.pl

Gość gość
Dziewczyny, czy nie widzicie, że to niedouczony palant pisze? Reprezentatywna - nie zna znaczenia słów, których używa, a wy zabijacie się o jego względy, no szok:o Reprezentatywna a reprezentacyjna to różne bajki:p Nie przeszkadza to nikomu???>

Gość brunetka wieczorowa
Ktos napisal, ze to nie moje zdjecie, daje drugie jesli ktos nie wierzy:) h t t p:/ / files.tinypic.pl/i/00453/h4z77eknhsfv.jpg wyslalam maila autorze i czekam na odpowiedz:)

Gość gość
O jesoo ludzie czy wy to widzicie jak ta laska się rzuca? Dlaczego nie potrafi się pogodzić z porażką, z tym że ją olałem? no sory ale ona naprawdę wygląda koszmarnie... kończe z tobą laska i nie będe ci już odpisywał

Gość zdjęcie brunetki jest z netu
debile :) Zaraz tu chłopom gały wyjdą, monitor już pewnie obśliniony :D Takie laski jak na tym zdjęciu nie potrzebują zakichanych 1500 zeta od zakompleksionego byłego grubasa, co idzie na wiejskie wesele, bo mają facetów co im takie pieniądze dają codziennie na same waciki :) Idioci :)

Gość dyplomowana polonistka z habil
aj tam, nie zauwazylam :classic_cool:

Gość gość
Kurcze brunetka :) Ty naprawdę jesteś Przepiękna :) Chyba można powoli zakończyć ten casting bo faworytka już jest :) ps. meil żaden nie doszedł (adres meilowy w pierwszym poście)