Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAM reprezentatywnej dziewczyny do 25lat do pokazania się jako moja ZAPŁACĘ

Polecane posty

Gość dyplomowana polonistka z habil
ups, nie jestem na tak zaawansowanym poziomie na kafe, pijak mnie ominal, a co do inteligecji przema to faktycznie, zbaznila sie :classic_cool: ale warto popatrzeec, jakie laski sa zalosne :D mnie facet od bali i malezji czy cus olal, ale znajde ladniejszego i bogatszego, pewnie go powalila moja uroda i teraz nie moze wstac, prawda? :classic_cool: pozdrawiamy martus nie marwt sie, moze twoj menzus dostanie awanz 🖐️

Gość gość
Temat do którego link został podany powyżej - najlepszy :D

Gość gość
PIJAK 22 LATA kłania się nisko i dziękuje za fajną zabawę, oprócz "pani" marty która sama sobie syfu narobiła hehe :D Jakby co zabezpieczyłem w odpowiedni sposób ten temat, więc nawet gdyby kafe go usunęło to ja go nadal będe miał jako bezsprzeczny dowód na to że pani Marta sama się pogrążyła próbując nieudolnie mnie wrobić :D Dzięki wszystkim, ide łyknąć piwko i spać bo jutro do roboty, ale pomyśle nad jakąś nową fajną prowokacją DOBRANOC :)

Gość dyplomowana polonistka z habil
do niebawem ❤️ :classic_cool:

Gość gość
ta marta jest chyba chora, widac po twarzy ze to jakies uposledzenie, nie dobijajcie jej :( szkoda mi takich osob, one nie zdaja sobie sprawy z tego,ze sa z dna

Gość gość
przeczytałam wątek Marty podany wyżej, weszłam na FB i żal mi tej dziewczyny:( Ortografia leży i kwiczy, z twarzy widać, że nie do końca normalna. Do tego wszystkiego ma faceta który sie puszcza na lewo i prawo.. szkoda dziewczyny

Gość gość
Nauczke ma dziewczyna żeby danych w necie nie podawac

Gość gość
widać laska się nie może nauczyć, bo podaje swojego oficjalnego maila gdzie sie da :O chyba nie do końca jest normalna

Gość gość
A na policji powie podałam maila na forum kafeterii i mnie znaleźli

Gość fujjjjjj
idz ze stara

Gość gość
Ciekawe co u łukasza:-)

Gość mmmmraaau7
1.Zenada kobiety, ze sie godzicie.:( i skladacie mu oferty......to jest kurfienie sie w bialych rekawiczkach.."Pretty Woman"??? ::( .Bycie damą do towarzystwa nawet bez seksu...mizianie ,obsciskiwanie z jakims obcym ,zfrustrowanym niezaradnym zakompkesionym malutkim tlusciochem...za zadne skarby i zadne pinionce. Jakby gosc byl normlany i mial normlanie we łbie... to by mial wlasną dziewczynę ,nawet nie piekną miss ale paszteta i chcialby sie nią chwalic. A tak to jest pustakiem....ktoremu nikt nie uwierzy w wynajętą Aktorkę!!! 2.Gosc moze byc seryjnym zboczonym mordercą....i co ,wsiadziecie z nim do auta??? gratuluję. 3,a tobie kartoflu zyczę ,zeby twoja aktoreczka wypaplała wszystkim na party jaki jestes nieudacznik i ile placisz aktorkom :D

Gość gość
znalazłeś już?

Gość podszyw podszywacza8
szczam ze smiechu....dzieki kochani:) "xxmartitkaxx20 nie dodałam jeszcze, że on jest hindusem i w Indiach pracował jako taksówkarz, a po godzinach dorabiał trzepaniem dywanów" "aha on ma na imie Azor" :D

Gość gość
Usuńcie to, przecież temat się wyczerpał...

Gość agunnki2323
jesteś z***biście przystojny ale musisz płacic jakiejś obcej lasce żeby z tobą poszła na wesele... załosne aha i skoro laska wychodzi za mąż i jest na maxa zakochana to nie licz na to że "zobaczy co straciła" sprzed ołtarza też raczej nie ucieknie hahahah więc może nie kompromituj się chłopczyku

Gość gość
@agunnki2323 Sama się nie kompromituj idiotko :D Widać że inteligencji to Ci Bozia poskąpiła... Ty była prowokacja tępa dzido :D poczytaj pare postów wyżej a sie dowiesz :D

Gość gość
beka w uj :D