Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaa80

dzis w nocy skoncze swoje samotne zycie

Polecane posty

Gość gość
Samobójcy mają przesrane w niebie,jesteś wierząca?

Gość gość
ania ja mówię naprawdę, że spotkasz kogoś kto odmieni twoje życie.Kogoś cudownego.

Gość gość
pocaluj dzidzie przed wiecznym snem :)

Gość gość
Same hieny na tym forum, nie wyobrażacie sobie jak jest ciężko samotnej matce, gdybyście chociaż mieli jeden % tego co ona ma na codzień, to byście srali pod siebie ze strachu. A wiem coś o tym, bo sama nie dawno zostałam sama, z chorym dzieckiem, mieszkam w bardzo małej miejscowości gdzie zwyczajnie nie da się kogoś nowego poznać. I ta świadomość właśnie dobija najbardziej. że można żyć samotnie, że raczej niewiele się zmieni. więc przestańcie p*******ć. Życze tego samego ;)

Gość aniaaa80
dziekuje powyzej pani ze chociaz rozumie o czym ja pisze

Gość psychodelic_soul
Rozumiem i hejterów i samą autorkę posta, chociaż nie jestem w takiej sytuacji. Mimo, że jest Ci trudno, życie wciąż jest nieprzewidywalne i ogromnym egoizmem jest marnować je tylko ze względu na własne samopoczucie. Skoro macierzyństwo nie sprawia Ci radości, może zmień do tego podejście? Zainteresuj się czymś, na świecie jest tyle niewiarygodnie rozwijających i pasjonujących rzeczy... Wtedy na pewno staniesz się autorytetem dla swojego dziecka, które będzie z Ciebie dumne, a Tobie da to bezcenną radość. Wystarczy chcieć. Pozdrawiam.

Gość aniaaa80
tyle ze ja niemam pieniedzy na nic tak naprawde ledwie koniec z koncem wiaze brak slow naprawde

Gość gość
A jak chcesz to zrobić?

Gość psychodelic_soul
Nie Ty jedna. W tym chorym kraju ponad 3/4 społeczeństwa tak ma, ale w dalszym ciągu można znaleźć jakiś sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy - wystarczy być choć trochę ambitnym i kreatywnym. Na brak motywacji nic nie poradzę.

Gość gość
Ile twoje dziecko ma lat? Gdzie jest jego ojciec? A twoja rodzina? Ile masz lat? Za stanów się.... Później będziesz z zalowac...

Gość gość
nie bede zalowac bo juz mnie niebedzie tutaj na tym podlym swiecie

Gość gość
Masz dziecko, pomyśl o nim, nie bądź egoistą... Kto się zajmie twoim dzieckiem?