Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc2929

Bolaca miesiaczka z duza iloscia sluzu

Polecane posty

Gość Gosc2929

Hej,dziewczyny.Moze ktos cos doradzi.Sytuacja wyglada nastepujaca.Moje miesiaczki byly zawsze skape i bezbolesne,natomiast wczoraj dostalam skapa a dzis juz mam taka z bardzo duza iloscia sluzu bialka kurzego z nitkami krwi z maciupenkimi skrzepami w dodatku bolaca az boli.Jaka to moze byc przyczyna takiej dziwnej miesiaczki???

Gość Gosc2929
Polip? Mialam pare mscy temu usg robione bo dostalam zapalenia przydatkow i okazalo sie ze mam torbiele ktorych 2lata temu nie bylo ale polip?ten sluz w miesiaczce to jak rzadkie krwiste gluty z bialka kurzego w dodatku bol kamienicy nerkowej chyba zlapal i zgaga,piersi sutki bola przy dotyku a brzuch.ech..

Gość gość
bolaca az boli. :D

Gość Gosc2929
ta,bolaca az boli:(.to ja co pisalam 15tydz ciazy,normalnie juz nie wiem co ze mna siedzieje :(nospe bralam nie pomogla a w dole jakby ciagniecia :(

Gość gość
Witamy Naczelną Debilkę Kafe.

Gość Gosc2929
A ty jak kogos nie zjedziesz to zyc nie mozesz-daj se z tym juz spokoj.Juz nie wiem co sie ze mna siedzieje wiec pytam naprawde powaznie a ty jak ten udajacy potencjalnego bosa

Gość Gosc292ż
Mam znowu problem,przedwczoraj miesiaczka byla wodnista ze by jedna podpaska starczyla na dzien,wczoraj z duza iloscia bialka kurzego brazowata bolaca,a dzisiaj znowu malo i skapo rozowo-pomaranczowa z malymi skrzepami i popoludniu sie skonczyla a teraz tylko plamki.Znowu isc do ginekologa?test negatywny i pewnie wiarygodny,to skad mi brzuch znowu lekko urusl??

Gość gosc2929
czy ktos odpowie?juz nie wiem co siedzieje

Gość gość
Wygląda to na problemy hormonalne. Już wcześniej ci pisałam co musisz zrobić.

Gość Gosc2929
Jutro pojde do gina.Ale odrazu zapisze sie na wizyte do innego gina.Wlasnie jakos poltora roku temu po krwotoku zaczelam miec nieregularne @ i od czasu do czasu skape,nigdy mnie na zadne badania nie wysylala ta gin procz usg jak dostalam ostrego zapalenia przydadkow na ktorym stwierdzili 4 cysty na jajnikach w marcu mialam wypisany na to biseptol,a poltora roku temu nie bylo zadnych cyst.Zmienie lekarza.Ps-a cysty to od czego sie robia??A te cyśty to nie pecherzyki graffa ktore nie zostaly zaplodnione?

Gość gość
Twój brak elementarnej wiedzy jest po prostu przerażający. :)

Gość Gosc2929
Tak,nie mam na ten temat wiedzy i nie wiem skad wziely sie te cysty?to moze wi wytlumaczysz??ich wczesniej nie mialam a sa wielkosci-33mm,41mm,17mm,11mm na dwoch jajnikach,jeden jajnik mniejszy a drugi wiekszy

Gość Gosc2929
Mam jeszcze jedno pytanie.Jezeli mam duza ilosc prolaktyny o czym swiadczy siara w mleku.Więc jezeli w dniu owulacji byl stosunek a potem 4dni przed @brazowe chwilowe plamienie to mozliwe ze bylo samoistne poronienie

Gość Gosc2929
Bo mialam podobna sytuacje,z brazowym plamieniem kilka dni przed @ chyba 4razy w tym roku

Gość Gosc2929
Hej czytalam o prolaktynie.To mozliwe ze mi sie podwyzszyla po urazie glowy i regoslupa szyjnego??Gdyz przed urazem z moimi @bylo wszystko ok i gdzies jakis czas po urazie zaczely sie rozlegulowywac: /.Nawet 2msce temu inny lekarz mnie sie w zusie pytal czy mam mletolok wiec faktycznie ta siara jest.

Gość Gosc2929
Nie 2 a 5miesiecy temu sie lekarz pytal,i dotego cisnienie mi zaczelo od roku spadac 1OO/65 a wczesniej bylo ok,

Gość panznawca
ja pier***e i znowu się zaczęło... życia nie masz kobieto? idź do lekarza a nie żalisz się tylko na forum

Gość Gosc2929
A tam bolesna@ to raz na pól roku gorzej ze @ sie porobily-1dzien,plamienie 2dzien-krew ze sluzem nie zawsze i male skrzepy 3dzien, plamienie.

Gość Gosc2929
Panznawca-skoro wlazlam na forum to wiadomo ze powod byl.A DO lekarza mam na 14,nawet gdybym na forum nie wlazla to bym nie przypuszczala o prolaktynie i gosc mnie uswiadomil!a skoro moja gin taka umna i nie skierowala na badania wiedzac ze sa skape miesiaczki i byly samoistne wczesne poronienia to najwyzsza pora zmienic ginekologa!

Gość panznawca
no to chociaż tyle że uświadomiłaś to sobie

Gość Gosc2929
Ta zebys panznawca wiedzial ze bede sie zalic,bo gdyby ci kochanica psychopatka czy byla oplacila by ktos uderzyl w leb to ciekawe jak bys zareagowal,bo nawet jesli mego syna to brudas jak ktos to napisal bo syfy roznosi,ale ze poronilam raz pare lat temu przez tamta jeb***ta to wie,ale jednak jak to wyszlo dziecko chcial zrobic potem ale zawsze dochodziło do samoistnych poronien,a skoro byly 4,5dni przed@ plamienie-implatacyjne zagniezdzenie a potem@ to wiadomo ze musialy byc wczesne poronienia.od paru dni poczytalam troche na ten temat i.już wiem.gość-dzieki za to o prolaktynie i zaburzeniach hormonalnych bo bym do tej pory nie wiedziala bo moj gin mnie o tym nie uswiadomil