Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z imieninami Czy zawsze imieniny wyznacza data

Polecane posty

Gość gość

ktora jest najblizej urodzin? Np. Katarzyny jest kilka razy w roku, czy jak jestem z marca, to musze miec imieniny w lutym, czy moge "wybrac sobie" te z listopada?

Gość Pudlo Viagry sp zoo
nie wiem jestem SJ nie obchodze takich swiat :P, :P, :P

Gość gość
jak jesteś z marca to nie powinnaś mieć imienin w lutym tylko pierwsze po urodzinach, ważne żeby przed końcem roku. jest taki przesąd, ze osoby które czekają "rok" na imieniny będą miały ciężko w życiu. dlatego dzieci z 31 grudnia to np Sylwki są. jeśli nie wierzysz w przesądy to wybierz sobie datę która ci pasuje.

Gość gość
"dlatego dzieci z 31 grudnia to np Sylwki są." - tego nie wiedzialam :) fajnie sie czegos dowiedziec. Aha, ale listopad bedzie przed koncem roku. Po prostu nie mam zbyt wielu okazji do swietowania pod koniec roku i chcialam sobie przesunac te imieniny :D

Gość gość
ja też nie wiedziałam. u mnie w domu się w to nie wierzy, znajoma kiedyś ręce załamywała, że pod górkę będę w życiu miała bo imieniny w lipcu mam a urodziny w sierpniu. i ze powinnam sobie przenieść imieniny. teraz już Marty jest kilka razy w roku i miałabym możliwość ale ja w to nie wierze więc po co robić zamieszania :-D