Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaAlina

Nie rozumiem co się stało z moim synem który ma narzeczoną

Polecane posty

Gość mamaAlina

Mój syn ma narzeczoną, niestety mieszkają razem u nas w mieście. Ona zabiera mi syna. Miałam klucze do mieszkania syna więc tydzień temu poszłam zrobić im zakupy i zrobić śniadanie. Weszłam do nich i to co zostałam to był dla mnie szok. Byli nadzy, uprawiali seks, ona była na moim synku, od razu się wycofalam i wyszłam. A syn zabrał mi klucze od mieszkani. Zawsze dzwonilam do niego codziennie a teraz nawet nie odbiera. Placze przez niego. Nie wiem co się z nim stało.

Gość gość
Musisz przyjąć do wiadomości, że twój syn zaczyna nowe życie i najważniejszą kobietą dla niego będzie jego narzeczona. Ty masz za to czas na zajęcie się sobą i swoim mężem. :p

Gość mamaAlina
O moim mężu wolę nie mówić, znalazł sobie młodszą i tak po prostu odszedł.

Gość gość
Myślałby kto, że i przecie.

Gość gość
to wszystko wina tej suki która chce ci zarbać syna. musisz mu dać do wyboru - albo ty, albo ona. nie będzie łatwo ale tylko ty wiesz jak zadbać o szczęście własnego dziecka :D

Gość prowokatorkapierwijsort
boszzz,,,prowo...a pipki rad udzielaja hehe

Gość mamaAlina
Mój syn chce bardzo mieć dziecko, ale jak ostatnio rozmawiałam z przyszłą synową to ona stwierdził, że ona by chciała tak za 3-4 lata. A mój syn teraz. Ona nawet nie chce spełnić marzenia mężczyzny który ją kocha.

Gość gość
he he dobre:-) Ten temat juz byl ale z "drugiej strony" :-D

Gość gość
z jakiej drugiej ? że narzeczona wchodzi a syn uprawia seks z matką ?

Gość gość
dzwonisz do synka czy przyszła synowa jest nad nim czy pod nim i czy spełnia tylko i wyłącznie jego zachcianki

Gość mamaAlina
To nie jest prowokacja. Jestem zalamana zachowaniem.syna.

Gość gość
prowokacja na całego bo nie mogę pojąć że istnieją tak nie rozumni ludzie

Gość prowokatorkapierwijsort
Alinki takie są

Gość gość
syn to nie rzecz na własność matki tylko dorosły człowiek z własnym rozumem i potrzebami, skup się na sobie

Gość gość
załamana zachowaniem syna bo uprawia seks i ma narzeczoną? hahahaha

Gość mamaAlina
Ale ja kocham syna i chce być przy nim w jego dorosłym życiu.

Gość gość
to jak syn ma postępować w dorosłym życiu według ciebie? zero seksu, zero dziewczyn, zero hobby cały jego czas poświęcać tobie?

Gość mamaAlina
Ale powinnien być zainteresowany moją osobą jako że jestem jego mamą i to ja go urodziłam, karmiam piersią, przytulalam jak płakał. Zmieniała pieluchy. A co on teraz robi ? Jak go poprosiłam ostatnio żeby został na noc żeby nie jechał bo mocno padał deszcz to stwierdził że musi jechać do niej. Nie dzwoni, nie przyjeżdża sam. Ostatnio zaprosiłam go na obiad ale przyjechał z nią. Chciałam, żeby syn mi pomógł, to ona przyszła i mi tylko zawadzala w kuchni.

Gość do Garcia
fajne prowo mamsiu przemyśl dlaczego twoim mężczyzni (mą i syb) od ciebie spiertalają czy nie dlatego że jesteś p**********a ?

Gość mamaAlina
Mam 54 lata wiec jestem dojrzałą kobietą

Gość przekrojowa
prowo ;) Można się śmiać z teściowych ale nikt nie jest tak głupi :)

Gość mamaAlina
No tak bo tu wszystkie tematy to prowokacjię. A teściową jeszcze nie jestem.

Gość gość
może i masz 54 lata ale rozum 3 latka...wstydź się kobieto bo mi ciebie żal, zajmij się swoim życiem i którego pewnie nie masz i dlatego pewnie wpierdalasz się w cudze sprawy

Gość gość
Jak pada to z domu ma nie wychodzić? Jak ma narzeczoną z którą planuje całe życie to dlaczego ma z nią nie przyjechać? Dlaczego ma nie przyjechać z narzeczoną? Dlaczego przyszła synowa ma ci nie pomóc? Jest przy tobie ale jesteś zazdrosna o dziewczynę syna. Masz problem z zazdrością.

Gość mamaAlina
Było ślisko, bałam się o niego. Prosiłam, żeby został na noc, jego pokój stoi nie ruszany. Chciałam pobyć z nim sama, a nie z nią. Co tu takiego dziwnego ? Nie znosze jak mi ktoś obcy panoszy się po domu.

Gość mamaAlina
W 2014 ma być ślub. Chciałam prowadzić syna do ołtarza, a ją prowadziłby ojciec byłam na takim ślubie i bardzo mi się to podobało. A syn powiedział, żebym sobie to z głowy wybiła ,, to ma być skromny ślub, a nie szopka".

Gość gość
akceptujesz dziewczyne syna?

Gość gość
moja ciotka tak samo myślała o swoich dzieciach i teraz ani syn ani córka się do niej nie odzywają. Nawet nie wie że ma 1 wnuka tak była zazdrosna że dzieci wyjechały najdalej jak się dało on niej. Jest dorosły czujesz się samotna to znajdź sobie zajęcie. Boisz się o niego ale nie ochronisz go zawsze. Nie lubisz przyszłej synowej nie musisz ale okaż trochę szacunku trochę ciepła. Bo zostaniesz sama bez nikogo

Gość gość
planują ślub i mają date slubu wyznaczony czyli bedzie jego zona i ty chcesz aby do niej nie jezdził i sam przyjezdzal do ciebie bez niej. hahaha jestes jebnieta