Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiem

pomozcie napisac

Polecane posty

Gość niewiemniewiem

witam. Potrzebuje pomocy... Nie mam dzis glowy do myslenia a musze napisac dzis kolezance sms zeby sie nie gniewala ze nie przyjde na jej wesele bo samej mi glupio (moj maz jest za granica i nie dal rady przyjechac teraz) a ona mi mowila zebym przyszla sama. I chcialam jej zyczyc udanego wesela i zlozyc zyczenia. Tylko ze chce to napisac tak ladnie i madrze. A nic nie moge wymyslic. Pomozcie...

Gość niewiemniewiem
hej.... Jest tu ktos...

Gość gość
SMS ?.Zaproszenie też dostałaś smsem ? To nie można zadzwonić i powiedzieć ...

Gość niewiemniewiem
no prosze ladnie....

Gość niewiemniewiem
nie bede teraz do niej dzwonic i jej zawracac glowe... Pewnie jest zajeta. A smsa w miedzyczasie przeczyta.

Gość gość
ja na twoim miejscu wysłałabym bukiet kwiatów+ dobre winko z życzeniami i przeprosinami.

Gość niewiemniewiem
mieszkam na wsi wiec nie mam takiej mozliwosci...

Gość niewiemniewiem
zanim ten bukiet do niej dojedzie to jej juz nie bedzie w domu... A poza tym nawet bym nie miala jak za niego zaplacic. Nie mam konta internetowego.

A dlaczego nie chcesz iść sama?? Moim zdaniem powinnaś iść. Przynajmniej byś się trochę zabawiła i potańczyła. Na necie znajdziesz dużo życzeń Ślubnych wystarczy tylko wpisać w Goglach życzenia okolicznościowe lub Ślubne.

Gość gość
a co to ona dzisiaj ma to wesele czy jak???

Gość niewiemniewiem
nie chce isc sama,glupio sie bede czuc,kazdy bedzie z kims a ja sama. Nie chce pisac takich zyczen wierszykowych. Chcialam zeby ktos mi pomogl ulozyc i napisac to o czym wyzej pisalam. Tak wesele jest dzisiaj.

Gość gość
i ty jej dzisiaj powiesz że nie przyjdziesz??? nieźle, a pomyśl sobie że ona zapłaciła za twoje miejsce, żarcie, picie i ty dopiero ją teraz informujesz że to olewasz??? :O

Gość gość
I co z tego że zapłaciła, to jakaś inwestycja? Niech spada na drzewo :D

Gość niewiemniewiem
mowilam jej wczesniej ze nie przyjde...powiedzialam jej ze nie wiem czy moj maz bedzie w domu i czy da rade przyjechac. Powiedzialam jej ze nie przyjdziemy a jak cos sie zmieni to dam jej znac. Wiedziala ze nie przyjdziemy dlatego mowila zebym sama przyszla. Czytaj troche ze zrozumieniem...a nie odrazu wyskakujesz ze swoimi madrosciami...

Gość niewiemniewiem
wiedziala ze nie przyjdziemy. Od razu jej powiedzialam ze nie wiem czy moj maz bedzie w domu i ze jak cos sie zmieni i bedziemy mieli przyjsc to ja poinformuje. I dlatego mi mowila zebym przyszla sama. A ty zanim wyskoczysz ze swoimi madrosciami to najpierw przeczytaj wszystko dokladnie i ze zrozumieniem.

Gość gość
z twojego postu nie wynikało że mówiłaś jej że nie przyjdziecie :O a nawet na ślub nie pójdziesz? mogłabyś jej na miejscu złożyc życzenia, da jakiś kwiatek i pójśc sobie...

Gość gość
Autorka to jakas tępa wiejska dzewucha wiec czego wy od niej wymagacie? Cudu?

Gość gość
Ja p*****le. Głównym wydarzeniem w jej życiu będzie ślub a nie twoja obecnośc bądź jej brak. Nie przezywaj tak tego