Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyskatyskatyska

nieplanowana ciaza w wieku 32 lat

Polecane posty

Gość gość
masakra. myslalam ze male dzieci.

Gość gość
też bym usunęła. dziwię się, że aż dwójkę macie, bo ja bym nie chciała nawet sama z mężem mieszkać z rodzicami, a co dopiero z dzieckiem, czy- o zgrozo- dziećmi

Gość tyskatyskatyska
no wlasnie dlatego nie wiem czy dla takich dzieci odpowiednie bedzie pietrowe lozko...

Gość tyskatyskatyska
sprobuje narysowac w paincie i pokazac wam jak mamy w pokoju moze cos doradzicie.

Gość tyskatyskatyska
sprobuje narysowac w paincie i pokazac wam jak mamy w pokoju moze cos doradzicie.

Gość gość
syn juz jest w wieku nastoletnim. ciezka sytuacja. tymczasowo moze byc to lozko pietrowe. ale na dluzsza mete po prostu musicie znalesc jakies mieszkanie. bo kazdy z was bedzie sie meczyl, zadnej prywatnosci. dzieci tez nie beda mogly sie wyspac jak noworodek bedzie plakal

Gość tyskatyskatyska
maz wymyslil ze na ten czas jak dziecko bedzie malutkie to dzieci moga isc spac do rodzicow zeby sie wyspac ale ja nie wiem czy to jest dobry pomysl poza tym nie wiadomo czy oni sie zgodza.

Gość gość
ja juz przemilczę kolejną ciąże ale mieszkać kilkanaście lat z rodzicami to dla mnie mega porażka. już byście spłacili połowę kredytu. zakłądam że ty pracujesz, z dwóch wypłat nie było was stać na chociażby wynajem??? xxxxxxxxxxxxxxxxxx ale mleko się wylało łóżko pietrowe to jedyne i najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
autorko dla twoich dzieci to zadna roznica czy beda spac na lozkach postawionych obok siebie czy nad soba. a ty przynajmniej wygospodarujesz kilka dodatkowych metrow. to jest jaki tymczasowy ratunek, bo na dluzsza mete tak dalej byc nie moze

Gość tyskatyskatyska
tak wyglada nasz pokoj mysle ze wszystko najwazniejsze ujelam

Gość tyskatyskatyska
teraz dzieci spia na jednym lozku wiec nie wiem czy jest sens kupowac nowe pietrowe...

Gość gość
a nie mozna zlikwidowac tego stolu i zamiast tego postawic jakies biureczko dla dzieci. rozumiem, ze dzieci spia na jednym lozko?

Gość tyskatyskatyska
dzieci odrabiaja lekcje przy stole dlatego on stoi bo mozna go uzyc nie tylko do odrabiania lekcji ale do innych czynnosci.

Gość gość
no wlasnie jest sens kupic pietrowe, kazde z nich przynajmniej bedzie mialo kawalek swojego lozka. wywalic stol, przy lozko dzieci postawic biurko. no i tam gdzie stol lozko niemowlaka

Gość tyskatyskatyska
tak spia na jednym lozku.

Gość tyskatyskatyska
no ale gdzie to biurko postawic jak zaraz kolo lozka sa drzwi?? poza tym nie wyobrazam sobie bez stolu...

Gość gość
z czegos musisz zrezygnowac zebylo lozko niemowlaka jeszcze weszlo

Gość gość
zreszta mozna kupic takie wielofunkcyjne pietrowe lozko, ktore ma wlasnie biurko, na dole wysuwana szuflade, wiec jedna szafke tez mozna by bylo wyrzucic

Gość gość
jak takie duże dzieci mogą spać w jednym łóżku??? w dzisiejszych czasach??? nie jest im zwyczajnie wstyd przed kolegami?

Gość tyskatyskatyska
a czemu ma byc im wstyd? ludzie zyja w gorszych warunkach i nie narzekaja.

Gość gość
ja mam 3 dzieci i zaszłam w nieplanowana ciaze ale nawet przez chwile nie pomyslałam ze moze jednak urodze, nie chciałam zeby moje dzieci cierpiały bo tak by było i usnełam ciażę, niestety autorko ale dla Ciebie to by było najlepsze rozwiazanie, nie macie za co zyc, gdzie mieszkac i kolejne dziecko to kompletna porazka

Gość gość
ten temat to jakaś prowokacja... jak można zaliczyć wpadkę wiedząc jak ciężko się żyje z 2 dzieci w jednym pokoju i z teściami? co to w ogóle za życie??? bzykaliście się przy dzieciokach????!!! jak się żyje w takich warunkach to trzeba robić wszystko żeby do wpadki nie doszło!!! dorosła kobieta 32 lata + 2 dzieci i wpadka :D:D:D

Gość gość
skoro autorka nie wspomina o usunieciu to nie namawiajcie

Gość gość
czemu ten twój głupi mąż nie zrobił wazektomii mając świadomość jak żyjecie?

Gość gość
prowokacja gimnazjalistki. nie wierzę, że kobieta w takiej sytuacji jeszcze by odpisywała, że ludzie żyją w gorszych warunkach.. taa na 18-wiecznej wsi w jednej izbie i piernacie może i tak..

Gość gość
starsze dzieci wiedza o ciazy??? zapewniam Cie ze z czasem Cie znienawidza ze im wiele odbierasz rodzac to dziecko

Gość gość
zrobcie jeszcze 1 to sie dziadkowie wykoncza nerwowo i bedzicie mieli 2 pokoj :P

Gość gość
nie dramatyzujcie tak...ja mieszkałam z 3 rodzeństwa w jednym pokoju i dało się przeżyć. Nie powiem, że było łatwo i kolorowo ale da się przeżyć. Chociaż uważam, że moi rodzice również byli nieodpowiedzialni jak autorka. Ale to moje zdanie i moge je sobie wyrażać jedynie poprzez inny styl życia.