Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bogate słownictwo u chłopaka

Polecane posty

Gość gość
a tak z ciekawosci.. jak ma na imie?

Gość gość
Monika. Nie znałam trywialny i spektrum

Gość gość
jak ON ma na imie?a nie Ty

a może jej chodzi o to, że przed seksem mówi: a teraz, trywialnie mówiąc, zrealizujemy całe spektrum cielesnych rozkoszy". choć są kobiety, są wilgotne od tak zademonstrowanej yenteligencji:)

Gość gość
w pierwszej chwili nawet myślałam, że chodzi mu o "spermum" i wynikło dziwne nieporozumienie

Gość wiśnióweczka
nie znałaś znaczenia, ale sprawdziłaś i znasz ;-) nie ma problemu ;-) przy takim człowieku przynajmniej czegoś się dowiesz, będziesz się rozwijała /kto z kim przystaje.../ chyba, że on swoje wypowiedzi ze słownikiem układa ;-) jeżeli dobrze Wam się rozmawia to ciesz się, że trafiłaś na normalnego faceta a nie półgłówka. Przynajmniej są tematy do rozmów, szczerze to o sztuce mało z którym młodym facetem można porozmawiać a to jeden z moich ulubionych tematów.

Gość gość
On ma na imie Michał

Gość gość K
Pewne predyspozycje się posiada już od urodzenia, a z biegiem czasu się je rozwija. Inteligencję powinno się kształcić od 'maleńkości'. W wieku 20 lat, trudno nadrobić kilkunastoletnie braki. Można coś tam w sobie wyćwiczyć, lecz ktoś kto się zna na 'kilku sprawach' to wyczuje z daleka sztuczność i pozoranctwo niedouka. Znajdź sobie lepiej kogoś na swoim poziomie, bo nigdy nie będziesz w pełni szanowana przez kogoś obytego w innym świecie. To nie złośliwość, tylko dobra rada. Jestem osoba starszą od Ciebie o dekadę i wiem, chociażby z własnego doświadczenia to i owo.

Gość gość
A trywialny kojarzyło mi się z nadżerką. Naprawdę czytanie pomaga, mogą być czasopisma?

Gość gość
ciesz się, że nie wysławia się jak ci faceci z programu chłopaki do wzięcia..oglądałam to wczoraj na polsat play i nadal jestem w szoku.

Gość gość
Ja się bardzo ciesze ze on tak sie wyslawia :) widac ze chlopak dobrze wychowany itp. Ale nie chce go troche odrzucic przez swoj brak wiedzy, nie jestem znowu jakas tępaczką... umiem być miła, symatyczna, jestem raczej skromną dziewczyną trochę nieśmiałą i małomówną

Gość gość
to nic się nie martw. Dużo możesz się od niego nauczyć. A ktoś mnie powyżej rozbawił;] Inteligencji nie da się nauczyć, to coś co mamy lub nie. Wiedzę można nabyć ..owszem ale nie inteligencję.

Gość gość K
Czytanie ze zrozumieniem się kłania - kształcenie to nie nauka, poza tym wyraźnie jest napisane, o wrodzonych cechach.

Gość gość
Poszukam w słowniku jakichś trudnych wyrazów co on nawet nie zna i go zaskoczę, na pewno będzie pod wrażeniem 👄

Gość gość
np. ekscytujący, sama teraz wymyśliłam bez słownika :-)

Gość gość
Czemu? :-( ...to słowo jest dziwne i mądre

Gość gość
może fascynujące :D

Gość perełkowa ja
czy używanie w normalnej rozmowie słów: trywialny, spektrum jest czymś dziwnym i niespotykanym? przesada

Gość gość
Jesteś chyba jakimś wiejskim tłumokiem skoro tego typu słownictwo uważasz za 'bogate'. Moja 10 letnia bratanica doskonale zna znaczenie tych słów.

Gość gość
tak jestem wiejskim tłumokiem i dobrze mi z tym

Gość gość
a ja mam 10 lat i uważam, że spektrum głosu Justina Biebera nie przystaje do poezji śpiewanej, która jest dla niego zbyt trywialna w swym nurcie :P

Gość Viciulka
Jest zbyt trywialna w swym nurcie? Ale już nurcie muzyki np. popularnej już nie? Dobrze zrozumiałam?

Gość gość
w pewnym sensie sztuką jest nie ograniczać się do jednego nurtu, tak se konkluduję :P

Gość gość
same tłumoki na tym kafe siedzą. Nikt mądry by tutaj nie siedzial i pisal głupoty. Tylko potrafia krytykowac ;] pozdro dla debili Ps. nie przejmuj sie dziewczyno, duzo nauczysz sie przy takim czlowieku. To nic dziwnego ze takich slow nie znalas bo ja tez nie znam Pozdrawiam Cie

Gość gość
No jasne, ciemniaki się utożsamiają z tłumokami i popierają niedouczoną autorkę, heh.

nie rozumiem czemu oni ją hejtują. ona nie hejtowała tego chłopaka, nie nazywała go tłumokiem itd. jest miła i skromna. a czego jej brakuje to erudycji i tyle. p.s. nie jestem tłumokiem, który broni tłumoka, tłumoki:-P