Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dialog mojej siostry z chlopakiemJak ona moze byc taka glupia

Polecane posty

Gość gość

tekst po tym jak wyzwał ją od tępej k***y.Zostawiła otwarte gg załamałam się Ja 18:07:55 Przesłałam x.Tomek ja na prawde nie rozumiem dlaczego Ty taki jesteś.Jesteś taki nerwowy.Zrozum przezyłes więcej,masz większe doświadczenie i co za tym idzie więcej wiesz.Jeżdze od paru miesięcy,nigdy wczesniej nie miałam auta,nigdy nie miałam też psa szczeniaka..Po prostu pewnych rzeczy nie wiem.Jak raz się sparzę to potem już wiem i nie popełniam błedów.Teraz wiedziałabym jak kupic i jak ma wyglądać umowa.Na prawde boli mnie sposób w jaki do mnie mówisz. tomek 18:09:12 jej jaka ty jestes glupia 18:09:27 zeby zdjecia dokumentow robic pod kątem!! a nie od gory 18:09:37 i zeby jeszcze nie wyjac dowodu z folii 18:09:39 masakra 18:09:48 wyslij i nie pisz bo mnie oslabiasz Ja 18:10:02 Boże przestań no Tomek 18:10:35 nawet umowa ucieta z prawej str 18:10:37 masakra 18:10:44 oczywiscie tez ucieta na dole Ja 18:10:58 nie mam aparatu robie z telefonu Tomek 18:11:19 no to super 18:11:20 ja tez 18:11:27 ale mozesz od gory Ja 18:11:59 ale jak z góry a jak ja robiłam? Tomek 18:12:11 z boku 18:12:12 mysl 18:12:14 k***a mysl Ja 18:12:16 ok Tomek 18:12:23 nawet takich rzczy nie umiesz zrobic dobrze?? 18:12:39 dobra ogladam tv 18:12:42 zrob i tyle 18:12:48 i nie truj mi bo sie zameczam Ja 18:12:53 ok Ja 18:32:10 poszlo Tomeki 18:32:22 a masz drukarke? Ja 18:32:39 tak ale nie mam tuszu Tomek 18:33:00 a masz mózg/?? 18:33:03 tak ale nie uzywam 18:33:06 a na ch*j mi 18:33:08 to wiedziec Ja 18:33:09 prosze cie nie mam juz siły Tomek 18:33:15 to tak jak bys nie miala Ja 18:33:24 masz racje  Tomek 18:44:16 nie pisz juz dzisiaj jestes tak tępym debilem Tomek  Ja 18:44:27 Tomek prosze Cie noc;(  tomek 18:44:35 pa  Ja 18:44:45 zoruzum jestem kobietą mam prawo się nie znać 18:44:51 dobranoc,dziękuje:*

Gość gość
NIE CHCE MI SIE BZDUR CZYTAC

Gość gość
strasznie naiwna kobieta

Gość gość
Aż przykro czytać, pomiata nią strasznie. :-(

Gość gość
Ten chłopak jest nienormalny. Jak tak w ogóle można się odzywać do swojej dziewczyny. Przecież on jej nie traktuje poważnie. Tragedia.....

Gość gość
Po pierwsze: siostra rzeczywiście inteligencją nie grzeszy. Po drugie: co nie zmienia faktu, że jej chłopak nie powinien się do niej tak odnosić.

Gość gość
Tomek ja na prawde nie rozumiem dlaczego Ty taki jesteś.Jesteś taki nerwowy.Zrozum przezyłes więcej,masz większe doświadczenie i co za tym idzie więcej wiesz.Jeżdze od paru miesięcy,nigdy wczesniej nie miałam auta,nigdy nie miałam też psa szczeniaka..Po prostu pewnych rzeczy nie wiem.Jak raz się sparzę to potem już wiem i nie popełniam błedów.Teraz wiedziałabym jak kupic i jak ma wyglądać umowa.Na prawde boli mnie sposób w jaki do mnie mówisz. xxxxxxxxxxxxxxxxxx jak można się tak płaszczyć przed facetem? i czemu ma służyć to podkreślanie jaki on mądry i doświadczony? aż taka desperacja, żeby go zatrzymać???

Gość fotel
''ja jednak widzę nic z tego co raz to jeden głupszy od drugiego"

Gość gość
Toż ten facet nawet na strzała w pysk na odchodne nie zasługuje. Skąd się takie głupie biorą - daje się traktować jak ściera, to ją tak traktuje

Gość gość
Jaka Twoja siostra jest głupia. dlaczego ona sie tak płaszczy przed nim???? Ja po dwóch linijkach bym sie z nim pożegnała. W jednym ma racje... inteligencja nie grzeszy, że jeszcze z nim jest i mu buziaki wysyła!!!

Gość gość
MASAKRA!! Dobrze by było, jakby twoja siostra trafiła na ten wątek i przeczytała, co ludzie myślą. Może to by jej otworzyło oczy i zostawiłaby tego dupka w cholerę. Nie pojmuję, jak można być z takim chamem.

Gość do Autorkiiii
A jaki Wy macie kontakt z Waszym tatą? Jak tato zachowuje się wobec Waszej mamy?

Gość gość
Coraz wiecej takich typow beznadziejnych jest,nie zasluguja na nic,kompletnie zero.Szkoda dziewczyny

Gość gość
porozmawiaj z nia

Gość gość
cora więcej takich typów a wiecie dlaczego? Bo dziewczyny sobie na to pozwalają i jeszcze płaszczą się przed nimi! Gdyby każda po takim tekscie dała popalic takiemu dupkowi i go zostawiła może dałoby im to cos do myślenia! A dziewczyny sobie na to pozwalaja i taki czuje się panem i władcą! Dziewczyny OTWÓRZCIE OCZY!

Gość gość
Następna niewolnica Isaura :-O

Gość gość
...wybiera mniejsze zło, niewolę od bycia samą :-O