Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem w zwiazku

Polecane posty

Gość gość
Hej , w jakim kraju zyjesz?

na Twoim miejscu zwialabym juz dawno.jezeli jezyk Ci nie idzie to zawrat do polski i juz a nie byc z glupkiem co Ci koszty Twojego utrzymania wypomina w zycu bym z takim nie byla a on co?nie widzi ze Ty dla niego zrezygnowalas z wlasnego zycia pracy rodziny przyjaciol?z wygody jaka jest mieszkanie we wlasnym kraju gdzie czujesz sie swobodnie?idiota ten twoj chlop i na bank cie nie kocha tobie tez juz powinno przejsc olej go i ochlon po tej ,milosci,a jak zateskni i bedzie wydzwanial lb probowal cie zatrzymac powiedz mu jakim h**em byl niech nie ma watpliwosci dlaczego sie to skonczylo nie ten to inny bez sentymentow moja droga powodzenia ci zycze i naprawde plis olej go i zadbaj o siebie nie badz w tym gownie dluzej.pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość gość
coś ty! ona w życiu nie zostawi swojego misia! choćby nawet po mordzie lał! przecież priorytetem jest nie oddać go tamtej!!! reszta się nie liczy

Gość gość
wolę ciche dni niż darcie ryja !!! zawsze jak facet darł ryja bo np. cos mu sie przy przeprowadzce zniszczyło i oczywiscie to moja wina była , ja się denerwowałam a były momenty że się go bałam , podniósł ma mnie swoje smierdzace łapska kiedyś, jak ja się cieszę że go kopnęłam w dooope w końcu... szuja jedna , najgorszy Sxxxxxxxxx pod słońcem..

Gość gość
Pojechalam wczoraj zeby sie oderwac od tego myslenia. Przejechalam 150 kilometrow w jedna strone a potem wrocilam. A jak dotarlam do domu facet dalej mnie ignorowal i robi to dalej. On nie podnosi na mnie reki i nie sadze, zeby kiedykolwiek to zrobil ale mam wrazenie, ze w zamian za to zneca sie nade mna psychicznie. Ciagle mnie za cos karze nieodzywaniem sie, ignorowaniem mnie wiedzac, ze ja nie mam nikogo innego poza nim. No coz, musze nad tym wszystkim pomyslec.

Gość gość
no co ty nie powiesz? musisz pomyśleć?

Gość gość
Czemu niektorzy z was maja taki sposob wypowiadania jakbym gadala glupoty? To po co to wogole czytacie, nikt was o to nie prosi. Ne jestem jakas pusta lala jak czytalam, nie jestem i nigdy nie bylam z moim facetem dla kasy, jak tylko mialam mozliwosc polecialam do pracy z ktorej niestety mnie zwolnili bo nie bylam wystarczajaco szybka. Wysylam CV, ucze sie jezyka na ile moge. Nie jest tez tak, ze nic nie robie tylko siedze i pilnuje zeby facet nie lazil do bylej. Sprzatam, gotuje, piore, sprzatam pub, jezdze na zakupy zwykle ale tez dla pubu. Nie jestem typem lalki co siedzi i pachnie, nie wyciagam od faceta kasy na nic, nie kupuje sobie ciuchow, nie laze do fryzjera albo robic sobie paznokcie. Nie naduzywam jego kasy. Mam prosbe, jezeli ktos to czyta tylko po to, zeby mnie obrazac lub zeby mi pisac jaka ze mnie pusta laska to prosze po prostu nic nie piszcie. Mi wystarczy gnojenia w domu.

Gość gość
Oj, nie denerwuj sie tak. Tu na forum tak jak i w rzeczywistosci sa rozni ludzie, niektorzy chca pomoc a inni wola dobic. Najwazniejsza jestes ty.

Gość gość
Nie masz lekko ale popatrz na to z innej strony. On mimo wszystko ciagle cie nie wywalil, macie mile dni. Moze jeszcze jak pogadacie mozna to wszystko naprawic?