Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arecki446

przemoc w rodzinie

Polecane posty

Gość blondyna 333
Dla mnie nie ma w ogóle argumentu, który przemawiałby za przemocą czy to fizyczną czy psychiczną. Przemoc stosują osoby słabe, niedowartościowane z różnymi problemami psychicznymi.

Gość blondyna 333
masz prawo mieć inne zdanie

Gość gość
jestem przeciwko przemocy i nie chodzi mi tu tylko o pranie bab przez facetów ale również w drugą stronę :o moja matka się czasem równo prała ze swoim facetem jak byłam mała :( Jedyny wyjątek to jak dla mnie jeden plaskacz w twarz za zdradę czy coś takiego, każda ze stron może sobie na takiego pozwolić :P

Gość blondyna 333
że co , że formy przemocy mogą ratować związek. Chyba, że pomiędzy masochistami

Gość blondyna 333
Arecki budujesz napięcie

Gość gość
kolejny idiota! wiem, ale nie powiem! jutro powiem! żonka! kretyn!

Gość blondyna 333
O masz ci los. Tak czy inaczej nie ma argumentu, który przemawiałby za przemocą czy dla płci pięknej czy brzydkiej. Tak sobie czasem myślę , że spoliczkować partnera bardziej chyba wypadałoby kobiecie z racji tego, że jest to płeć po prostu słabsza, ale mi by honor i wychowanie na to nie pozwoliły. No weźcie podpowiedzcie co ten Arecki knuje.

Gość gość
oczywiście, że od sytuacji! w zależności od sytuacji on swoja żonkę albo utula albo napieprza!

Gość gość
przemoc w rodzinie zależy od stopnia zasolenia zupy :classic_cool:

Gość blondyna 333
Możecie podać jakieś konkretne argumenty za przemocą, kiedy bylibyście usatysfakcjonowani jeśli ktoś użyłby w stos, do was przemocy? Czy dalej będziemy uskuteczniać dziecinadę patologiczną, bo nie napiszę, że na poziomie szkoły podstawowej, bo nawet tam dzieci z normalnych rodzin wiedzą , że jest to czyn karalny.

Gość gość
ten Arecki to jakis trep chyba, moze dostał w głowe

Gość gość
jak dla mnie można dać z liścia w twarz właśnie przy takich sytuacjach jak zdrada. I nie chodzi tu o siłę uderzenia. Jak facet uderza to też nie tak żeby kobietę zwalić z nóg. :P Dla mnie zdrada jest niewyobrażalnym świństwem i chamstwem, więc osoba zdradzona ma prawo dać komuś w ryj jako wyraz najwyższej pogardy!

Gość blondyna 333
Podejrzewam, że masz taki wypaczony obraz z dzieciństwa. Wiesz co ja bym zrobiła gdybym dowiedziała się o zdradzie. Jednym palcem pokazałabym drzwi, bez histerii bez nerwów, mój honor nie pozwoliłby mi na takie zachowanie. Ludzie zdajcie sobie sprawę z tego, że w ten sposób okazuje się tylko swoją słabość, a słabi ludzie mają ciężkie życie.

Gość gość
no fakt :) przemoc domowa to to nie jest, jakoś tak myślałam ogólnie o biciu :D mój błąd, przemoc stanowczo nie ma prawa bycia!

jaki obraz z dzieciństwa? dana męska lub żenska k***a zasługuje na honorowego plaskacza, niech się popłacze i biegnie do kochanka na pocieszenie.

Gość gość
odezwali się damscy bokserzy...żenada

Gość gość
blondyna - aleś głupia. Ciekawe czy byłabys taka honorowa jakby wieloletni partner Cię zdradził. Jeśli zareagowałabyś tak jak mówisz to coś z Tobą nie tak, jesteś jakaś oziębła. Zdrada to jedna z sytuacji kiedy człowiekowi cały świat się może zawalić (mąż, dzieci, Ty go kochasz nad życie a on Ci mówi, że Cię zdradza od długiego czasu albo że się upił i przespał z jakąś lampucerą). Wtedy się nie myśli "ojej widocznie nie był mnie wart" bo tak to można po tygodniu znajomości a nie latach bycia razem kiedy najbliższa osoba robi coś takiego. Wtedy wszystkie emocje są usprawiedliwione i można wrzeszczeć, ryczeć i wymierzyć tego liścia.

Gość blondyna 333
uważasz, że jak facetowi swojemu dasz w mordę to on z płaczem poleci do kochanki? On poleci z uśmiechem, tylko ty wyjdziesz na frustratkę bez jakiejkolwiek klasy.

Gość gość
honorowego plaskacza...jakiś ty prostak człowieku