Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet samotnik

Polecane posty

Gość gość
no tak bo wg kobiet jak facet jest wolny to już nie może być fajny :P Ja się teraz nie dziwię czemu wy usilnie pakujecie się w seks z żonatymi.

Gość gość
przecież dla polskiej dziewuchy priorytetem jest odebrać faceta innej!!! to najważniejszy sukces życiowy!!!

Gość gość
No jak to kiedyś stwierdziła nasza znajoma, wulkan namiętności, który czeka tylko na kobietę, która to wszystko uruchomi :D Nie wierzę, że taki facet nie jest bogiem w łóżku :D

Gość gość
To jest ideałem. Mam nadzieję że go spotkam. :P i zostaniemy koleżankami? :D ;)

Gość znawca obrzydliwości kobiet
ehh te wyzwolone kobiety. nie chcecie zajmować się domem, gotować, sprzątać. wy macie większe ambicje i będziecie je realizować! choćby odbicie faceta innej babie albo skok w bok z samotnym przystojniakiem :D

Gość gość
C**a a nie facet, ze mną nie miałby szans, gdybyśmy się spotkali na ulicy :D Siłownia robi swoje... :)

Gość gość
gość C**a a nie facet, ze mną nie miałby szans, gdybyśmy się spotkali na ulicy smiech.gif Siłownia robi swoje... usmiech.gif\ x co to ma do tematu młocie ?

"Tak, bywa czasem u nas na kolacji z okazji urodzin/imienin męża. Jest na tyle przystojny, że gdy go poznałam, to przez moment żałowałam, że już jestem zaobrączkowana usmiech.gif A potem było już tylko gorzej, facet ma taką aurę wokół siebie, że mi się nogi uginają usmiech.gif Ale mężowi chcę być wierna mimo wszystko, zresztą pewnie nie miałabym u niego szans... Ehhh, marzenia " ahhh ta "wielka miłość" :O Współczuję mężowi, współczuje wolnemu brunetowi, że takie głupie baby tylko spotyka na swojej drodze.

Gość gość
Czemu mnie wyzywasz od głupich bab?

Gość gość
No ale czemu konkretnie?

Najpierw sugerujesz co jest z facetem nie tak, ze jest sam. Po czym piszesz, że masz ochotę zdradzić męża i to ciągnie sie juz od czasu narzeczeństwa, tyle, że wiesz, że nie masz u bruneta szans. Żałosne.

Gość gość
Moze dlatego nie chce kobiety? Bo wie, ze jak zwiaze sie z pierwsza lepsza to ona potem bedzie wzdychad do innego?;p

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem, zanim zaczniesz wyzywać. Nigdy nie powiedziałam, że jest z nim coś nie tak. Gościa poznałam tuż po swoim ślubie. Przeprosisz mnie?

Może po prostu nie chce pierwszej lepszej, tylko "tą jedyną", kogoś z kim będzie chciał spędzić życie? Skoro sam tak powiedział, to tak jest.

Gość gość
Dobrze, że na Ciebie też by nie spojrzał - z taką kulturą osobistą to sobie możesz pomarzyć o moim Robercie :*

Gość gość
Jestem wierna, ale np. gdy całuje się z mężem, czy coś innego :) to wyobrażam sobie, że robię to z nim :) Inaczej bym pewnie nie wytrzymała :)

Gość gość
W ten sposób jest choć trochę mój :* A może pewnego dnia moje marzenia się spełnią :) Mogłabym nawet zerwać kontakt z dziećmi... jestem beznadziejnie zakochana :)

Gość gość
K***a - oczywiście, że podszyw - wyszłam na chwilę, a tu już jakiś kretyn. Dzieci jeszcze nie mamy i nie wiem czy powinniśmy mieć w tym układzie :) Moje wyobrażenia z kim sypiam, nie zmienią tego, że to nie R będzie ojcem :D

Gość gość
fiku miki : lubisz klapsy myszko :)

Gość gość
Od autorki: na pewno nie jest gejem

Gość gość
Alicja Donnikova facet na 99% jest gejem, tylko się z tym nie afiszuje. xxx Fajny facet was nie chce a wy od razu swoje wizje :P

Gość gość
jeden tutaj tez jest wrazliwym romantykiem ,tylko rzadna go nie chce bo pracuje w kostnicy :)

"Facet na 99% jest wrażliwym konserwatywnym romantykiem i dzentelmenem." | bla bla bla. mój przyjaciel gej też jest wrażliwym, empatycznym romantykiem i dżentelmenem :D jego chłopak też. obaj przystojni i baby za nimi oczy wypatrują. | a ty fiku , wybacz, ale mało wiesz o życiu. | "Fajny facet was nie chce a wy od razu swoje wizje" | jakich "nas" przygłupie? | co ja mam wspólnego z taką kretynką jak autorka, która tylko zastanawia się, z kim by tu zdradzić męża i na myśl o koledze "nogi jej się uginają"?